2009 Eylül Anneleri

haklısın gülaycım bilmiyrum ya kendimi vicdanımı kandrıyrum ya da elimdeki tüm kozları oynamak benimkisi...

esincim içinde en ufak soru işareti varsa salla o kadını canım. bir de sana bir dost tavsiyesi iyilikten maraz doğuyor. sert duracaksın bakıcıyla ilişkini sulandırmıcaksın hep mesafen olacak. ben olsam öyle yapardım.

ya ben diyorum baharcım eğer ben bakıcı alırsam görümcemin yanında bir hafta staj yapmalıyım.... size belki gaddarca gelebilir ama görümcem baştan misafirlerim varken biz salonda , sen mutfak masasında yiyeceksin, önce bebeğin yemeği sonra sen yiyeceksin, gibi kendi kurallarını baştan söylemiş... ama şimdi bir görsen neredeyse 1 sene olacak kadın hala selam duruşunda duruyor, tabi kadından da kaynaklanıyor süper bir insan.... ama ben asla bu kadar net olamazdım, mesafemi koruyamazdım.... sonra b.ku çıkardı.

canım mesafe koyma konusunda ben de tutarsızımdır. eve gelen temizlikçiyle bir temizliğe girişirim yemekler hazırlar çaylar demlerim temizlik gününü altın gününe çevirebilirim. o derece yani. ama ali efe konusunda hataya tahammülüm olmadığından baştan sınırlarımı çizerim. mesela kreş konusunda da ben çok tedirginim ama eşim diyor ki gideriz baştan rengimizi belli ederiz herhangi ters durumda başlarına bela olacağımızın sinyalini veririz diyor.

size birşey anlatayım bir gün bana misafir geldi hazırlık falan yaptm ..ahmet de odada ve o zaman da küçük uyuyor ve o bahsettiğim temizliğe gelen de başında ..uyutacak bakacak işte sonra ahmet uyandı ddedim biraz getir sonra odaya geri döndüler ama ben de ona tabak götürdüm odaya ama misafirime nasıl hazrldysam öyle..aldı tabağını ahmeti çayını geldi yanımıza bir de çayı bittikçe bana açık olsun falan diyor..

zeynep kaçar :))

elacım tayininiz güzel yere kütahya ya çıkmış sevindim canım :)) hayırlıusı olsun :))

kızlar ben gidiyim birazdan annede gelir hazırlıklara başlıyım :))

günün geri kalanı gönlünüzce geçsin hepinizi öptük :)

bahar baharrrr ben memlekette mahsur kalmıstım canım ya:)
saka bı yana tatıl bıraz uzamıstı ama sımdı evımdeyım
sızı cok ozledım yaw
tulayy kız yazdım ama gormedın daha sen gecmıste var
esımın telı bozuldu benımkını aldı ben telsızım hala o yuzden kapalı cıcım ya
haber veremedım donuorz dıye sana o sebepteeen

bahar işte temizliğe geliyor ve ben de çok içten davrandm şimdi nasıl mesafe koyarım..ama eşimden çok çekiniyr belki onun hatrına direktifte bulunabilirim..ama yok anacım beni görsen yine su kaynatırım..ama düşünüyrm hayatta en çok sevdğim söz konusu olan beceririm belki baksanıza benden beklenmeyecek performans yemine kadar götürdüm işi aslnda beni tanısanız ama işte söz konusu olan ahmet efem olunca iş değişiyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…