2009 Eylül Anneleri

selam kızlar.. herkese kolay gelisn sanki bugün daha beter bir sıcak var..badenin her yeri kızardı yavrum iyice perişan oldu yaa...
maşallah boylarınızı kilolarınızı okudum sanırım içlerinde en cücük benim kız.. biz hala68 cm.. gerçi öyle ana babadan ancak bu oluyo ama olsun sağlığı yerinde çok şükür..
yemek menüleri hazırlamışsınız misss gibi.. bade hanım yine iştahsız bugün yediremedim.. o yemeyince bende ne yesem içim rahat etmiyo zaten..

ayy gözümde canlandırdım bi an hızlanıp tv ye geçirmesini
yerim ben onu ya çok şeker maşallah

cnm bu düşünceni bi daha gözden geçir benceeeeekaydirigubbakcemile3
sürekli tv kanalını bozuyo mesela nm oğlum bide sırıtarak yüzüme bakıyoooo
kumandadan bile değiştiriyo bozuyooo sonra anne yap der gibi yüzüme bakıyooo

meryem mutlaka içer kokusu yok... ebn yumurta sarısını her tür meyve suyuyla denedim bir ara havuç suyuyla veriyosum ama en iyisi suymuş çünkü su ile koku yapmıyor, diğerlerini koklayıp suluğu fırlatıyordu rüzgar içmeden....

eylül gerçektenbir gün kamera görüntülerini koycam, tv hep el izi bir görsen......

ben bir de rüzgara 1 haftadır karışık meyve suyu veriyorum havuç, elma, sarı izmir üzümü, şeftali....

havuç suyuna bayılıyor rüzgar onun dışınd aiçmezdi, yavaş yavaş diğer meyve sularını katarak havuç suyunun içine diğerlerine de alıştı.... eğer bebeğiniz hiç sebze yemiyorsa şeftali neredeyse tüm vitaminlerini içeriyormuş okuduğum kitapta yazıyor bu nedenle mutlaka hergün şeftali suyu sıkıyorum.

kızla rben gidiyorum kaz raporunu alıp eve uçayım

yarın görüşürüz

evet tehlikeli ve doğru değil
ama minicik bi bıdığın hızlanıp koşması çok sevimli geldi bana :)

selam kizlar
1 ay ucretsiz izin aldim
bakiciyi sepetleyip evde oglumla olucam cok heyecanliyim :))

yaramazliklardan bahsetmissiniz
bizim sipanin tek yaptigi top oynamak kafayi yicem
evde degisik boyut ve malzemelerden tam 6 tane topumuz var
ali vuruyor sonra beraber kosuyoruztekrar vuruyor felan ben geberiyorum tabi

kızlar biz göçmeniz ya aslında bizde iftarlık hazırlanır osmanlı usulu zeytinyağlılar salatalar kızartmalr hamur işleri ama ben sinoplulara evliyim

ebru çok sevindim senin adına
ne iyi olurdu ben de bi ay izin alabilsem yaa
peki işe başladığında nolucak yeni bakıcı ayarlicakmısın evdeyken

maaşallah koray paşama
bnm oğlum almıyo epeydir kg
sağlıklı olsunlarda
Yürümeye başlamışya ondandır. Koray henüz sürünüyor.:))
Allah sizi kahretmesin yalana yalana okuyorum menüleri:)
Sabret canım yaaa Şurda ne kaldı iftara. Ben sahura bir kaltım regl olmuşum. Zamanlaması harika.
Maşallah Erdenaya.
Ben Koraya gece kendim süt vermezsem o kalkıp istemiyor. Emzirme işi 6.5 aylıkken bitti. Bende şu ara kaybettiği enerjiyi geri kazansın diye 1 kere inek sütü 1 kere devam sütü içiriyorum. Aslında gece beslememekmi gerekiyormuş?
Ben mormal süt veriyorum. Senin dediğin süt dahamı farklı ben buğün bir bakayım ona. Birde kutu sütlermi daha sağlıklı yoksa tanıdık yerden açık sütmü alsak. Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum. Her akşam süt geliyor kapıma. Kutu sütler için ne düşünüyorsunuz?
Bu arada Kızımıza Maşallahhh..

Kaza yapa yapa usta olacaksın üzülme. Gerçi ben ilk kazamdan sonra arabayı satıp ev aldım. Şimdi kaza maza derdi yok yayan takılıyorum.
Yok cabalama benim oğlumda uzun zamandır 4-5 adım atıyor ama henüz yürümeye başlamadı. Kaynananada koca bir ohaaaaa diyorummm
Ben meyve suyu sıkmıyorum uzun zmandır şeftaliyi küçük küçük parçalara ayırıyorum öyle yiyor. Üzümüde salkımından koparıp yiyor en sevdiği meyveler.

saolun kizlar
baharim kadini dinledik neler cikti neler aliye bagirmalar aglatmalar hic ilgileenmşiyor
biz tv seyrettirmiyoruz sende seyrettirme dedigimiz halde tv karsisinda yemek yedirmeler
ali yanlarinda yerde bu temizlikciyle masada yemek yemeler kahve icip fal bakmalar felan bi de bizi kotuluyor hepsini duyduk kendi kulaklarimizla
o yuzden canim

eylulcum aslinda ben istifa edicektim ama esim her ihtimale karsi ucretsiz izin iste evde bi dene eger cok bunalip yapamicam dersen bakici arariz hem sende isinden olmamis olursun
ama eger ok bakabiliyorum dersen donmezsin dedi
bana da mantikli geldi 1 ay izin aldim saolsun mudurum de hic itiraz etmedi tabi ki onceligin cocuk dedi :)

meryemcim sagdin kac cikti peki
ben sabah anca 40 cc ogleden sonra da 20 cc cikartabiliyorum
evde de 3 kez daha sagiyorum ki onlar daha feci
10-20-10 cikiyor yani toplamda alinin icebildigi 100 cc anne sutu
ama buna da sukur bu kadar da ciksa sagmaya devam etcem gittigi yere kadar

ebru kadını kovarken bi temizde döv. valla ben olsam yapardım. hakedıyor.
cok cıkmıyor benımde be canım anca senınkadar işte. 30-40 cc

ooohaaaa sizin bakıcıya ebru
ben sadece sizin hakkınızda atıp tutuyor sanıyordum
o zaman ciddi bi tehlike atlattınız sayılır
iyi ki erken farkettiniz
nasıl bağırır ufacık çocuğa yaa
yolsaydın saçını başını

neyse daha uzatmıyım
eşinin kararı da çok mantıklı canım
oğlunla sıkılacağını hiç sanmıyorum
hayırlısı nasılsa öyle olsun

Hayırlısı olsun adaşım bizde bıraktık bakıcıyı Koray önceki hafta hastalandı onunla acile götürmüştüm orda sinirlerimi bozdu bazı şeylerine göz yumuyordum ama dayanamadım artık. O gün son çalışma günü oldu. Şimdi annemler bakıyor. Sizin içinde hayırlısı nasılsa o olsun. Bizde gizli kamera koyup izleyecektik güya ama eşimin ihmalkarlığı yüzünden bir türlü olmadı. Aretık gerekte kalmadı zaten.

evet meryem hakediyor di mi
ama polat yine bosver bisey demeyelim cirkeflesmesin
annesi bakacak der cikartiriz simdi biz buna soylersek bu da bizim moralimizi bozmak icin ya da altta kalmamak icin bir suru sey dicek degmez canımızı sıkmaya diyor ama bilmiyorum aslinda dinletmek lazim kayitlari utansin kalt..
buldugum ajansa da acip sikayet edicem bizim site de felan da ise mise giremez gordugum an isverenine anlatirim

eylulcum evet yaaa el kadar cocuga nasil bagirirsin aglatirsin di mi
biz kiyamazken
oglum nasil ilgi bekliyor sesleniyor surekli konusuyor abla agzini acip tek kelime etmiyor
cocuk uykudan uyaniyor ttam 45 dakika yataginda kaliyor almiyor aptal
napiyosun di mi o arada

gülcan hoşgeldin ne güzel işte bak artık fırını çalıştırmana gerek yok yemekleri hazırlayıp balkonuna koysan fokur fokur pişer, anacım biz de buralar sıcak diyorduk sizin oralar yanıyomuş....
güneşin altındaki sıcak öle canım valla biz evde oldgumuz için pek anlamıyoruz bide sıcagı acayip severim

normal dogum yapanlar için dedim 3-5 kişi anca

ebrucum yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm yani yazıklar olsun aldıgı okdar paraya nasıl içleri rahat ediyo
en iyisini yapmışsın sende hakkında hayırlısı baktım güzel gidiyo evde alişle bi daha dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…