2009 Eylül Anneleri

tünaydın sahur yaptım regl olduğumdan tutamıyorum inşallah tutabilirim diğer günlerde geçmişi okudum da hem emzirip hem devam sütü aptamil mi veriyosunuz ben sadece emziyorum hiç süt vermiyorum bazen bisküvi ezerken katıyorum azcık

geç uyandı önce emdi 5 dak kadar 30 dak. sonra kahvaltı etti az çok 3-4 bebe bisküvisi 1tatlı kaşığı pekmez kahvaltı maması 2 tatlı kaşığı az b.peynir bulamaç yaptım yedi 1,5 saat kadar sonra yine emdi uyudu uyansın çorba içicek

gün içinde meyva ve yoğurt veriyorum öyle işte çok yemiyo ama şükür uzan zamandır doktora gitmedik bu ay götürücem kısmetse bir kontrole

bu sıcakta dışarı çıılır mı hiççççç lmaz:
ben çıktım bilmiyorumkismile
hem de pazara gittim kafamçokkarıştı
Allahım yok böyle bir sıcakkkkkk

Ben geldimm.
Siz bebişlere inek sütü vermeye başladınız mı?
Yemeklerde tuz olayı ne zaman gündeme gelecek?
Benim oğlum 17 sinde yaşını bitiriyor. 10 kğ 80 cm bana zayıf gibi geliyor sisin boy kilo durumunuz ne?
Tam yaş gününde de aşısı var. 1. yaş aşısı yaptıran anneler sorun yyaşadınız mı? Sorun olursa ben sonra yaptırayım diye düşünüyorum da.

ebru hoşgeldin
ben yemeklere az az tuz atıyorum bikaç aydır
kilo oarak da koray gayet iyi maşallah
benim kızım da 9,5 kilo 76cm
dr 1 yaşını doldurduğunda bebekler ortalama 10-11 kg arası olmalı demişti

merhabaaaa
hayırlı ramazanlar bu sıcakta oruç tutan herkese allahım güç kuvvet sabır versin
dereceyi balkona güneşe koymuştum bi ara baktım 58 derece idi sonrası -- gösteriyo
yanıyo ortalık allahım sonumuzu hayr eylesin.....

kızlar yarına iftara eşim arkadaşıyla gelicekmiş
bana acilinden basit kolay çabuk ama güzel bi iftar menüsü söleyin nolurrrr

eylül cüm kuru fasulye-pilav cacık+salata(bnm bu akşamki menüm )

ayy hakkatten yaa gayet de risksiz ve kolay
ben de çorba kabaklı salata pilav mantarlı et sote düşünmüştüm ama senin dediğin daha cazip geldi
eşime de bi sorim bakim

ya gülcan iyi dedin de benim tosunum boyda da kiloda da geçti o zaman
yarmagül mü yani benim tırtılım :)

ebru hoşgeldin
ben yemeklere az az tuz atıyorum bikaç aydır
kilo oarak da koray gayet iyi maşallah
benim kızım da 9,5 kilo 76cm
dr 1 yaşını doldurduğunda bebekler ortalama 10-11 kg arası olmalı demişti

yaşında dogum agırlıgının 3 katı boyda 0,5 katı olması gerekiyo.....

Bu durumda Koray boyda ileri kiloda 300 gr geri onuda hastalığında zayıflamasına sayayım bari yeni toparlıyor kendini.
Fırında pişirme torbasıyla çigden tavuk patates biber koy salçasını baharatlarını at. Çok lezzetli oluyor. Yanınada pirinç pilavı. Cacık+Salata+yoğur hangisini dilersen. İstersen birde Terbiyeli şehriye çorbası. Tamam iştee. Ama Yemek hakketen çok lezzetli oluyor.

Son düzenleme:
ya aslında kış yemeği ama insanın canı istiyo arada
kuru fasulye şöle bol domatesli biberli

ay Ramazan dada en sevilen şey yemek muhabbeti heheheee

hb tülaycım

akşamki menün süpperrrr tek geçerim kuru fasulye pilavcokacimcoook

eylül yeni çıkan fırında tavuk için çeşniler çok güzelmiş ben denemedim ama öle diyolarrrr
daha önce aklıma geldi sorcaktım sen normal dogum yaptın dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…