2009 Eylül Anneleri

işte kızlar her bebeğin bir zorluğu var, rüzgarın mesela iştahı, ama onun dışında ne gazı vardı, uyku sorunlarımız neredeyse hiç olmadı, dışarıya çıktığımızda asla ağlamaz, mız mız değil vs vs.... yani bir yerden patlak verecek illa bişey, buna da şükür..... sorunsuz bir bebek büyümüyordur heralde :) kendimi teselli edeyim he he:)

haklısın gülay. bizim de yaşadığımız en büyük sıkıntı iştahımız. onun haricinde arada mızmızlık yapsa da şükür diyorum.

Aynen canım bizimde iştahsızlık. ama şimdilerde de atta diyor resmen gezmeye dışarıya bayılıyor çocuk kucak istiyor alıyoruz elini başına götürüp şapkasını sorarcasına bakıyor yok bekliyor şapkasını giydirilsin sonra atta diyor eline kapıya doğru kalkık

Sabah şerifleriniz hayır..... Gününüz aydın.... Herşey gönlünüzce olsun...... Hayırlı Cumalar arkadaşlarrrr a.s.

ehhehe bak sen kerataya yahu. yemek yemem ama mahalleyi turlarım diyor yani :) artık çok şeyi anlıyorlar farkındalar ya çok hoşuma gidiyor bircan. ali efeyle oyun oynayabiliyoruz boğuşuyoruz falan artık. zor ama zevkli bir süreç bence.
Sabah şerifleriniz hayır..... Gününüz aydın.... Herşey gönlünüzce olsun...... Hayırlı Cumalar arkadaşlarrrr a.s.
ooooo gezgin hatun ne güzel bir merhaba olmuş. hoşgeldin nasılsın?

sağol canım hoş geldin. Tatlım ya Doktorundna memnunmusun hangi doktora götürüyorsun adını adresini ücretini bana yazığ gönderirmisin biz doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyoruzda

evet ya boğuşmaya bayılıyorlar ama bizimkisiylede oyun oynuyoruz ama sıkılıyor değişik şeyler istiyor. bide şu var akşam ama yedirmeye çalışıyorum uçak geliyo vuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorumoda bana elini kaldırıp vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyo yani artık bilmişlik taslayabiliyorlar

müzik açıp dans ediyorum alkış yapıyorum bir baktım oda yapıyo hemde ses çıkarabiliyo ben alkışlayınca oda alkışlıyo artık kucağım alıp kapıya yöneldiğimde direk el sallıyo zaten müzik sesine karşı ilgisi var hareketler yapmaya çalışıyo

alıntı yaptım ama yeni cevap yazabildim pardon şekerlerr

oyy baharım iyiyim kuşum.
tatil dönüşü tüm acı gerçeklerle yeniden yüzleştim. :bbo:
ev işi, çamaşır, ütü baya bir ugrastırdı beni. kafamçokkarıştı
şimdi de ramazana adapte olduk bakalım..

sizde ne var ne yok. bakamadım hiç geçmişe.

sağol canım hoş geldin. Tatlım ya Doktorundna memnunmusun hangi doktora götürüyorsun adını adresini ücretini bana yazığ gönderirmisin biz doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyoruzda

canımcım hoşbuldum. 150 tl bizim ücret. aslında memnunum ama daha fazla bekletim var yine de tam tatmin olamıyorum. zaman zaman degiştirmeyi düşünsem de az kaldı zaten deyip hiç yeni arayışlara girmedim. ama tabi kotu degil. ben sana ozelden telini ve adını yazarım cnm. yeri alsancakda, özel ege saglık hst.nin arka sokagında.

baharım sen ne zaman geliyosun tatlım izmire? hani ramazanın ilk haftası falan demiştin..
ali efeyi çok fena ısırıcammm ona göre. resimlerine baktıkça sürekli bileniyorummm kaydirigubbakcemile3

tatlışım çok tşk. ederimmmmmmmmm... ya ben bizimkinden hiç memnun değilim. çocuk 5 ayda 1 kilo belkide daha az aldı iyi onun kilosu diyor ilgilenmiyor. bişiy yemiyor diyorum anlamıyor

kızlar işte poyrazın son resimleri telefondan biraz kötü ama

Eklentiler

• $N€v€st@0850.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 16
  • $N€v€st@0841.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 12
  • $Görüntü00.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 23
tubacım yemekteydim canım. arife günü izmirde olmayı planlıyoruz nasipse canım. bayramdan sonra 1 hafta kalıcaz inş. ehih ali efe ısırıklarınızı bekliyor olacak efenim :) emmeeeeee boncuk prensesi mıncıklama şartıyla. eee hacı kaşı beni kaşıyım seni hesaaabı :))

ne demek şekerim al mıncıkla tabi . esmer yakışıklıyı ve seni bekliyoruz o zaman canım.. kaydirigubbakcemile3

ben de kalkıp biraz evi toparlıyım. daha akşama ne pişireceğimi hiç bilmiyorum. yemek de yapmam lazım. optum sizi çok. kolay bir gün olsun inş hepimize. byee a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…