inş. bircancım sağol sen nasılsın bu arada poyraz nasıl resimlerde çok tatlı çıkmış kuzun maşallah öle zayıfda durmuyo cnm kaç kiloki
mrb kızlar nasılsınız
bilg.bozuk format attırdık ama aniden kapanıyor.
bugün çok kötüyüm.bir arkadaşımda el titremeleri falan vardı.gecenlerde dra gitmiş.MS olabileceği söylenmiş.dün öğrendiğimden beri kötüyüm.ms i tam olarak bilmiyorum ama oldukça ağır seyreden bir hastalık onu biliyorum.p.tesi ünv.hastanesine gidecekmiş dua edin inşallah ms değildir.allahım dermansız dert vermesin.dünyalar tatlısı 3 yaşındada bir oğlu var.
bircancım maşallah poyraza boyuda kilosuda çok iyi canım zorlamayın bence emin ol sıcaklar ve diş tek sebep eylülde çok iştahlı bi bebekti nerdeyse 2 haftadır yediremiyorum aynı şekilde bunalıyo kuzucuklar bol bol su içiyo eylül allahtan meyve yiyoda ordan kurtarıyoz
Canım ya mübarek ramazan ayındayız Allah dualarımızı kabul etsin. İnşallah değildir tatlım
Ama Tatlım Poyraz 6 aylıkken 10 kiloydu ya. ama yemiyor herşeyi zorla acıkınca falanda yemiyor bu seferde midesi küçülcek yada alışkanlık yapcak yemek yedirmek kabus gidi Eylül kaç kilo tatlım
sağol bircancım inşallah değildir.allahım korusun inşallah
bu arada maşallah poyraza selvi boylu olacak sanırım.
canım eylülde en son 74cm 9.500dü sağlığı yerindeyse boşver yemesin bircancım ben takmıyorum artık çünkü ne kadar zorlasamda yemiyo meyve yiyiosa sorun yok bol bol meyva yedir eylül kavun karpuz ve üzüm hastası şeftaliyi pek severek yemiyo bol bolda su içiyo gün içinde çorbalardan falan en fazla 3 kaşık yiyo okadar
bircan daha ne istiyosun 11 kilo maaşallah egemende kilo almıyo 2 aydır falan almaz zaten bu kadar harekete sıcağa nasıl terliyolar kilo alırlarmı zaten yedikleri kuş kadar
sibelcim rabbim acil şifalar versin arkadaşına inşlh ms değildir dualarıma alıyorum arkadaşını canım..
arkadaşlar annemin bavulu bulunmuş ciddede kaybolmuş belki bu kadar yüklenmesek bulunmayacaktı akşam teslim etmişler şükürler olsun dua eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..Allah razı olsun herkesten ve meryem dende çok yardım etti sağolsun..
yarın sabahta yeni bavul anneme ulaşacak inşlh ..olsun herşeyde bi hayır vardır.. kirleneni yıkamazsın dedim anneme:)) çok mutluydu canım annem bu gece rahatca uyuyabilirimm...
gunaydin herkeseeeeeeeeeeeeeee guzel bir gun olsun insallahhhhhhhhhhhhhh
aysecim gozunuz aydinnnnnnnnnnnnnn
sibel gecmis olsun canimmmmm insallah degildir yaaa
kizlar dun erdenay corbasini icdiiiiiiii yaridan fazlasiniiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance::teytey::teytey: cok mutlu oldum insallahhhhhhhhhh bugunde icerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ne kadan coggggggg insallah kullandimmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?