evet meryem hakediyor di mi
ama polat yine bosver bisey demeyelim cirkeflesmesin
annesi bakacak der cikartiriz simdi biz buna soylersek bu da bizim moralimizi bozmak icin ya da altta kalmamak icin bir suru sey dicek degmez canımızı sıkmaya diyor ama bilmiyorum aslinda dinletmek lazim kayitlari utansin kalt..
buldugum ajansa da acip sikayet edicem bizim site de felan da ise mise giremez gordugum an isverenine anlatirim
eylulcum evet yaaa el kadar cocuga nasil bagirirsin aglatirsin di mi
biz kiyamazken
oglum nasil ilgi bekliyor sesleniyor surekli konusuyor abla agzini acip tek kelime etmiyor
cocuk uykudan uyaniyor ttam 45 dakika yataginda kaliyor almiyor aptal
napiyosun di mi o arada
güneşin altındaki sıcak öle canım valla biz evde oldgumuz için pek anlamıyoruz bide sıcagı acayip severim
normal dogum yapanlar için dedim 3-5 kişi anca
ebrucum yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm yani yazıklar olsun aldıgı okdar paraya nasıl içleri rahat ediyo
en iyisini yapmışsın sende hakkında hayırlısı baktım güzel gidiyo evde alişle bi daha dönmez
kesinlikle husniyecim
vicdansiz
biz 1200 veriyorduk bu ablaya ama millet iyice ucmus yaa
arkadasim ariyo turk bakici bi tanesi 1800 lira istemis neymis sertifikasi varmis
yaptiklari da bi bok deil afedersin
cocugu bol bol uyutup uyanik oldugu vakitlerde de koyup arabasina gezdirmek. yani bi oyun oyniim yuruteyim kitap okiiim yok
ebru yarın yol veriyonmu o kadına. yaa toplaşıp dövelim:) 2009 eylul annelerı bakıcı dovmek için toplansın:) mumkunse polatı baska bır yere gonder o ara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?