meryemcim kesinlikle zorlar ben tam 1 litre su içiyorum her sağdıktan sonra, resmen vücudun suyu çekiliyor, akşama kadar şişmezse sağ istersen ben akşama kadar bekleyemediğim için sağmak zorunda kalıyorum, tabi oruç tutmuyorum da...
eylül benim kız 9 aylıkken 3-4 adım atıyordu, 10,5 aylıkken harika yürüdü yani elleriyle denge sağlamadan. eğer yeni iki üç adım atmaya başladıysa merak etme kaynananın ordada yürüyemez. bu arada sinir oldum nasıl laf, kıskançlık yapıyo
meryemcim benim kız da sabah kahvaltı etmiyor, yumurtasını rafadan sarısını ayırıp suyla karıştırıyorum suluğuyla içiyor, en azından bir yumurta sarısı yemiş oluyor...
tülaycım evet kiloları maşallah hiç düşük değil tabi ama insan yine de az da olsun alsın istiyor, evet sen biraz daha bekle neler yapacak neler, rüzgar annemin mutfak kapaklarını sökmüş, yani minicik parmaklarıyla kapağı contasından çıkarmış... bir de nerede etiket varsa kazıyo ya, duvar hafif çatlasın parmağıyla orayı kazıyo...
baharcım gerçekten çok zor, mobil halde bir kişi kıçında gezmek zorunda neler neler yapıyorlar, rüzgarın şuan yeni hedefi lcd televizyon hızlanıp televizyona iki eliyle geçiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?