selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl sizleri çok özlüyorum ama artık hiç giremiyorum
Senam'ın yarın doğum günü ne heyecanlıyım anlatamam kreşte geçen hafta kutladım onun gözlerindeki ışıltıyı şaşkınlığı anlatamam size allah bebeklerimize ömür versin nice yaşlarını sağlıkla mutlulukla görelim
Canım çok sevindim ya girmene merak ediyordum seni.
Nica yaş günlerine sağlıklı mutlu hep birlikte inşallah iyi doğmuş kızım iyiki doğurmuşşsun
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl sizleri çok özlüyorum ama artık hiç giremiyorum
Senam'ın yarın doğum günü ne heyecanlıyım anlatamam kreşte geçen hafta kutladım onun gözlerindeki ışıltıyı şaşkınlığı anlatamam size allah bebeklerimize ömür versin nice yaşlarını sağlıkla mutlulukla görelim
hoşgeldin canım. nice nice yaşlarını da görmek nasip olsun çoook mutlu bir ömrü olsun inş güzel kızının canım.
HAKKATTEN DE BİRAZ BENCİLLİK OLUYO DİMİ bilmiyorumkismile
ama bahar bizim tatil olmazsa olmaz
beş parasız olsak da izin alamasak da bi şekilde mutlaka tatile gideriz
e eşimin memleketine zaten bayram seyran hep gideriz
benimkine bi sıra gelemiyo
bi de trabzona gittiğimizde mutlaka kayınvalidamler buraya da uğrayın diyo hiç bişe anlayamıyorum
o yüzden böyle düğün nışan benim için çok önemli
muhtarın oğlu evlense gidelim dicem o derece yani kaydirigubbakcemile3
o da güzel tabi. kocacım bizim amcaoğlunun eşşeği hacı amcanın eşşeği ile çifte koşcaklarmış bi gidiverem mi leeeyn :))) ahanda sana bahane :))))
evet cnm iyiki yapmışım :)))
artık msn açmıyorsun bakıyorum göremiyorum seni
yarın alırız anca inşlh iyi gelir..aysecım deniz syunu alın dırek onunla banyo yaptırın karıstırmayın bence. işe yarıyor denız suyu haftasonu ben denıze soktum oglumu sondü resmen isilikler
sağol gülcancım şuan için karşılamıyorlar sanırım annemin kaybolduğu gün valizi için tuttanak tututrması gerekiyordu yaptırdımı bilmiyorum zaten özel şirketler hiç sorumluluk almıyorlar..meryeemim gözlerini korkutuda bakalım akşama valiz uçaçak sağ salim ulaşsada artık uyuyabilsem ..günaydın hayırlı cumalar hepimize
ayşecim gözünüz aydın buda bi çare olmuş sizin için sag selim ulaşır annenın elıne inş. peki bişey sorcam yeni valiz için masrafları karşılıyolar mı yoksa yıne siz zararda oluyosunuz?
bakalım bizede verirler inşlh meryemcim yardımın abşvururruz yine:))gülcancım diğer valizin bulunma olasılıgı var. bulunmazsa tazmınat odemelerı lazım. arkadasımın yenı valızı tatılı giderken ucakta hasar goruyor. ama buyuk hasar parcalanıyor:) 20 kılo maximum bagaj hakkı kilo basına 20 usd verılecek ona.
eylül yanı handan:) inşallah alışmaz bu sahur işine yoksa size sahurlar ramazadan sonrada bitmez:)
bircan bende düğüne gelirmişim oraya :)
kızlar yaa zaman çabuk geçiyor geçen sene bugün bana vakit geçmiyordu kuzum nasıl bişey olcak diye :) alahıma şükürler olsun hayırlısıyla geldiler :)
slm kızlar nasılsınız biyere iş başvurusu yaptım tanıudık aracılığıyla resepsiyon bölümüne hamile bi kız varmış orda tazminatını almak için kendini çıkarttırmaya çalışıyomuş sen başvur demişti bana arkadaşım o konuşlcak müdürle çalışma saatleri süper ondan çok istiyorum olmasını evimede 5 dk dua edinde inş. olur kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?