her sabah bugün süpürmicem diom eviiiii
hooopp yine süpürüommmm
kendime sinir oluyom bazennn
oğluşu yıkadımmmm
bişi sorcam
son günlerde çok mızmız durup durup ağlıyooo
herşeye kızıyooo halil ibrahim sizdede durum aynımı???
bazen deliricek gibi oluyomm o kadar yani ufacık şeylere ağlıyoo
aynen tülaycım dün iftar yemeğini kucağımda yaptım tere battım yaa gelip bacaklarıma yapışıyor ne var yok döküyorum halının üstüne yok yine aynıı bu 11 ayda akifeymen çok ağlayan bebek oldu(
canım bende hep süpürmiycem diyorum ama süpürmeyincede akşama kadar çok kötü oluyo.. sahurda banyodan inanılmaz bir koku geliyodu nerden anlamadım gece vakti tüm banyoyu domestosladım( aslında titiz biri değilim ama kötü kokulara tahammülüm yok..
tülaycım simetri hastalığı varmı gerçekten sende facede paylaşmışsın da çok kötü bişey yaa oo
bende hiç yok :)))))))) yamuğumdur.. şimdi işe başlıyım nasipse gardolabı girer birbirine yine:)))))))))
ayy demek hespi aynı
ayşe biz Ramazan ayının başından beri öleyiz
bi babasının kucağında bi bnm kucağımda yemeklerden veriyozzz bi geziyo geliyoo
illa olaylara hakim olucakkk masayı görcek
çok fennaa oldu bu aralar herşeyi ağlıyarak elde etmeye çalışıyoooo
simetri konusundada biraz bende de takıntılık var eccük
bircan ben evde iş yaparken bakıyo bana ağlamaz ama
bacak aralarımda bigün tepesine düşücem ondan korkuyommm
kıyamam ben poyrazaaa
ama kapalı kapı olursa halil ibrahimde çok ağlıyooo
dün görsen işin komiği kapıyı kendi kapatıyo sonra ağlıyooo yanlız kaldım die
:))))))) ayy tülaycımm aynene akifeymende öyle yapıyo.. gecen ben namaz kılıyorum oda tam secde yerime oturdu nasıl ağlıyo bende farlı yere seçde ettim tuttu başımı açtı secde ederken :)))) tabi hemen tuttum kapattım ama öldüm gülmekten ne olcak halimiz diyorum:))))))))
meryemcim denicem anacım tarifini bakalım işallah işe yarar yaa....
bu arada ben demirin kabızlık işini avakado vererek çözüyorum... maşallah sıkıntısını giderdik ama içmesi dert... ben neden ısrarla demir verdiğimi açıkliyim: bende talasemi taşıyıcılığı var hep takviye alıyorum, galiba belizdede var değerler düşük bu beyinsel bedensel gelişimde önemli bir ayrınytı olduğundan atlama şansım yok..... çünkü ömür boyu eksik ve ömür boyu takviye stresi olacak ondada ben gibi çook büyük ihtimalle...((
bu arada belizde aynen anlattıklarınız gibi bende kucağa alıştı şımarık oldu derken bakıyorum herkes aynı demek bunla pekte ilgisi yok... mızmız sabah 5 te uyanıp yanımıza gelmek istiyo emiyo.... ağlayarak mızmızlıkla yaptırmak istiyo herşeyi.....
ne iş yapabiliyorum ne bişiy bunun yüzünden.. ütü yapsam X şeklinde masaya tutunup sallanıp gülüyo ama bende korkudan ölüyorum.... kokusunu almasın diye domstosu azalttım, yada o uyurken kullanıp havalandırıyorum evi.. arka arkaya çok misafir ağırladım ev battı çıktı bende şimdi yavaş yavaş halısı koltuğu derken giriyorum işlere.....
bu arada kayınpitır geldii... bana ne hediyeler almış anam anamm... bide demesinmi kızım sen hepimizin kahrını çekiyosun,bize analık ediyosun,ayrıca bana aslan gibi torun büyütüyosun çok iyi bakıyosun keşke elimden gelse sana neler alsam ama bunları alabildim dedi... ben şokk.. yani hep hediye alırda bu seferkiler öhö öhö kem küm ettirdi beni.... şimcilik iyiyiz bakalım... ama şaşırdım bu derece jeste.. oğlanlara birer kıytırık gömlek almış bu sefer bana döşenmiş... Yoksam geberecemmi Yaraabiiiiiiiiiiiimmm :))))))))))))
herkese günyadın...yeni gününüz aydın olsun...
kızlar benim kızımda sabaha kadar ağladı durdu en son 5,5 gibi iyk diye ses geldi baktım kusucakmış gibi yapıyor uyku sersemi o an kalbime iniyordu kucağıma aldım ağladı iç geçire geçire uyudu tam yatagına koydum yine ağlamaya başladı neyi var anlıyamadım sonrasında da uyumadı şu ana kadar ...daha yeni uyudu ama heran kalkabilir ...üç dişi kabarmış üst kısımdan ondan olabilirmi?
bu arada bende demir ilacı kullanmıyorum hatta 2 kez mi ne kullandım sonra vermedim pekmez veriyorum kan değerleri Maşallah iyi...bide pancar yedirin kızlar kan yapıyor demir dahil element ve vitamin deposu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?