2009 Eylül Anneleri

slmlarrr
ay uyumuşum accık
sersem gibiyim şu an
isilik olan bebelerimize çok geçmiş olsun bizde olmadı şükür hiç ...

hhe tabi biz sofra tuzu kullandık ondan olmadı :))))

fatoş tülay hg fatoşcum özledik seni cnm ne ii ettin de geldin

fatoş çum hoşgelmişsin
özledim vallaaa

gülcanım ne hbr?çok sıcak yaa buralarda parka nasıl çıkarcam oğlumu bilmiyorum
ramazan boyu? gündüz sıcak,oruç var.geceler kısa bi bakıyos 11 oluyo saat çok zaman sorunu yaşıyorum bu aralar

saol fatoşcum bizde iyiyiz çok şükür yagızda iyi anasının tepesinde hopluyo zıplıyo eski yaramazlıgı klamadı ama ne yalan söyleyim yuvarlıyoz işte evin içinde

tülaycım bende yagızı hafta 3-4 kez parka götürürdüm şu aralar kaldı çok sıcak gündüz akşamda yemegimi zor yedim uykusu geldi sıpanın izmire gidince havasını alsın artık sende kendini yorma inan bazen oluyo banada 24 saat yetmio bazende aylak aylak oluyom

hayırlı sahurlar herkese kızlar akifeymende fena isilik oldu kolar bacaklar çok fena ben bepanten sürüyorum biraz geçiriyor ama yine çıkıyor.. off yaa acaba canı acıyomudur.. altını acınca hemen totosunu kaşıyo yara etti iyice artık bitsin sıcaklar...
meryemcim denizden su alsak banyo suyuna katsak yıkasak olurmu..deniz dibimizde ama girilmiyorki..
buarda kızlar meryemcim çok sağolsun annemin giitiği şirketle anlaştı bizde yeni bavul hazırlayıp gönderdik yarın ellerinde olucak inşlh cumartesi sabahı ellerinde olur dedi inşlh olur arkadaşlar bu sıcakta çarşıya indik kuzumla oraya buraya koşturup yeni bavul yeni eşyalar drken çok yorulduk dua edin ne olur sağlıcakla bari bu bavul anneme ulaşsınn ..
kızlar ramazan la beraber bütün düzenimiz bozuldu gibi hava çok sıcak parka çıkamıyoruz hep evdeyiz evi topla temizle çocuğu oynat evde gezdir iftar hazırla iftar sonrasıda masadakileri mutfağa atıyorum öylece sonra balkonda eşimle çay iiçiyoruz sonra akifeymen durmuyo daha mutfağı toplayamadan hadi onu salla uyut oluyor saat 10.30 sonra bende sızıp kalıyorum onla eşim içerde uyuyup kalıyo bi kalkıyorum tv acık saat 1 mutfak leşş hadi mutfağı topla sahuru hazırla uyusam mümkün değil sahura kalkamam zaten 1 saatir geçmişi okuyorum .. şimdi sahurdu sofraydı topla kaldır saat 4 yat sabah mesaisi akifeymen le 7 de başlıycak bazen hiç takadim kalmıyor.. inşlh düzene girer herşey yaa böle çok zor..

aysecım deniz syunu alın dırek onunla banyo yaptırın karıstırmayın bence. işe yarıyor denız suyu haftasonu ben denıze soktum oglumu sondü resmen isilikler

günaydın hayırlı cumalar hepimize
ayşecim gözünüz aydın buda bi çare olmuş sizin için sag selim ulaşır annenın elıne inş. peki bişey sorcam yeni valiz için masrafları karşılıyolar mı yoksa yıne siz zararda oluyosunuz?

gülcancım diğer valizin bulunma olasılıgı var. bulunmazsa tazmınat odemelerı lazım. arkadasımın yenı valızı tatılı giderken ucakta hasar goruyor. ama buyuk hasar parcalanıyor:) 20 kılo maximum bagaj hakkı kilo basına 20 usd verılecek ona.
eylül yanı handan:) inşallah alışmaz bu sahur işine yoksa size sahurlar ramazadan sonrada bitmez:)

eylül alışkanlıga dönüşmeden bi çare bulun bencede sizde kaldırmayın yahu :)))sessiz sedasız yiyin sahurunuzu....

ya evet bi de işin o yönü var
ama sahurda o kadar enerjik oluyor ki
gün içnde bile bu kadar oyunlar oynadığını görmüyorum
az önce annemi aradım
eda artık koltukların hemen hemen hepsine çıkabiliyor
ama annemdeki bi koltuğa çıkamıyordu
çıkamayınca da tekmeliyordu asabi tavuk :)
bu sabah yine çıkamayınca gidip diğer odadan minderi alıp yere koyup üstüne basarak çıkmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…