arkadaşlar
d&r larda indirim var dvdlerde..
ben yulaya koleksiyon yapıyorum..
bee movie, cars, nemo, ratatuy, kung fu panda aldım
meryemcim denicem anacım tarifini bakalım işallah işe yarar yaa....
bu arada ben demirin kabızlık işini avakado vererek çözüyorum... maşallah sıkıntısını giderdik ama içmesi dert... ben neden ısrarla demir verdiğimi açıkliyim: bende talasemi taşıyıcılığı var hep takviye alıyorum, galiba belizdede var değerler düşük bu beyinsel bedensel gelişimde önemli bir ayrınytı olduğundan atlama şansım yok..... çünkü ömür boyu eksik ve ömür boyu takviye stresi olacak ondada ben gibi çook büyük ihtimalle...((
bu arada belizde aynen anlattıklarınız gibi bende kucağa alıştı şımarık oldu derken bakıyorum herkes aynı demek bunla pekte ilgisi yok... mızmız sabah 5 te uyanıp yanımıza gelmek istiyo emiyo.... ağlayarak mızmızlıkla yaptırmak istiyo herşeyi.....
ne iş yapabiliyorum ne bişiy bunun yüzünden.. ütü yapsam X şeklinde masaya tutunup sallanıp gülüyo ama bende korkudan ölüyorum.... kokusunu almasın diye domstosu azalttım, yada o uyurken kullanıp havalandırıyorum evi.. arka arkaya çok misafir ağırladım ev battı çıktı bende şimdi yavaş yavaş halısı koltuğu derken giriyorum işlere.....
bu arada kayınpitır geldii... bana ne hediyeler almış anam anamm... bide demesinmi kızım sen hepimizin kahrını çekiyosun,bize analık ediyosun,ayrıca bana aslan gibi torun büyütüyosun çok iyi bakıyosun keşke elimden gelse sana neler alsam ama bunları alabildim dedi... ben şokk.. yani hep hediye alırda bu seferkiler öhö öhö kem küm ettirdi beni.... şimcilik iyiyiz bakalım... ama şaşırdım bu derece jeste.. oğlanlara birer kıytırık gömlek almış bu sefer bana döşenmiş... Yoksam geberecemmi Yaraabiiiiiiiiiiiimmm :))))))))))))
onu nasıl yedircez ki
annesi yerine cvp hakkımı kullandım güzel isim adıyla yaşasın adı gibi lider önder olsun
:)
evet meşale, önder gibi anlamları var..
orhun yazıtlarında geçiyor..hepimizin ismi arapça, farsça kökenli olduğundan öz türkçe birşey olsun istedik..araştırdık..değişik geldi bize de..
türkiye de 2. yula bizimki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?