bircancım bence boyu ve kilosu gayet iyi gibi bu dönemde çok hareketliler sanırım o yüzden kilo almıyolar e tabi iştahda olmayınca kaan da hiç bişi yemiyo sadece süt ve suCanım benim 9 aylıkken 80 cm 11 kilo idi şimdide 11 kilo 80 cm ama boy uzun olunca zayıf görünüyor tatlım ya ne bileyim bişey yediremiyoruz et yediremiyoruz çiğnemiyor hiç bir şeyi öğürüyor hala mayı kara zorla yediriyoruz ne maymunluklarla peşindne koşa koşa zora gelince kendini zorla öğürtüp çıkarıveriyor
canım inşallah şüphelendikleri gibi bişi değildir allah yardımcısı olsunmrb kızlar nasılsınız
bilg.bozuk format attırdık ama aniden kapanıyor.
bugün çok kötüyüm.bir arkadaşımda el titremeleri falan vardı.gecenlerde dra gitmiş.MS olabileceği söylenmiş.dün öğrendiğimden beri kötüyüm.ms i tam olarak bilmiyorum ama oldukça ağır seyreden bir hastalık onu biliyorum.p.tesi ünv.hastanesine gidecekmiş dua edin inşallah ms değildir.allahım dermansız dert vermesin.dünyalar tatlısı 3 yaşındada bir oğlu var.
gözünüzaydın canım bizimde bavullarımızı uçağa yetiştirememişlerde sonraki seferle gelmişti sinirleri bozuluyo insanınsibelcim rabbim acil şifalar versin arkadaşına inşlh ms değildir dualarıma alıyorum arkadaşını canım..
arkadaşlar annemin bavulu bulunmuş ciddede kaybolmuş belki bu kadar yüklenmesek bulunmayacaktı akşam teslim etmişler şükürler olsun dua eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..Allah razı olsun herkesten ve meryem dende çok yardım etti sağolsun..
yarın sabahta yeni bavul anneme ulaşacak inşlh ..olsun herşeyde bi hayır vardır.. kirleneni yıkamazsın dedim anneme:)) çok mutluydu canım annem bu gece rahatca uyuyabilirimm...
gunaydin herkeseeeeeeeeeeeeeee guzel bir gun olsun insallahhhhhhhhhhhhhh
aysecim gozunuz aydinnnnnnnnnnnnnn
sibel gecmis olsun canimmmmm insallah degildir yaaa
kizlar dun erdenay corbasini icdiiiiiiii yaridan fazlasiniiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance::teytey::teytey: cok mutlu oldum insallahhhhhhhhhh bugunde icerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ne kadan coggggggg insallah kullandimmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar sabah kaan a salatalık verdim oda benim ağzıma uzattı bende ısırıverdim önce şaşkınlıkla bana baktı sonra kahkahayı bastı hepsini bana yedirdi gülmekten göbeği çatlayacak sandım bide ben ağzımdakini bitirmeden tıkıştırıyo tekrar tekrar kusacaktım nerdeyse benden intikam aldı heralde gerçekten zorla birinin bişi yedirmesi çoooooooook berbat bişiymiş bi daha zorlamıycam diyom ama bakalım dayanamam gene zorlarım kesin yoksa hiçbişi yemiyo eline verirsem kafasına gözüne sürüp duruyo ağzı dışında heryeri yiyecek oluyo
tuba yaaa merak ettim şu özlü sözünün altında 87 den başlayıp 61 e kadar olan rakamlar ne
keyifli pazarlar güzel anneler ve tatlı bebişlerrrrr
tubacım verdiğin kilolar için tebrikler canım bende tatilde 5 kg verdim şimdi 68 kg oldum benimde hedefim 60 olmak ama ııh geriye kalanlar yapışacak gibi sanki rejimmi yapıyosun yada spora falanmı gidiyosun bende sayıf olmak istiyom yaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?