2009 Eylül Anneleri

ben sana bisiy diyim mi sunnet giysileri satan yerlere bak en iyisi.ben ah salak kafam alsaymisim turkiyedeyken keske.gimlekti papyondu beyaz pantolondu vardir orada.dedigin gibi bende buralarda ariyorum hatta dugune gittikti giydirmek istedim ama gomlekler pantoolonlar hep spor.

erkek bebekler için zara dışında kanzda var meryemcim tavsiye ederim tam senin istediğin tarzda şeyler var hatta bi erkek bebeği bu kadar şık giydirilebileceğini oraya gidince gördüm :))

elacım eymenin doğum günü kutlu olsun nice yaşlara hayatından mutluluk sağlık huzur hiç eksik olmasın inşallah :))

şimdi anladım seniiii :)

ben de arıyorum öyle bişiler..harvey nicholsa baktım fantezi olsun diye..buldum da orada..ralph lauren..ama 250 tl idi

parise gidince oradan bakıcam..
bulursam sana da alayım..kaç beden? ne renk?

ayfercım yok öyle beyaz takımlkar istemıyorum yaa böyle askılar falan takacagım bişeyler olsun.ama gömlek için bakılabılır.. sağol canım

zeynepcım baktım kanz a oradada bulamadım. mothercare da bı gomlek begendım 45 tl ıdı.. eee 45 de veresım gelmedı acıkcası. beyaz kolları katlanıp kısa kol olanlar varya.. o tarz bişeydi.

reyhancım 250 için çöş diyorum tabi:) bize bayrama kadar lazım canım sağol.. alitunaya doğumgunu ıcın istiyorum

Harvey Nichols a bakıyorum şunu farkettim. demsa grubun muş. kozyatagında demstock diye bır magaza var ben oraya gıttıkce mothercare urunlerıne bakıyordum hep. çok uygun fıyatlarla alınıyor bır çok şey bakmak lazım:)

ben de doğumgününde giydireceğim :)
28inde dönmüş olacağım..sen bilirsin :)

ya ben süper şiler aldım kzıma hepsi süslü, zaradan bir gömlek aldım (9 tl) meryemciim görmen lazım beyaz incecik keten üzerine kırmızı kirazları var, aynı renkten de ankarada max diye bi mağaza var kot etek aldım kırmızı.... mother careden askılı kot elbise aldım.... zaradan dizleri aşınmış düşük bele yakın kot pantolan aldım o da indirimden 14 tl... zara da harika şeyler vardı, sezon sonu indiriminde, ama hepsi tükendi ankarada. oradan bişeyler alabilirisn modelleri harika....

ay bana harvey nicoles dimeyin, bir babet 1270 tl demişler, kayınvalidemle baktık yalandık ve çıktık....

reyhancım ne zaman gidiyorsun canım parise.... ben h&m nin sitesine baktım online shopuna bişey isteyebilirmiyim diye, ama yoktu beğendiğim... internetten bakıp senden sipariş verebileceğim siteler varmı acaba...

selam kizlar
elacimoglusunla nice guzel saglikli senelere iyiki dogurmussun eymen pasayiiiiiii
zeynepadayacok gecmis olsun insallah onemli birseyi yoktur

zaman nasilda geciyor su gibiu yaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan yavrularimiz el kadarken simdi anneeeee veyyyyyyyyyy geeeeeeeeeeeeeee diye bize sesleniyorlarrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

25inde gidiyorum canım..valla bilmiyorum ki hiç site..
h&m in sitesine hiç bakmadım...gidince oradan bakıyorum..

kizlar tr kiyafetler daha iyi ben kendim icinde oglum icinde h&m hic bisey bulamiyorum zaten bircok mali tr den.C&A da var ama tabi zevk meselesi tr elbiseleri hic biyer tutmuyor yabanci ulkede yasayan biri olarak onerim budur ne almanyada ne fransada ne italyada hepsinide gordum tr iyi yer yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bakıyım reyhan bulmazsam magazasına uğrar baraım begendıgım bişey olursa artık senden rıca ederız:)

c&a ya bakıcam demet bende. orası farklı yaa ne cıkacagı bellı olmuyor o magazadan garip:)

zeynep güle güle kullanın

reyhancım parise gittiğinde H&M mağzasında benim için ipek eşarpların fiyatını öğrenirmisin eşim giderse ben ondan isterim ama sen ortalam fiyatlarına bi bak olurmu internet sitesin 10 dolar gibi bi rakam var eğer öyleyse burdakilere kıyasla epeeeey ucuz demektir :))

c&a ewet cok degisik urunleri var bazilari cok hos ve fiyati uygun

meryemcim kıyafetleri ben değil gülay almış rüzgara :)))

sen kızına hiçmi bişey almıyorsun:) oda senın aldıklarını gule gule gıysın:)

yaa oruc hali.. gülaycım rüzgar gule gule gıysın. dun o bahsettıgın ıncecık gomlekten bende bır yerde begendım 50 tl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…