2009 Eylül Anneleri

canım her emzirmeden sonra midem öle bi kazınıyoki içim kıyılıyo ayağa kalktığım zamanda sürekli başım dönüyo 4 gün oruç tuttum ama sürekli yattım gökşende yanımda oynadı allahtan

yemek konusundada sürekli yiyorum iftardan sahura kadar suyuda bolca içiyorum ama yetmiyo malesef (

canıkm gökşen gelmiş 1 yaşına zaten geçen seneden 30 tane borcum var bu senede olursa nasıl tutarım bu şekilde idare edicez :)

slm zeynepcim hoşgeldin merak ettik seni :))
canım sahurda çok iyi yemen gerekiyor günler uzun bende bikere senin gibi olmuştum ama yememiştim düzgün yee yanii bende emziriyorum ama rabbim bişekilde yardım ediyor oruç tutmadan öncede aynıydı sütüm şidide aynı..zaten çok emmiyo uyurken yeter..

günaydınlar herkeseeeeeee
çalışan güzel annelerimize kolay gelsin ve de hemencecik geçen bi hafta olsun inş.

zeynep çim bünyen zayıf sanırım ya da gökşen çok emiyor ki seni zorluyor bu kadar
bende zorlanıyorum ama senin kadar değil
geçen sabah parka bile çıkardım oğlumu...yapıcak bişim de yokk dediğin gibi geçen yıldan 30 gün var zaten kazalarım...böle geçicek bu Ramazan ayı

umarım herkes güzel bi hafta sonu geçirmiştir
biz evdeydik herzamnkiii gibi
oğlum dur durak bilmiyooo zaten en çok evde rahatızz

günaydın kızlarrrrr
nasılsın tülaycım paşa nasıl uyudumu bizimki mıyk mıyk uyutana kadar kan ter içinde kalıyorum kucağımda uyuyo beşiğine koyunca uyanıyo
tubacım teşekkürler cnm moral verdin ama benim çikolata zaafım var hergün yemezsem delleniyom geriye kalan kiloları vermek zor olacak benim için
zeynepcim geçmiş olsun cnm emzirirken oruç tutmak bünyeyi güçsüz bırakıyo ben yemek yemesemde olur ama susuzluktan ölüyorum iftarda 1 sürahi su az geliyo nerdeyse

Canım bende çok su içiyorum sonrada bişiy yiyemiyorumm bende her gün dondurma yiyorum içimin yangınını alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…