2009 Eylül Anneleri

maaşallah koray paşama
bnm oğlum almıyo epeydir kg
sağlıklı olsunlarda

selam kizlar nasilsiniz
ayyy tubacim gecmis olsun yaaaaaa
baharim ali efeye bayildim demek ana ihhhhhhhhhh deyip yerdekileri yiyor:)))))))))
boy 78cm 9600kg 1ay once boyledi erdenay bey
galiba bugun herkesde kuru var gaz bosaltimina dikkatttttttttt:sinifsinif::sinifsinif:
bizdede kuru pilav salata tavuk kizartmna var da(kaynanam saolsun)

gece emzirmeyi 8aylikken birakmamiz gerekiyormus arkadaslar burdakilere gore
ve sadece 2 sefer emzirmeliymisiz bebeleri yemek.ere daha cok onem verilmeliymis

tulay halilibarhim pasam kac kg suanda

hımmm ebru da söledi fırın poşetinde tavuk
çeşniyi ben de hiç denemedim

bu arada evet canım normal doğum yaptım

ay evet gülcan yaaa Rabbimin ne güsel nimetleri var ama demi
Kıymet bilenlerden olalım inş.
ülkemiz öle zengin ve güzelki her bakımdan

ebrucum şaka mı yapıyorsun maşallah kilosu çok iyi evet ben inek sütüne başladım daha doğrusu pınar ilk adım sütüne 500 cc içiyor günde, sütümü daha az vermeye başladım artık, sütüm bol, ama ben az verecem zaten öğlenleri sağdığım sütü içmiyor ama artık anne sütünün besleyiciliği yok, bağışıklık güçlendirmek içinde 500 cc içmesine gerek yok diye düşünüyorum..

bu arada benim kızım da 75 cm 8650 kilosu var. 2,500 doğmuştuk, 46 cm dik... kilomuz 3 katını çoktan aştı boyumuz da uzun ama ortalamaya göre zayıfız.

h.g demetçim
halil ibrahim uzuuun zamandır
9,25 kg boyuda 76,5 cm
dişler sıcaklar derken son 3 aydır aynı kg
şimdi yürüyo kıçı yer görmüyoo
bilmiyom alırmı

eylül ben de fırın poşetinde tavuğu tek geçerim valla ben mikrodalga poşeti aldım içine tavuğu koyuyorum tüm tavuğu parçalayıp içine de evde ne sebze varsa at, mikrodalgada süper pişiyo.... yanına da pilav yap, cacık falan salata, harika....

bu arada eylülcüm sen face deki eda eylül müsün...

tülaycım artık almaz canım kıçı daha dur sen hiç yer görmeyecek rüzgar yürümeyi keşfettiğinden beri anamızı ağlatıyo, bıraksan sabahtan akşama kadar yürüyecek, yedikleri olduğu gibi gidiyor...

ben de bu yüzden geceleri süt vermeye devam etcem en azından aldığı enerjiyi gece uyurken yakmasın da kilo yapsın....

tülaycım bu arada senin oğlanın vücut tipi bizim kızla aynı bacakları çıtır kafası daha büyük, ben de kızımı koca kafalı diye seviyorum... rüzgara oğluşunu çok benzetiyorum....

menülere geçmişiz şehriyeli tavuk çorbası nuget (hazır tavuk köfteleri)- pilav -mercimek yemeği -amerikan salatası - domates salatası-yoğutlu biber kızartması ve kahvaltılık benim menü

evet canım eda eylül benim :)
ya bak şimdi fırın tavuk da pek kolay
eşime üç alternatif menü gönderdim
üçünden karışık yap diyo paşazade

bi de biliyomusunuz bizim iş yerindeki klimalardan biri çalışmıyo ve burası 32 derece
eriycez yakında

süt sagan arkadaslar. yaa ben sabah süt sagdım ama yıne sagsam durumumu zorlastırırmı bılmıyorum. kaç kez sagdınız

eylül maşallah valla zaten kaç kişisiniz bi elin parmaklarını geçmiyo

ya ben yürüyünce daha rahat edecegimi düşünüyodum yanılıyomuyum (((

evi süpürdüm şimdide yagızın yogurdunu yedırıp uyutayım

haydi baş başşşş

gülcan hoşgeldin ne güzel işte bak artık fırını çalıştırmana gerek yok yemekleri hazırlayıp balkonuna koysan fokur fokur pişer, anacım biz de buralar sıcak diyorduk sizin oralar yanıyomuş....

eylülcüm bizim oda klima da yok, düşün artık gerisini...

off ya geçen hafta arabayı yine çarpmıştım şimdi bu sıcakta kaz raporu alamya gitcem, işin kötüsü yerini de bilmiyorum... bu arada kızlar iki aydır araba akullanıyorum 3 kez kaza yaprım, yıl sonuna kadar araba elimde kalacak :)

kızlar yaa bişi dicem
biz hafta sonu eşimin ailesinin yanına idiyoruz
bi hafta orda kalıcaz
eda şu anda 4-5 adım atabiliyor ama yürüyemiyor
kaynanam dün annemi hatır sormak için aramış
ama bi ara demiş ki
"valla siz emek çekiyosunuz ama bak dişi de burda çıkardı
burda da ilk kez yürüyecek"
annem bişi demedi ama sanki bozuldu gibi
aslında benim için hiç fark etmez ama annem üzülünce acaba diyorum biraz daha çabalasam acaba pazar gününe kadar eda yürür mü :)

gülaycım niyetliyim. sabah erken sagdım bişey anlamadım zorlamadı ama şimdi sagsam tekrar benı zorlarmı?? sonucta vucut su kaybedıyor

gülay cım haberin yok sanırım halil ibrahimde yürüyor 10 gün oldu başlıyalı yürümeye
yani 10,5 aylıkken yürümeye başladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…