2009 Eylül Anneleri

gecmis olsunn onemli bisi yoktur insallah

elacım oğluşunla birlikte nice güzel yaş günleri görürsün inşallah.. sağlıkla büyüysün yavruşun... bizimde az kaldı yaşımıza..:lepi:
yasemin çok geçmiş olsun canım...umarım tez zamanda iyileşir kuzun.. benim minikte hastlandı dün burnu akıp duruyo..peditus verdim baklaım şimdi uyuyo..

ay çok duygulandım ya nice senelere hep birlikte inşallah zaman nasıl akıp geçiyo allah sağlık versin

iyi ki doğurmuşsun iyiki doğmuş bebekin. Nica yıllara sağlıkla mutlulukla tüm aile ve sevdiklerinizle canım Allah uzun uzun ömürler versin inşallah

Canım benim çok geçmişler olsun Allah acil şifalar versin

ayyyy cidden nasilda gecti vakit elacim doguma gidisin daha dun gibi ki hepimizin oyle.Allah omur versin yavrularimiza saglikla mutlulukla sevdikleri ve sevenleriyle aileleriyle.masallah diyorum gercekten hayal gibi yaa.
yasemincim gecmis olsun ya bizimkide cok atesliydi agzina damla verdiler bi siringa dolusu acilde o gecirdi atesi sonra antibiyotik fitil tedavisi.antialerjik ignede oldu falaaan filan Allah sifa versin yavrulara.

bu arada gamzecim su kayinpitirina iyi davran gelcem ben alcam hediyeleri heee.

elacım eymenin doğum günü kutlu olsun .ne güzel 1 yaşına girdi.böyle bir günde duygusal olmamak eldemi.sende ne zor gecirmiştin hamileliğini.

çok gecmiş olsun zeynebe bende o illetten ameliyat olmuştum.allah tez zamanda şifa versin.

kızlar siz ciğerden falan bahsetmişsiniz ama benim kız daha balık ve tavuk bile yemiyor.dünde sordum ama cevap veren olmamış sizler nasıl alıştırdınız tavuk ve balığa özel pişirme yöntemleriniz falan varmı??????

baliga hic giremedim dogrusu ama tavuklari hasliyorum rondodan gecirip difrize atiyorum poset poset.cikarip cozdurunce oda sicakligina getiriyorum yok soguksa isitiyorum az bisey yediriyorum ben.

salihacım eşim balığın filetosunu yağda kızartıyor, çok az kızartıyoruz, sonra kızarmış yerlerini ayıklıyorm yumuşak etlerini ağzına veriyorum. balığı seviyor sayılır... tavuğunda yumuşak taraflarını parçalayarak ağzına veriyorum. kaşık almadığı için elle besleme yöntemi bizimki....

eymene sağlıklı güzel ömürler nice nice yaşlara berabe rgirmeniz dileğiyle elacım

gaze ne almış ya merak ettim. aferim valla adama, kaleyi içten fedediyo:)

ayfercim size de çok geçmiş olsun.

ben haşlayıp elımle ezip verıyorum. kendıme yaptıgım zaman ıcını verıyorum. bu arada kemıgını tam sıyırmadan eline verıyorum oyun gibi gelıyor ona uğrasıyor yıyor..

nice yıllara :)

bu arada tavuk butu hasliyorum gogus degil.gogus sert oluyor.

sagol gulaycim ya.

meryemcim ceylana bak guzel orasida.pek bilgim yok valla bu ara turkiyedekilerden ama gelen hediyeler zara ve ceylan oradan biliyorum cok guzeller.ben burada gap ve benettona sardim.daha uygun fiyatlari turkiyeden.

gömlek giyindirmek istiyorum. ama boyle farklı bişey.. hanı kızlara dogumgunlerınde şık şık giyindiriyor ya anneler. bende oğluma farklı bişeyler arıyorum ama korkarım bulamıycam:) su an zara umudum. keşke dun town centera gecıp baksaydım

canım nabersin nasılsın hayırdır ne oldu çok merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…