ayy gözümde canlandırdım bi an hızlanıp tv ye geçirmesini
yerim ben onu ya çok şeker maşallah
tülay hoşbulduk.
biz aliefeye çekmece kilidi ve köşe koruması aldık. bir özenle yerleştirdik babamızla. uğraştık vs. sabahına hepsi özenle sökülmüştü ali efe tarafından :))))
cnm bu düşünceni bi daha gözden geçir benceeeeekaydirigubbakcemile3
sürekli tv kanalını bozuyo mesela nm oğlum bide sırıtarak yüzüme bakıyoooo
kumandadan bile değiştiriyo bozuyooo sonra anne yap der gibi yüzüme bakıyooo
bizde aynısını yaptık bizim kızda aynısını yaptı... kemire kemire söktü hemde...
Yürümeye başlamışya ondandır. Koray henüz sürünüyor.:))maaşallah koray paşama
bnm oğlum almıyo epeydir kg
sağlıklı olsunlarda
Sabret canım yaaa Şurda ne kaldı iftara. Ben sahura bir kaltım regl olmuşum. Zamanlaması harika.Allah sizi kahretmesin yalana yalana okuyorum menüleri:)
Maşallah Erdenaya.selam kizlar nasilsiniz
ayyy tubacim gecmis olsun yaaaaaa
baharim ali efeye bayildim demek ana ihhhhhhhhhh deyip yerdekileri yiyor:)))))))))
boy 78cm 9600kg 1ay once boyledi erdenay bey
galiba bugun herkesde kuru var gaz bosaltimina dikkatttttttttt:sinifsinif::sinifsinif:
bizdede kuru pilav salata tavuk kizartmna var da(kaynanam saolsun)
gece emzirmeyi 8aylikken birakmamiz gerekiyormus arkadaslar burdakilere gore
ve sadece 2 sefer emzirmeliymisiz bebeleri yemek.ere daha cok onem verilmeliymis
tulay halilibarhim pasam kac kg suanda
Ben mormal süt veriyorum. Senin dediğin süt dahamı farklı ben buğün bir bakayım ona. Birde kutu sütlermi daha sağlıklı yoksa tanıdık yerden açık sütmü alsak. Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum. Her akşam süt geliyor kapıma. Kutu sütler için ne düşünüyorsunuz?ebrucum şaka mı yapıyorsun maşallah kilosu çok iyi evet ben inek sütüne başladım daha doğrusu pınar ilk adım sütüne 500 cc içiyor günde, sütümü daha az vermeye başladım artık, sütüm bol, ama ben az verecem zaten öğlenleri sağdığım sütü içmiyor ama artık anne sütünün besleyiciliği yok, bağışıklık güçlendirmek içinde 500 cc içmesine gerek yok diye düşünüyorum..
bu arada benim kızım da 75 cm 8650 kilosu var. 2,500 doğmuştuk, 46 cm dik... kilomuz 3 katını çoktan aştı boyumuz da uzun ama ortalamaya göre zayıfız.
Kaza yapa yapa usta olacaksın üzülme. Gerçi ben ilk kazamdan sonra arabayı satıp ev aldım. Şimdi kaza maza derdi yok yayan takılıyorum.gülcan hoşgeldin ne güzel işte bak artık fırını çalıştırmana gerek yok yemekleri hazırlayıp balkonuna koysan fokur fokur pişer, anacım biz de buralar sıcak diyorduk sizin oralar yanıyomuş....
eylülcüm bizim oda klima da yok, düşün artık gerisini...
off ya geçen hafta arabayı yine çarpmıştım şimdi bu sıcakta kaz raporu alamya gitcem, işin kötüsü yerini de bilmiyorum... bu arada kızlar iki aydır araba akullanıyorum 3 kez kaza yaprım, yıl sonuna kadar araba elimde kalacak :)
Yok cabalama benim oğlumda uzun zamandır 4-5 adım atıyor ama henüz yürümeye başlamadı. Kaynananada koca bir ohaaaaa diyorummmkızlar yaa bişi dicem
biz hafta sonu eşimin ailesinin yanına idiyoruz
bi hafta orda kalıcaz
eda şu anda 4-5 adım atabiliyor ama yürüyemiyor
kaynanam dün annemi hatır sormak için aramış
ama bi ara demiş ki
"valla siz emek çekiyosunuz ama bak dişi de burda çıkardı
burda da ilk kez yürüyecek"
annem bişi demedi ama sanki bozuldu gibi
aslında benim için hiç fark etmez ama annem üzülünce acaba diyorum biraz daha çabalasam acaba pazar gününe kadar eda yürür mü :)
Ben meyve suyu sıkmıyorum uzun zmandır şeftaliyi küçük küçük parçalara ayırıyorum öyle yiyor. Üzümüde salkımından koparıp yiyor en sevdiği meyveler.meryem mutlaka içer kokusu yok... ebn yumurta sarısını her tür meyve suyuyla denedim bir ara havuç suyuyla veriyosum ama en iyisi suymuş çünkü su ile koku yapmıyor, diğerlerini koklayıp suluğu fırlatıyordu rüzgar içmeden....
eylül gerçektenbir gün kamera görüntülerini koycam, tv hep el izi bir görsen......
ben bir de rüzgara 1 haftadır karışık meyve suyu veriyorum havuç, elma, sarı izmir üzümü, şeftali....
havuç suyuna bayılıyor rüzgar onun dışınd aiçmezdi, yavaş yavaş diğer meyve sularını katarak havuç suyunun içine diğerlerine de alıştı.... eğer bebeğiniz hiç sebze yemiyorsa şeftali neredeyse tüm vitaminlerini içeriyormuş okuduğum kitapta yazıyor bu nedenle mutlaka hergün şeftali suyu sıkıyorum.
kızla rben gidiyorum kaz raporunu alıp eve uçayım
yarın görüşürüz
saolun kizlar
baharim kadini dinledik neler cikti neler aliye bagirmalar aglatmalar hic ilgileenmşiyor
biz tv seyrettirmiyoruz sende seyrettirme dedigimiz halde tv karsisinda yemek yedirmeler
ali yanlarinda yerde bu temizlikciyle masada yemek yemeler kahve icip fal bakmalar felan bi de bizi kotuluyor hepsini duyduk kendi kulaklarimizla
o yuzden canim
eylulcum aslinda ben istifa edicektim ama esim her ihtimale karsi ucretsiz izin iste evde bi dene eger cok bunalip yapamicam dersen bakici arariz hem sende isinden olmamis olursun
ama eger ok bakabiliyorum dersen donmezsin dedi
bana da mantikli geldi 1 ay izin aldim saolsun mudurum de hic itiraz etmedi tabi ki onceligin cocuk dedi :)
saolun kizlar
baharim kadini dinledik neler cikti neler aliye bagirmalar aglatmalar hic ilgileenmşiyor
biz tv seyrettirmiyoruz sende seyrettirme dedigimiz halde tv karsisinda yemek yedirmeler
ali yanlarinda yerde bu temizlikciyle masada yemek yemeler kahve icip fal bakmalar felan bi de bizi kotuluyor hepsini duyduk kendi kulaklarimizla
o yuzden canim
eylulcum aslinda ben istifa edicektim ama esim her ihtimale karsi ucretsiz izin iste evde bi dene eger cok bunalip yapamicam dersen bakici arariz hem sende isinden olmamis olursun
bana da mantikli geldi 1 ay izin aldim saolsun mudurum de hic itiraz etmedi tabi ki onceligin cocuk dedi :)
güneşin altındaki sıcak öle canım valla biz evde oldgumuz için pek anlamıyoruz bide sıcagı acayip severimgülcan hoşgeldin ne güzel işte bak artık fırını çalıştırmana gerek yok yemekleri hazırlayıp balkonuna koysan fokur fokur pişer, anacım biz de buralar sıcak diyorduk sizin oralar yanıyomuş....
normal dogum yapanlar için dedim 3-5 kişi ancagülcan ya oruçlu kafama ver de ben anlamadım ki
ne için kaç kişiyiz ?
gülay size de acıdım şimdi yaa klimasız zor valla
bu arada kaza sayın az bile hiç yılma bence
meryem ben sağma işini bırakalı çok oldu valla
saolun kizlar
o yuzden canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?