2009 Eylül Anneleri

bircancım bence boyu ve kilosu gayet iyi gibi bu dönemde çok hareketliler sanırım o yüzden kilo almıyolar e tabi iştahda olmayınca kaan da hiç bişi yemiyo sadece süt ve su
canım inşallah şüphelendikleri gibi bişi değildir allah yardımcısı olsun
gözünüzaydın canım bizimde bavullarımızı uçağa yetiştirememişlerde sonraki seferle gelmişti sinirleri bozuluyo insanın

ooooh afiyet olsun paşama zemuszemus

kızlar sabah kaan a salatalık verdim oda benim ağzıma uzattı bende ısırıverdim önce şaşkınlıkla bana baktı sonra kahkahayı bastı hepsini bana yedirdi gülmekten göbeği çatlayacak sandım bide ben ağzımdakini bitirmeden tıkıştırıyo tekrar tekrar kusacaktım nerdeyse benden intikam aldı heralde gerçekten zorla birinin bişi yedirmesi çoooooooook berbat bişiymiş bi daha zorlamıycam diyom ama bakalım dayanamam gene zorlarım kesin yoksa hiçbişi yemiyo eline verirsem kafasına gözüne sürüp duruyo ağzı dışında heryeri yiyecek oluyo

:roflol: :roflol: hakaten kuzum intikam almış....

özledik şekerim seni hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

selam kılzar.. herkese iyi hafta sonları .. reglim bitti bugün ilk kez oruç tutuyom şimdiye kadar iyiydi ama daha vakit çok var bakalım ne olacak..kek tarifini aldım kızıma yapıcam birazdan bakalım sevecek mi? görüşürüzzz

hoşbulduk tubacım bende sizi ösledimmmm çoooookopuyorumnanaktan
allah kabul etsin hüsniyecim akşama ne kaldı zaten bade keki severse tarifi yazsana bizede

keyifli pazarlar güzel anneler ve tatlı bebişlerrrrr
tubacım verdiğin kilolar için tebrikler canım bende tatilde 5 kg verdim şimdi 68 kg oldum benimde hedefim 60 olmak ama ııh geriye kalanlar yapışacak gibi sanki rejimmi yapıyosun yada spora falanmı gidiyosun bende sayıf olmak istiyom yaaamafoldumben

seni de tebrik ederim canım. ben tatilde kilo aldım, sen vermişsin. büyük başarı valla alkisalkisalkis
ben diyet yapıyorum canım. ama oyle pek aç kalmıyorum sanıldıgı gibi.
sadece bazı yasaklı şeyler var onları yemiyorum.
beyaz undan imal edilen herşey, prinç, patates, mısır, şeker, hayvansal yağlar, margarin ve tereyağı canım. kaydirigubbakcemile5
senin kilon güzel ve 60 hedefi sana daha yakın. istersen verirsin canım neden olmasınyerimseniben

zor olmuyomu canım peki gece süt attırıcı şeyler yesen iftardada öle bugün ender saraç süt attırmak ve enerji için mutlaka 2tane maden suyu için diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…