2009 Eylül Anneleri

selam kizlar
yasemin gecmis olsun abine
kocalar varliklarida yokluklarida dert valla

a.s .hoşgeldin cnm bnm saol allah razı olsun aynen cnm bnm bütün gün minikler zaten bizi beynen çok yoruyo bide beyfendilerin kaprisi hiç çekilmiyor valla tatile ihtiyacımvar ama eşimin tatilinide ailesi yedi adam 31gün izne ayrıldı onlar gezmeye gitti neymiş biz güvenlik görevlisi olduk bina bize emanetmiş gelmediler 15gün 15gündede maaş yendi bitti biyere gidemedik masus yaptılar senede bir onlara sanki tatil kaynatamda kaynanamda evde oturan insanlşar her sene aynısını yapıyolar

kızlar bende geçen rüyamda 6aylık karnım burnumdaydı dedim noluyo ya zeyneb minik daha nerden çıktı bu hamilelik bebegimse tekme atıyordu ter içinde uyandım aldıramam diyodum rüyamda allah hayır etsin adette olmadım dün stresten

Aynen bende eşim olsun eşimin ailesi olsun o kadar ödün verdimki artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı lafların altında kalmaktan...
en son temmuzda eşimin ailesi geldiğinde her laflarına ki abest laflarına yada bana ters olan şeylere karşılık cevaplarımı söyledim ...ama onların dilinde deil güzel uslupla. sinir oldular cevap veremediler inan bir kez yapınca üzerindeki tedirginliği atıyosun
bircancım sende ezdirme kendini canım benim inan genclik elimize bir kez geciyor artı biz strese girdiğimizde bebeklerimizi etkiliyoruz...artık başkaları üzülmesin aman büyükler vs yok benim için saygı cercevesinde cevaplarımı vermekten çekinmiyorum inan sinirlerim düzeldi artık içimde kalmadı bişey...

her evde az cok benzeri durumlar var demekki neymis yuvayi disi kus yapiyomus gercekten
eskiden yuvanin tek elemani olan kocalar artik cok buyuk rakiplere sahipler ve sanirim bunu tam hazmedemiolar
yani ilgi baska yere kayinca hani benim pabucum olayi oluyo
meger bizim ilgimiz ne kadar onemliymisde haberimiz yokmus

bizimkide bir ara öyleydi ama şimdi poyraz benden daha düşkün babasına sanırım özlüyor o gelince görür görmez yatana kadar tepesinde

oyyyy isyannn ederdim senin yerinde olsam ama sen bana bakma ben aklima geleni icimde tutmam kim varsa karsimda soylerim hemen
o yuzden bana cok bulasmaz kimse zaten bilirler ne isttedimi yada terslenebileceklerini

canım bu kadın artık resmen çıldırdı ama sanırım sorun bende değil kayınvalidesiyle kayınpederiyle eltileriyle görümceleriyle konuşmuyor benlede konuşmuyor ki konuşmadığı insanlarda dün ya iyisi ben hesini çok seviyorum ama kadın fesat haset kıskanç o yüzden ama artık her gittiğimde laf sokmaları anlayayım diyemi yapıyor banamı öyle geliyor bilmiyorum. ama artık dayanamıyorum bu hafta gitmedim çok huzurlu geçti. ama bu hafta sonu nasıl gitmicem bilmiyorum eşim zorla götürüyor ki kadın hoş geldin bile demiyor hiç konuşmuyoruz ben onun evine gidiyorum sinir oluyorummmmmmm

valla kızlar bende akrebim pek tutamıyom içim neyse dışıma patlıyo enson lafımı ilk söylüyom kaynanam direk demiştim çok güzeldi gezdik negüsel dedi siz niye gitmiyonuz biyere dedi sizden fırsatmı kaldı 15günde bebekle tatilde yicegimiz parayı sıkıntıdan burda yedik dedim saolun çok güzel tatil geçirttiniz dedim niye bekledinizki gitseydiniz dedi, iyi bunu hatırlat seneye beklemicem sizin keyfinizi dedim bende
benimkide artık cnm babayı görüyo baba gelll dio yanagına dudagını degdiriyo öpmeyi tam bilmiyo uzaktan öpücük atıyor herkesde bıcırık

aynen canım ama yıprandım artık 22 yaşında değilde 45 yaşında içimmmmmmm

hyaa kizlar gercekten icinizdekini soylemek zor diil belki basta kiriliolar ama amanla herkes sizin aslinda nasi biri oldunuzu anliolar
sonucta ice ata ata hersey dahada buyuyo ams zamani ve yerinde verilen tepkilerle sinir olma durumu daha azalio bence

oyyyy isyannn ederdim senin yerinde olsam ama sen bana bakma ben aklima geleni icimde tutmam kim varsa karsimda soylerim hemen
o yuzden bana cok bulasmaz kimse zaten bilirler ne isttedimi yada terslenebileceklerini

iştebenim cevap veremiyeceğimi onunla kavga etmiyeceğimi biliyor bide ben dayanamam ağlarım o şekilde bir kaç kez bişiyler söylediğinde ağlamıştım ama elimde değil zayıf görüyor beni hiç suçum yokken yapmadığım şeyleri yapmış gibi söylemediklerimi söylemişim gibi davranıyor kuruyor resmen eşim geçen nerden biliyorsun dedi cevabı ben öyle düşünüyorum dedi kadın çıldırmış ya hocalara hacılara gideceğine bence bir psikoloğa gitsin

ohh agzina saglik

valalhi şuan kaynanam oglunu son anlamsız tribinden dolayı benim verdigim tepkiden çok korktu dedim hayatta en sevmedigim şey erkegin küsmesi hemde sorun yokken egerki canı huzurunu kaçırmak istiyosa huzuru ona batıyorsa arkamabakmam çeker giderim boşanırım kendimi daha fazla yormam dedim
annemegidiyom dedigimde
elimi tuttu geri gelcen dimi dedi gelcem korkma abimi ziyaret edicem kafamı dinlicem dedim eşimi sıkıştırmış çolugunu çıocugunu karını toparla beni çıldırtma demiş eşim geldi işte ogün yanımıza abimi ziyaret bahanesine

ohh iyi demişsin canım.

yok canim seninki numunelik vaka harbiden bu tur kaynanayi zor bulursun oda sana denk gelmis maalesef ama bence sen diklenmeye calis
sen cevap verirsen esinin tepkisi nolur senimi onumu tutar

evet yaparlar yaparlar sorun olunca da git topla çoluğunu çocuğunu derler ama seninkinin alakası yok gene bizim çoğu sorunumuz hep annesi yüzündne çıkıyo

bircancım benim sorunum ilgi kayınvalide filan değil benim kocam zaten kaynana gibi adam
herşeyime karışıyo özellijkle gökşene bakımımda ve ben sinir oluyorum herşey onun dediği gibi olucak

dertsiz ev olmuyo malesef ama burcu sana katılıyoru içindekileri söylemek lazım herşeyden önce oturup karşılıklı konuşmak lazım ama bazen olmuyo işte ben herşeyi söylemiyorum o sonra içimde birikiyo daha da sinirleniyorum

yok canim seninki numunelik vaka harbiden bu tur kaynanayi zor bulursun oda sana denk gelmis maalesef ama bence sen diklenmeye calis
sen cevap verirsen esinin tepkisi nolur senimi onumu tutar

ya annesinni yanında belki ben haksızda olsam beni tuttar ama sonra neden cevap verdin işte annemi bilmiyormusun. o ne derse desin sen boş ver falan filen der.... zaten onun yüzündne geldim bu duruma. kadın lohusayken hastaneden eve geldim. sana bilezik takcaktım ama takmıcam vazgeçtim hak etmiyorsun dedi çıktı gitti odadan ağla ağla şiştim. sonra bende eşime aynen söyledim ertesi günü getirmiş bileziği bende hak etmediğim bileziği istemem dedim bileziğide kayınpederimin zoruyla getirmiş ben torunuma takıyorum dedi bende git o zaman torununa tak dedim yastığa iğneledi ve fışımla gitti manyak ben o lafı dedim diye eşim kızdı bana ama ne denir ki az bile dedim. ki gayet sakin bir ağızla söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…