2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba...
öncelikler herkesin Ramazan-ı Şerifi hayırlara vesile olsun...
ben dün niyetliydim kızlar resmen kurudum...zerre acıkmadım ama boğazım kupkuru oldu günde 6 kez emzirdim mecburen kızım süt içiyor bir vucudumda su kalmadı galiba çünkü küçük tuvalete bir kez çıktım oda 10cc vardır yada yoktur en son 8 de bacaklarım titremeye başladı bebeğimide alamadım kucağıma...kızım kucak hastası eşim olmasaydı biterdim...en son ezan okundu su içiyorum boğazı nasıl acıyor halen boğazlarım yara...ilk kez böyle oldu(((((sizde de oldumu bu

yaa zaten bu halk ekmekte süper ekmekler var bende akdeniz ekmeğini çok seviyorum

EVET AKDENİZ EKMEĞİ GÜZEL Bİ DE ALTIN EKMEK ÇIKTI YA ŞİMDİ
AYY YİNE MUHABBET YEMEKLERE GELDİ İŞTE :)

özlem zorlamış seni oruç epeyce
inşallah bugün daha kolay atlatırsın
senin bizden daha zordur tabi
sonuçta biz bütün gün işteyiz eve gittikten sonra emziriyoruz sadece

geçmişi okuyım dedimde dayanamdım Ebru iyi sabretmişssin üstelik bebeğini ona bırakıp gitmişsin tekrar iyi dayanmışsın ben olsam işede bebeğimi götürür tüm işlerimi halleder eve gelir bebeği odasına koyar eşimide çağırır önce tüm sesleri dinletir sonra bir güzel hırpalardım eşim asabi direk dlardı zaten sonra bir daha aynı işi yapmaması için elimden geleni ardıma bırakmazdım valla ...kayınvalidem bebeğimin kafasını sertce tutup biberona bastırıp(kızım biberon almıyor ir türlü zor bela iki yudum su(()zorla su içirmeye çalışmıştı kızımın dudak çevresi kıpkırmızı oldu resmen delirdim eşimede söyledim gösterdim yani oan eşimin annesi olmasa yemin ederim parçalardım sadece sözle uyarıda bulundum mosmor halde gözüm seğirdi resmen ...
iyi sabretmişsin ebrucum...

susuzluk zorladı yemekle aram yok zaten ama dün çamaşırdı evdi bebekti yemekti derken aldığım her nefeste boğazım daha kuruduaslında emzirmesem olmıycaktı muhakkak bide sahurda 1 litre su içtim ne olur ne olmaz diye:)))
kızlar benim durumumda olan varmı ne yapıyosunuz banada söyleyin onu uygulıyayım

kızlar dun bızım dr kontrolumuz vardı. oğluma hayran kaldı dr çok istikrarlı diye:) kafa cevresi ve kılosu hiç değişmemiş 1 ayda:) Allahtan boyu 2 cm uzamıs ddedi :):)

çopk şükür baharım bılıyorsun kılo mılo hıkaye. gelişimi çok ıyı. en onemlı ciğer ve dalaktaki buyume gecmıs. evladım sağlıklı varsın kılo almasın kuzum

ay alemsin meryem ya
okurken anlayamadım ben de ne istikrarı diyorum ( oruç işte )
olsun ya dediğin gibi kilo milo tırt
boyu uzamış tarık akan olucak belki :)

merhaba kızlar..ramazan ayınız mubarek olsun..dualarımız kabul olsun..geçmişe bakamadım günlerdr de sizleri özledim...neler oldu önemli bişey var mı.

özlem valla ben rahat gecırıdım. çok koşturdum dün ama rahattı çok sukur.

Maşallah canım Allah kabul etsin...benim ev en üst kat resmen eriyoruz vantilatör var oda kızım nerede o orada bide ben çok süt verdim ya o yüzden zorladı sanırım bide ev işleri vs yordu beni bebekte durmuyor bir sanıye haliye su rezervlerim tükendiDD

yahu erkekimin çakmak çakmak gözlerinden belli ne cabbar ceval olduğu. kilo da neymiş. yakar ulen ortalığı erkekim benim.

ben kaçayım azcık çalışayım yahu :)

bugün denicektim tutmayı yine olmadı regl bitmemiş dayanamıcam galiba çok emzirdiğim için susuz duramıyorum emzirdikten sonra su içmezsem başım dönüyo

Sağolun kızlar valla saglıklı olsun gerisini salla:) ilk zaman takıyordum cunku hanı doydugunun ısaretıydı. Sütüm yarıyormu vs vs.. şimdi yeseydın oğlum diyorum :)

sağol özlemcim iyiyim diyelim iyi olayım canım..sen nasılsın denkleşemedk gerçi ben günlrdr girmedm ama ..

bugün denicektim tutmayı yine olmadı regl bitmemiş dayanamıcam galiba çok emzirdiğim için susuz duramıyorum emzirdikten sonra su içmezsem başım dönüyo

canım aynı durumdayız sanırım sende benim cok emziriyosun ve emzirmeden sonra agzın asırı kuruyor ben tutuyorum dün vücudum kurudu tuvalete bile 10cc cıktım belkide daha azsempatiksalakcinni8 de şekerim düştü artık bacaklarım titredi boğazım kurudu bende böyle etkileri oldu umarım sende olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…