2009 Eylül Anneleri

Nasıl Nankör oluyorlar bunlar böyle yaa Ebru sen bence temizlikçiyi de değiştir.
Benim bakıcıda benim komşuyu kahve içmeye çağırıyor beni çekiştirmeye heralde.

ay ebruuuuu şimdi yine bir sürü cinayet senaryosu yazcam topiğin ali kıran baş keseni dicekler walla. ama o kadının bir yerleri elimde kalırdı eminim yani...

var ya ebru ben sunu anladim bunlarin iyisi yok
en guzeli insanin kendi canindan kanindan birilerinin bakmasi tamam bildiklerini okuyorlar ama asla cocuga zarar vermeyeceklerini biliyorsun

bizde iyi ki dinlemisiz yoksa kadini melek sanip ne kadar sansliyiz felan diyorduk.
zaten sitede bahcede gezdirirken o kadar iyi ki gormen lazim millet gelip ne kadar iyi bakiciniz super felan diyordu o derece
ama kayitlarda cocukla ne oynuyor ne konusuyor odasina birakip cikiyor mutfakta cocuk yerlerde kendi kendine takiliyor bu abla yemek yiyor tv seyrediyor felan
ama asil aci olani cocugumu aglatiyor artik ne yapiyorsa kamera olmayinca anlasilmiyor cocuk feryat figan aglarken tam 8 dakika boyuca susturmak icin hic bir sey yapmiyor
yazik degil mi yaaa
minnacik bebek en cok ilgiye sevgiye ihtiyaci oldugu zamanlari bunlarla mi gecircek
o yuzden bir suru insan isini birakma yenisini bul diyor ama yapabilecegimi cok sanmiyorum bir daha nasil guvenirim

ebru valla koca moca dınlemem. derımkı nankör köpek biz sana neler yaptık sen neler dıyorsun. bari evladıma ıyı baksaydın

aman ebru yaa sen anlattıkça gözlerim doldu
ağlayan bi bebeği insan nasıl kucağına almaz yaa
o kadar gaddar davranan biri başka kötü şeyler de yapardı ilerde
bi de alişim seviyodu onu kıyamam

ebru ben olsam susamazdım canım ya. bundan sonraki bakacağı bebeklerde benim dediklerim kulağına küpe olsun diye anasını ağlatırdım. tamam siz sakin insanlarsınız şiddet yok ama bence öğrendiğinizi de bilmeli.

kaydirigubbakcemile3 balık hafıza oldum ya konuyu bile unutmuşum
kusurma bakma gülcan iftardan sonra düzelicem inşallah

allahın dan bulsun inşallah...çok üzüldüm ebru..vicdansız.. madem bakmayacan ne diye bakıcıyım diye para alıyon insanların canını yakıp üzüyon otur evinde.. hiç vicdanları yok bunların

kesinlikle husniyecim
vicdansiz
biz 1200 veriyorduk bu ablaya ama millet iyice ucmus yaa
arkadasim ariyo turk bakici bi tanesi 1800 lira istemis neymis sertifikasi varmis
yaptiklari da bi bok deil afedersin
cocugu bol bol uyutup uyanik oldugu vakitlerde de koyup arabasina gezdirmek. yani bi oyun oyniim yuruteyim kitap okiiim yok

kizlar icimi doktum rahatladim
ablayi kapinin onune koyunca daha bi rahatlicam
bi de olayin en aci tarafi birakacak kimse olmayinca cocugumu bunlari bile bile yine o kariya birakip ise geldim ((
neyse artik bitecek insallah

yok ebru yok valla
kesin emin olmadan, tanıdığın biri referans olmadan bakıcı işi yaş
hala inanamıyorum ağlamasına kayıtsız kalmasına
eda çoğu zaman yalandan ağlıyor
ama ona bile bi süre dayanabiliyo insan
bi de küçüken beri aliş onun yanında bi duygusal bağ olmalıydı
duygusal olarak bağlanddıktan sonra da insan gözünden sakınır ya
pislik kadın

ebru yarın yol veriyonmu o kadına. yaa toplaşıp dövelim:) 2009 eylul annelerı bakıcı dovmek için toplansın:) mumkunse polatı baska bır yere gonder o ara:)

ebrucum yazdıkların içimi yaktı yaa ne kadar nankör insanlar yaa ve sen hala bla diyosun tebrikler yanii
bence o ses leri cd ye kayıt yaptır kadına giderken hediye et evde dinlesin öküz bu zamanda iş bulmak kolaydı... insafsız...

Ben çıkıyorum. Bakıcı dövmek için toplaşırsanız haberim olsun:))
Ebru zararın neresinden dönersek kardır.
Hepinizi öpüyorum...

kızlar benim çıkmam gerekiyor
gidip annemden edayı alıcam eve gidicem yemek hazırlicam yemekten sonra yarına yemek hazırlicam
offfffffffff

ebrucum sizin sitedekilerde uçmuş iyice bence ordan taşının daha mahalli bi yere uygun bakıcı bulursun bide tavsiyesiz bakıcı sokmıycan evine.. benim eltim çocuk bakıyordu komşusunun evde kendi kızları çocuğu çok hırpalıyorlardı seviyolar güva elinden oyuncakları çekiyolar bağırıyolardı kadın çocuğunu aldı kreşe verdi çocuk daha iyi şimdi.. keşke bi süre bi yakının baksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…