valla temizlikçim benim de gözüme girdi, bir laf söylüyorum kadın bana ince ince geçiriyo ama saygısızlık etmiyor....
esincim tabi yaşadıkların seni etkileyebilir ama kurana el basıp neler neler yapabilecekler vardır. burada sen tabiki düşüneceksin evladını, inşallah Allah istediğin gibi birini verir, sen istediğin herşeyi yapki önceden için rahat etsin. olmazsa kamera da döşe ... ama işin içine kamera girerse ben hep olumsuz biteceğini düşünüyorum.... çünkü anne olarak en küçük şeye tahammül edemeyiz. bence izle bak kadına, yeminini de ettir gerekirse, sonra Allaha emanet et oğlunu....
anadolu canım ümraniye tarafında :)
bu arada kızlarında dediği gibi çilektede güzel şeyler var ve şu an %50 indirimde fırsatın varken kaçırma çünkü sezonunda 1000 tl dediği beşik yarısı olmuş :)
bende kişide suret gözetilmemesi gerektiğini düşünüyorum insanın içini sadece allah bilebilir bu yüzden herzaman dediğim mevlam bizi iyi insanlarla vicdam merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın :)[/QUOTE
sanirim bana yetismez o indirim
esincim içinde en ufak soru işareti varsa salla o kadını canım. bir de sana bir dost tavsiyesi iyilikten maraz doğuyor. sert duracaksın bakıcıyla ilişkini sulandırmıcaksın hep mesafen olacak. ben olsam öyle yapardım.[/QU
baharcım inan öyle bunaldımki şaşırdım kaldım dün karar verdik yarın gidyrz ve ben ayın 1 inde başlayacağm her şey üst üste geldi..
ya ben diyorum baharcım eğer ben bakıcı alırsam görümcemin yanında bir hafta staj yapmalıyım.... size belki gaddarca gelebilir ama görümcem baştan misafirlerim varken biz salonda , sen mutfak masasında yiyeceksin, önce bebeğin yemeği sonra sen yiyeceksin, gibi kendi kurallarını baştan söylemiş... ama şimdi bir görsen neredeyse 1 sene olacak kadın hala selam duruşunda duruyor, tabi kadından da kaynaklanıyor süper bir insan.... ama ben asla bu kadar net olamazdım, mesafemi koruyamazdım.... sonra b.ku çıkardı.
ya ben diyorum baharcım eğer ben bakıcı alırsam görümcemin yanında bir hafta staj yapmalıyım.... size belki gaddarca gelebilir ama görümcem baştan misafirlerim varken biz salonda , sen mutfak masasında yiyeceksin, önce bebeğin yemeği sonra sen yiyeceksin, gibi kendi kurallarını baştan söylemiş... ama şimdi bir görsen neredeyse 1 sene olacak kadın hala selam duruşunda duruyor, tabi kadından da kaynaklanıyor süper bir insan.... ama ben asla bu kadar net olamazdım, mesafemi koruyamazdım.... sonra b.ku çıkardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?