2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin canım. nice nice yaşlarını da görmek nasip olsun çoook mutlu bir ömrü olsun inş güzel kızının canım.

slm kızlar yarın direksiyon sınavım var saat 8 de bakalım inşllh geçerim kazasız belasız kullanırım...
bu arada eymen git gide babaya daha düşkün oldu bana hiç gelmiyor babanın peşisıra dolanıyor..tabi ben zorla uyutur zorla yemek yediriyorum zorla altını açıyorum ( altını açarken kalkıp kaçıyorda) tabi çocuk benden kaçıyor..:uhm:

mutlu yıllar Sena ya :hooray:

o da güzel tabi. kocacım bizim amcaoğlunun eşşeği hacı amcanın eşşeği ile çifte koşcaklarmış bi gidiverem mi leeeyn :))) ahanda sana bahane :))))

nice yaslara seneya iyiki dogmussssssss iyiki kucuk prenses olmusssssssssssss
zaman nasilda geciyor yaaaaaaaa gecen sene bu zamanlar karnimizda geziyorlardiiiiiiiiiiii:CüvCüv::CüvCüv:

aysecım deniz syunu alın dırek onunla banyo yaptırın karıstırmayın bence. işe yarıyor denız suyu haftasonu ben denıze soktum oglumu sondü resmen isilikler
yarın alırız anca inşlh iyi gelir..
sağol gülcancım şuan için karşılamıyorlar sanırım annemin kaybolduğu gün valizi için tuttanak tututrması gerekiyordu yaptırdımı bilmiyorum zaten özel şirketler hiç sorumluluk almıyorlar..meryeemim gözlerini korkutuda bakalım akşama valiz uçaçak sağ salim ulaşsada artık uyuyabilsem ..
bakalım bizede verirler inşlh meryemcim yardımın abşvururruz yine:))
kızlar bugün hiç açıkmadım sanırım sahurda yediklerim etkili oldu susamadım bile inşlhh artık böle olur.. sadece sürekli aklıma bişeyler geliyor aklinialirimsmile
kızlar bugün akifeymende iştahsız öğlen çorbasını içmedi bende üzüm şeftali yedirdim biraz uyudu kalksın inşlh yer işeyler..
nice yıllara sena....a.s. yaa ne çabuk geçti zaman... gecen diyorumki eşime kuzumuzla ilk ramazanımız oda gülerek dediki gecn yıl bayrama 10 gün kala evimizde olan bebek kimdi... dedimm ayyy evet unutmuşumm... sahurda bebekle vede gezerdim memem dışarda tabii ayyy zaman çok hızlı geçiyor...

kızlar yaa zaman çabuk geçiyor geçen sene bugün bana vakit geçmiyordu kuzum nasıl bişey olcak diye :) alahıma şükürler olsun hayırlısıyla geldiler :)

slm kızlar nasılsınız biyere iş başvurusu yaptım tanıudık aracılığıyla resepsiyon bölümüne hamile bi kız varmış orda tazminatını almak için kendini çıkarttırmaya çalışıyomuş sen başvur demişti bana arkadaşım o konuşlcak müdürle çalışma saatleri süper ondan çok istiyorum olmasını evimede 5 dk dua edinde inş. olur kızlar

İnşallah olur canım

inş. bircancım sağol sen nasılsın bu arada poyraz nasıl resimlerde çok tatlı çıkmış kuzun maşallah öle zayıfda durmuyo cnm kaç kiloki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…