2009 Eylül Anneleri

gamze süpersin ya.... Allah bomzasın canım sen herşeyin en güzelini en iyisini hakediyorsun

onu nasıl yedircez ki

canım pekmezi sevdiği bişey yerken ağzına tık ben verirken ilk çok öyk möyk yaptı ama şimdi ağlasada yutuyor çıkar yolu yok biliyor:)))pancarı ise düdüklü tencerede 12_14dakika pişiriyorum yanına havuc taze fasulye soğan sarımsak köfte pirinç vs koyuyorum ardından pancarı alıp iyice tel süzgeçten geçiriyorum zaten avuc içi kadar yine zorla yediriyorum ki çok iyi...yemeğinide ardından yedirmeye çlışıyorum önceden tüm yemeği püffff yapıp agzından atıyordu şimdi iki kaşıkta olsa yemeye başladı...iştah açıcı etkiside var 2 kaşık ne demek benim için anlatamam...Maşallah 2 kaşıkla başladık devamı gelir İnşallah...

annesi yerine cvp hakkımı kullandım güzel isim adıyla yaşasın adı gibi lider önder olsun

:)

evet meşale, önder gibi anlamları var..
orhun yazıtlarında geçiyor..hepimizin ismi arapça, farsça kökenli olduğundan öz türkçe birşey olsun istedik..araştırdık..değişik geldi bize de..
türkiye de 2. yula bizimki :)

güzel isim ben hiç duymamıştım sanşlı bebek allah bağışlasın

biz eymen koyduk hereksin tuhafına gitti.. annem kızım arkadaşları hi men diye dalga geçerler demişti.yula koysaydım yazık yulaf koyacaklarmışta f harfini unutmuşlar derdi kesinn. ama gerçekten güzelmiş.. kızım olsaydı hanzade koyacam demiştim..herkes babası padişah mı demişlerdi..elalemin ağzı torba değilki büzesin...

slm kzlar
su tıckerdakı 1 yasında yazısını gorecegımı hayal bıle edemzdım
sukurler olsun allahıma oglumu bana verdıgı ıcın
mahhrum bırakmayıp en guzel duyguyu tattırdıgı ıcın
onun vesılesıyle sızı de tanıdıgım ıcın
hepınız ıyı kı varsınız
ıyı kı dogdun aslanım,canımdan canım.

fazlasıyla duygusal bı gun bugun durup durup sarılıp sarılıp aglayasım var
15:15 hayatımın en anlamlı saati
ve bugun aslanım yasını gostermeyı ogrendı sabahtan berı ugraslarım sonuc verdı
annecım kac yasındasın deyınce sırıtıp 1 yapıyor
bak gene aglayasım var :2:

kızalr dün zewyneb çok ateşlend,i sabah kadar banyo yaptırdım sürekli fitil attım ateş düşürücüler verdim öyle sabahı ettikçok agladı ciddi kabızlıgı var geçmiyo ilaçla kaısıyla azönce doktordan geldik 1de gidicem yine çocuk cerrahına sevkettiler anal fisür sanırsam dedi kanaması oluyo makatta çok zorlanıyo neyse ben kaçtım gelince yazarım öpün meleklerinizi yerime

ela yazını okuyunca çok duygulandım yaaaa. Allahım uzun hayırlı ömürler versin. hiç keşkeleri olmasın kuzuların. kendi dilediklerince mutlu bir hayat yaşasınlar inşallah.

allah tüm kuzularımıza sağlık mutlu kocaman gülücüklerle dolu bir ömür versin Allah çift haneli yaşlarınıda göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…