2009 Eylül Anneleri

gece gece bakıyım dedim amaebrucum bakıcının yaptıklarını okuyunca sinirlerim bozuldu.hem elinden geldiğince kadına yardımcı ol hem de karsılığında oğluna böyle davransın.aldığı dolgun ücrette cabası .allah hepimizi vicdanlı bakıcılarla karsılastırsın çok zor bir durum.ama eşine katılmıyorum ne olursa olsun hesabını sor yaptıkları yanına kalmasın.bu arada sevindim izin almana kuzunla basbasa:)

aysecim inşallah annenin bavulu en kısa zamanda eline ulasır.

günaydınnnn
dünkü orucunuz nasıl geçti arkadaşlar saat 5 ten sonra tek zorlanan benmiyim ????

gülcancım ben hiç bişey anlamadım. oğleden sonra bi çarpar gibi yaptı acıdı bana :) yaa bırde hiç durmadım dun pert oldum:)
6 da evdeydım 6:30 da oğlumu aldım gittik dr a. dr dan eve girişimiz 7:40. yemegını yedırdım kuzumun sofra haızrlandı ve oturdum..
ebrucum ne zaman yol verıyorn vicdansız kadına

yogunluktan bişey anlamamışsındır meryem telaştan susamaya bile vaktin kalmamış baksana,açlık değilde susuzluk koydu bana azcık ((neyse bugun daha ii olurum

ebru en zoruda bile bile şuan işe gelmektir senin için bir an önce koyun kapının önüne

Tatlım ya saat 6 dan sonra bende baş ağrısı çok fenaydı. Ama baya içim yanmış biraz kötü oldum bu gün daha iyi olur umarım ama. sabah kalktığımdan beri midem çok fena zor geldim işe yeyip yatmaktan midem zaten rahatsız normalde

günaydın .. hanımlar..

gülcancım bende kötü oldum yaa çocukla ilgikenmeye mecalim yoktu Allahtan uyudu:))

Kızlar ya Msne giremiyorum face giremiyorum Ama gmailden konuşabiliyorum gmail adresniz varsa özelden gönderin gmailin sohbetindne konuşabiliyorum msn gibi

meryem ben de saat 4 ten sonra zorlanmaya başladım
ama o saate kadar hiç acıkmamıştım
sahurda yemekten sonra 1 bardak süt içmek gerçekten iyi geliyor siz de bi deneyin derim
midem gün içinde rahattı
ya ben iftarda fena oldum
az yedim aslında ama su iiçmekten bi ara çatlicam sandım :)

meryemcim yarin aksam gidiyor
bende zaten ondan sonra evdeyim
polat diyor ki sen bana birak evde bile durma ben onu gondercem cirkeflesebilir senin moralini bozmasin
bakalim bu da beni strese soktu simdi

bi de kadin ona bozuk oldugumuzun farkinda sanki boyle gozumuzun icine bakip iyi davranmaya calisiyor

kızlar ya günaydın,

uff ebrunun yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu, ebrucum sizler aile olarak çok iyiniyetlisiniz, tamam eşin belki haklı onun çirkefleşmesinden korkarak onun seviyesine inmek istemiyor benim eşim de eminim aynı şeyi yapardı ama ben laf söylemesem kesinlikle içime otururdu, en azından aldığın parayı haketmemişsin haram oslun diyip çıkarırdım kadını, o alf söylemeden, herşeyi anlardı zatn.... alişimi o şekilde düşündükçe çok üzüldüm, evet gerçekten haklısın annelerimiz evet ipin ucunu kaçırıyorlar ama en azından misler gibi bakıyorlar, annemin değerini bir kez daha anladım...

iş konusunda en iyisini yapmışsın, ve ben hala iyi bakıcılar olduğuna inanıyorum, hepsi vicdansız olamaz ya....

ebrucum (korayın annesi) canım ben kutu süt veiyorum, çünkü pınar ilk adım kutu süt.... artık o kadar irdelemiyorum malesef, taze süt alma şansım yok.....

bu arada kızlar rüzgar geceleri 500 cc iiçiyor ve hala ağlıyor içmek için, demekki gündüzleri çok yemediğinden karnı doymuyor, yesene eşşek sıpası da gece bu kadar yormasan bizi.

ebru çirkefleşsin ya nolucak ki
haklı bi yanı yok, yapabileceği bi savunması yok, uydurabileceği bahanesi bile yok
tuba da sölemiş zaten bence de kayıtları mutlaka dinletin ona
hesabını sorun
çocuğuna bunları yaptıktan sonra yapacağı veya diyeceği hiçbişey şaşırtmamalı seni zaten
ben olsam bişe demeden gönderirsem sonra çok pişman olurdum çok fena içimde kalırdı
hem dediğin gibi baksana farkında olanların aslında
yani şu anda gönderileceğini anlamıştır
sessiz sedasız gönderilmek onun için ödül gibi olur

kocama anlattım bu bakıcı olayını. ağzını burnunu kırarım dedi :))) biz karı koca psikopatız anlaşıldı :))) ebru sizdeki peygamber sabrı dediklerinden sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…