2009 Eylül Anneleri

inş. bircancım sağol sen nasılsın bu arada poyraz nasıl resimlerde çok tatlı çıkmış kuzun maşallah öle zayıfda durmuyo cnm kaç kiloki

Canım benim 9 aylıkken 80 cm 11 kilo idi şimdide 11 kilo 80 cm ama boy uzun olunca zayıf görünüyor tatlım ya ne bileyim bişey yediremiyoruz et yediremiyoruz çiğnemiyor hiç bir şeyi öğürüyor hala mayı kara zorla yediriyoruz ne maymunluklarla peşindne koşa koşa zora gelince kendini zorla öğürtüp çıkarıveriyor

mrb kızlar nasılsınız
bilg.bozuk format attırdık ama aniden kapanıyor.
bugün çok kötüyüm.bir arkadaşımda el titremeleri falan vardı.gecenlerde dra gitmiş.MS olabileceği söylenmiş.dün öğrendiğimden beri kötüyüm.ms i tam olarak bilmiyorum ama oldukça ağır seyreden bir hastalık onu biliyorum.p.tesi ünv.hastanesine gidecekmiş dua edin inşallah ms değildir.allahım dermansız dert vermesin.dünyalar tatlısı 3 yaşındada bir oğlu var.

Canım ya mübarek ramazan ayındayız Allah dualarımızı kabul etsin. İnşallah değildir tatlım

bircancım maşallah poyraza boyuda kilosuda çok iyi canım zorlamayın bence emin ol sıcaklar ve diş tek sebep eylülde çok iştahlı bi bebekti nerdeyse 2 haftadır yediremiyorum aynı şekilde bunalıyo kuzucuklar bol bol su içiyo eylül allahtan meyve yiyoda ordan kurtarıyoz

Ama Tatlım Poyraz 6 aylıkken 10 kiloydu ya. ama yemiyor herşeyi zorla acıkınca falanda yemiyor bu seferde midesi küçülcek yada alışkanlık yapcak yemek yedirmek kabus gidi Eylül kaç kilo tatlım

Ama Tatlım Poyraz 6 aylıkken 10 kiloydu ya. ama yemiyor herşeyi zorla acıkınca falanda yemiyor bu seferde midesi küçülcek yada alışkanlık yapcak yemek yedirmek kabus gidi Eylül kaç kilo tatlım

canım eylülde en son 74cm 9.500dü sağlığı yerindeyse boşver yemesin bircancım ben takmıyorum artık çünkü ne kadar zorlasamda yemiyo meyve yiyiosa sorun yok bol bol meyva yedir eylül kavun karpuz ve üzüm hastası şeftaliyi pek severek yemiyo bol bolda su içiyo gün içinde çorbalardan falan en fazla 3 kaşık yiyo okadar

bircan daha ne istiyosun 11 kilo maaşallah egemende kilo almıyo 2 aydır falan almaz zaten bu kadar harekete sıcağa nasıl terliyolar kilo alırlarmı zaten yedikleri kuş kadar

sibelcim arkadaşına çok geçmiş olsun inş. MS değildir allahım hiç kimseye dermansız dert vermesin
benım bi yakınım MS hastası 20 küsür yıldır
sinirlerin yıpranması sonucu oluşuyo kafaya hiçbişeyi takmamak gerekiyo ama olmuyo işte

sibelcim rabbim acil şifalar versin arkadaşına inşlh ms değildir dualarıma alıyorum arkadaşını canım..
arkadaşlar annemin bavulu bulunmuş ciddede kaybolmuş belki bu kadar yüklenmesek bulunmayacaktı akşam teslim etmişler şükürler olsun dua eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..Allah razı olsun herkesten ve meryem dende çok yardım etti sağolsun..
yarın sabahta yeni bavul anneme ulaşacak inşlh ..olsun herşeyde bi hayır vardır.. kirleneni yıkamazsın dedim anneme:)) çok mutluydu canım annem bu gece rahatca uyuyabilirimm...

gunaydin herkeseeeeeeeeeeeeeee guzel bir gun olsun insallahhhhhhhhhhhhhh

aysecim gozunuz aydinnnnnnnnnnnnnn
sibel gecmis olsun canimmmmm insallah degildir yaaa

kizlar dun erdenay corbasini icdiiiiiiii yaridan fazlasiniiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance::teytey::teytey: cok mutlu oldum insallahhhhhhhhhh bugunde icerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya ne kadan coggggggg insallah kullandimmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen canım ama şeftaliden midesi bulanıyo.. çorbaların bazılarını yiyo bazılarını kusuyo. sinirlerim bozuluyor ozaman bakalım belki 1,5 yaşından sonra düzelirmiş

bircan daha ne istiyosun 11 kilo maaşallah egemende kilo almıyo 2 aydır falan almaz zaten bu kadar harekete sıcağa nasıl terliyolar kilo alırlarmı zaten yedikleri kuş kadar

evet ya çok hareketliler ve vucut sıcaklıkları bizden çok daha fazla biz ne kadar teriyoruz onlar bizden ne kadar fazla terliyor haklısın tatlım

canım ya o kadar sevindim ki anlatamam

afitey olsun bebeğime ohhhhh yarasın

herkese selamlar
arkadasım için dilek ve dualarınız için çok sağolun kızlar p.tesi belli olacak .

bircancım maşallah uzun olması normalmiş.

erdenayada maşallah yarasın çorbalar

ayşecim annenin valizi bulunmuş gözünaydın çok sevindm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…