2009 Eylül Anneleri

gülcan ya oruçlu kafama ver de ben anlamadım ki
ne için kaç kişiyiz ?
gülay size de acıdım şimdi yaa klimasız zor valla
bu arada kaza sayın az bile hiç yılma bence
meryem ben sağma işini bırakalı çok oldu valla

meryemcim kesinlikle zorlar ben tam 1 litre su içiyorum her sağdıktan sonra, resmen vücudun suyu çekiliyor, akşama kadar şişmezse sağ istersen ben akşama kadar bekleyemediğim için sağmak zorunda kalıyorum, tabi oruç tutmuyorum da...

eylül benim kız 9 aylıkken 3-4 adım atıyordu, 10,5 aylıkken harika yürüdü yani elleriyle denge sağlamadan. eğer yeni iki üç adım atmaya başladıysa merak etme kaynananın ordada yürüyemez. bu arada sinir oldum nasıl laf, kıskançlık yapıyo

herkese hayırlı ramazanlar... bereketli mutlu huzurlu bir ramazan olsun hepimize inş.
çok işim vardı giremedim. menü verilmiş ben de veriim: mantarlı tavuk sote, pilav, salata ya da cacık yaparım hangisi eserse artık :)
ya benim kocam sahurda da yemek istiyor kahvaltılık hayatta yemez. ffffff bide akşam onun yemeği pişiyo. iftarı fazla pişircem sahura da artsın diye napiim.

nazan eline sağlıkk neler yapmışsın
ben az yapıom zaten 2 kişiyiz
bi sonraki güne yeni yemek yapabilmek adına

evet gülay cım bnm oğlum doğduğundan beri başı iri accık babamız gibi

tülaycım biliyorum yürüdüğünüz ama şu açıdan diyorum yürümeye başlayınca yine biraz denge sağlayım diye rüzgar ilk başlarda sadece yürüyordu şimdi yürürken ortalığıda karıştırabiliyor, mesela ayakta duruken hafifçe eğilip yerden yada başka bii yerden almaması gereken bişeyi alıp kaçmaya çalışıyor falan, yada başka şeyler mesela istediği yere gidip masanın üstündekileri aşağıya çekebiliyor, yani yiyice hareketleniyorlar... dengelerini falan süper sağlıyorlar bu da iyice kıçlarının yer görmemesi demek oluyor....

bizimkinin de öyle tülaycım baştan beri kafası büyüktü malum anasının kafası da büyük babasınınkinin de....

baharcım hoşgeldin....

ya evet hiç hoş bi laf değil üzülmüş annem de
bi de tesadüf o gün annemin bi komşusu gelmiş
o da kızının oğluna bakıyor
çocuk 3 yaşında
anneannesine seni sevmiyorum diyomuş
üstüne bi de kayınvalidem böyle söyleyince
bi bulutlu gibi geldi bna annemin gözleri
o zaman madem yürümesine bi süre daha var boşuna uğraştırmıyım kızımı :)

gülaycım hoşgördük canım. ali efe emeklerken bile heryere yetiyor. yürürse rahat ederiz diyorduk demek daha beter oluorlar ha. daha da hareketli günler bizi bekliyor demek haydi hayırlısı.

h.g baharcıkkkk
karışmalar bizdede hat safhada gülaycım
özellikle kapaklarla oynamaya bayılıyooss
açıyo kapatıyoo tüm günnn
ve ben mesela salonda oturuyom
tüm odaları geziyo geliyooo
evimizi tanıdı artık evde rahatım aslında nerde ne var biliyo ama başka yere gitsemmm
delirtiyo beni
en olmadık şeylere uzanıyoooo
ilgisini çekiyo başka mekanlar tabiii

gülay aslında hafif olmaları avantaj bu konuda
Rüzgar ve Halil ibrahim için çok rahat kendini kontrol edebiliyolar
artık böle düşücek anlarda anlayıp tutunuyo mesela günden güne ustalaşıyolar

meryemcim benim kız da sabah kahvaltı etmiyor, yumurtasını rafadan sarısını ayırıp suyla karıştırıyorum suluğuyla içiyor, en azından bir yumurta sarısı yemiş oluyor...

tülaycım evet kiloları maşallah hiç düşük değil tabi ama insan yine de az da olsun alsın istiyor, evet sen biraz daha bekle neler yapacak neler, rüzgar annemin mutfak kapaklarını sökmüş, yani minicik parmaklarıyla kapağı contasından çıkarmış... bir de nerede etiket varsa kazıyo ya, duvar hafif çatlasın parmağıyla orayı kazıyo...

baharcım gerçekten çok zor, mobil halde bir kişi kıçında gezmek zorunda neler neler yapıyorlar, rüzgarın şuan yeni hedefi lcd televizyon hızlanıp televizyona iki eliyle geçiriyor

tülay hoşbulduk.
biz aliefeye çekmece kilidi ve köşe koruması aldık. bir özenle yerleştirdik babamızla. uğraştık vs. sabahına hepsi özenle sökülmüştü ali efe tarafından :))))

meryemcim asla kıvamlı olmuyor bildiğin su oluyor yarım bardak suya bir yumurta sarısı tadı bile değişik olmuyor ama tam rafadan olacak cıvık yani... sabah uyanır uyanmaz bir tane içiriyorum ir de sabah uyanınca susamış oluyor o anlamadan içmiş oluyor.....

ayy gözümde canlandırdım bi an hızlanıp tv ye geçirmesini
yerim ben onu ya çok şeker maşallah

ya halil ibrahim en çok elektronik şeylere tv-cep tel-vs ,
kapaklara kapılara meraklı öle minik şeylere bakar atarr kenara
şükür ağzına atma huyu da yok
mesela açıp kapattığı çekmeceleri kıyafetse karıştırmıyo ama
mutfak gereçlerini karıştırıyooo
şimdilik böleeee
bakalım daha neler yapıcak bı bıdıklarrrr

off ya üstadın kızı var iki yaşında sularla oyunlarla yedirdim diyor iki yaşına kadar, iki yaşında sanki milad oldu diyor, şimdi yemek için annesinin peşinden ağlıyormuş... darısı herkese.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…