kızalr dün zewyneb çok ateşlend,i sabah kadar banyo yaptırdım sürekli fitil attım ateş düşürücüler verdim öyle sabahı ettikçok agladı ciddi kabızlıgı var geçmiyo ilaçla kaısıyla azönce doktordan geldik 1de gidicem yine çocuk cerrahına sevkettiler anal fisür sanırsam dedi kanaması oluyo makatta çok zorlanıyo neyse ben kaçtım gelince yazarım öpün meleklerinizi yerime
slm kzlar
su tıckerdakı 1 yasında yazısını gorecegımı hayal bıle edemzdım
sukurler olsun allahıma oglumu bana verdıgı ıcın
mahhrum bırakmayıp en guzel duyguyu tattırdıgı ıcın
onun vesılesıyle sızı de tanıdıgım ıcın
hepınız ıyı kı varsınız
ıyı kı dogdun aslanım,canımdan canım.
slm kzlar
hepınız ıyı kı varsınız
kızalr dün zewyneb çok ateşlend,i sabah kadar banyo yaptırdım sürekli fitil attım ateş düşürücüler verdim öyle sabahı ettikçok agladı ciddi kabızlıgı var geçmiyo ilaçla kaısıyla azönce doktordan geldik 1de gidicem yine çocuk cerrahına sevkettiler anal fisür sanırsam dedi kanaması oluyo makatta çok zorlanıyo neyse ben kaçtım gelince yazarım öpün meleklerinizi yerime
elacım eymenin doğum günü kutlu olsun .ne güzel 1 yaşına girdi.böyle bir günde duygusal olmamak eldemi.sende ne zor gecirmiştin hamileliğini.slm kzlar
hepınız ıyı kı varsınız
çok gecmiş olsun zeynebe bende o illetten ameliyat olmuştum.allah tez zamanda şifa versin.kızalr dün zewyneb çok ateşlend,i sabah kadar banyo yaptırdım sürekli fitil attım ateş düşürücüler verdim öyle sabahı ettikçok agladı ciddi kabızlıgı var geçmiyo ilaçla kaısıyla azönce doktordan geldik 1de gidicem yine çocuk cerrahına sevkettiler anal fisür sanırsam dedi kanaması oluyo makatta çok zorlanıyo neyse ben kaçtım gelince yazarım öpün meleklerinizi yerime
kızlar siz ciğerden falan bahsetmişsiniz ama benim kız daha balık ve tavuk bile yemiyor.dünde sordum ama cevap veren olmamış sizler nasıl alıştırdınız tavuk ve balığa özel pişirme yöntemleriniz falan varmı??????
kızlar siz ciğerden falan bahsetmişsiniz ama benim kız daha balık ve tavuk bile yemiyor.dünde sordum ama cevap veren olmamış sizler nasıl alıştırdınız tavuk ve balığa özel pişirme yöntemleriniz falan varmı??????
kızlar erkek bebeklere boyle şık bişeyler alabvılecegım nereler var. zara ve debenhams dısında..
slm kzlar
hepınız ıyı kı varsınız
b&g store var
dun carouselde baktım begenemedım orada ıstedıgım gıbı yoktu
bu arada tavuk butu hasliyorum gogus degil.gogus sert oluyor.
Sagol gulaycim ya.
Meryemcim ceylana bak guzel orasida.pek bilgim yok valla bu ara turkiyedekilerden ama gelen hediyeler zara ve ceylan oradan biliyorum cok guzeller.ben burada gap ve benettona sardim.daha uygun fiyatlari turkiyeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?