2009 Eylül Anneleri

Bizimki süpürgeden çok korkuyo o evdeyken süpürdüm mü kucağımda oluyo zorla süpürüyorum alışamadı hergünde süpürsen yok korkuyor küçükkende korkuyordu

Ben işe başlayalı hiç bir şey yapamıyorum ama baya pislendi ev bide ramazanda olmuyo ya işten eve git hiç olmuyo

ayy demek hespi aynı
ayşe biz Ramazan ayının başından beri öleyiz
bi babasının kucağında bi bnm kucağımda yemeklerden veriyozzz bi geziyo geliyoo
illa olaylara hakim olucakkk masayı görcek
çok fennaa oldu bu aralar herşeyi ağlıyarak elde etmeye çalışıyoooo
simetri konusundada biraz bende de takıntılık var eccük
bircan ben evde iş yaparken bakıyo bana ağlamaz ama
bacak aralarımda bigün tepesine düşücem ondan korkuyommm

Bizimki iş yaptırmıyo ağlıyo kucağıma gelmek istiyo geçen banyoya cam sil alamya gittim gelene kadar çatladı ağlamaktan bir yandanda gelmiş arkamdan emekliyerek

slm kızlar çocuklar buara neden mızmızki bizimkide gece 6-7 defa kalktı uyutuyorum bende yatağa girmeden ağlamaya başlıyor.emzirdim, su verdim, gaz giderici verdi, dolven verdim tabi hepsini aynı seferde değilde her kalktığında..yine dişmi çıkıyor anlamadımki..bende ev işi yapamıyorum sabah işe gelmeden çamaşırları bulaşıkları attım çıktım. akşam da yemek yap sofraydı hemen ardından çay meyve derken vakit yokki.yusuf eymen ağlamasa yine yaparız günde bir oda da temizlesem yeter..

kıyamam ben poyrazaaa
ama kapalı kapı olursa halil ibrahimde çok ağlıyooo
dün görsen işin komiği kapıyı kendi kapatıyo sonra ağlıyooo yanlız kaldım die

:))))))) ayy tülaycımm aynene akifeymende öyle yapıyo.. gecen ben namaz kılıyorum oda tam secde yerime oturdu nasıl ağlıyo bende farlı yere seçde ettim tuttu başımı açtı secde ederken :)))) tabi hemen tuttum kapattım ama öldüm gülmekten ne olcak halimiz diyorum:))))))))

kıyamam ben poyrazaaa
ama kapalı kapı olursa halil ibrahimde çok ağlıyooo
dün görsen işin komiği kapıyı kendi kapatıyo sonra ağlıyooo yanlız kaldım die

canım ya napsınlar daha çok matık kuramıyorlar herşeye. biizmki peter bu sıra mız mız yemiyo hiç birşey yemiyor su içiyor uymuyor doğru düzgünve hep kucak istiyo yürüyünce düzelir mi acaba yemek yiyoruz kucağımızda kendi mama yerken bile bazen kucakta yemek istiyo. bide öğendi ya attaaaaa attaaaa diyo ayakta birini görünce bide acip üşengeç yopu bana getir diyorum ağlıyo ben ona getirip vereyim diye bekliyo. ayakta kim varsa kucağın alsın onu sonra eliyle kapıyı işaret ediyor ıhhh diyor attaaa diyor şapkasınıda istiyor çok fena bu çocuklar ya

Evet ya Namaz kılmak çok zor oluyo hele yanlızsan çok zor oluyo benimde gülesim geliyo bizimki ceeeeeeeeeee yapıyo

ben önümde durmasına bacaklarıma yapışmasına alıştım
tek korkum uzak bi yerde ağlaması namazdayken ama olmadı şükür şimdiye dek

bircan ben kucağımda asla yedirmiyorum istemezse hiç zorlamıyomm walla
canı isterse

herkese günyadın...yeni gününüz aydın olsun...
kızlar benim kızımda sabaha kadar ağladı durdu en son 5,5 gibi iyk diye ses geldi baktım kusucakmış gibi yapıyor uyku sersemi o an kalbime iniyordu kucağıma aldım ağladı iç geçire geçire uyudu tam yatagına koydum yine ağlamaya başladı neyi var anlıyamadım sonrasında da uyumadı şu ana kadar ...daha yeni uyudu ama heran kalkabilir ...üç dişi kabarmış üst kısımdan ondan olabilirmi?
bu arada bende demir ilacı kullanmıyorum hatta 2 kez mi ne kullandım sonra vermedim pekmez veriyorum kan değerleri Maşallah iyi...bide pancar yedirin kızlar kan yapıyor demir dahil element ve vitamin deposu...

meryemcim denicem anacım tarifini bakalım işallah işe yarar yaa....

bu arada ben demirin kabızlık işini avakado vererek çözüyorum... maşallah sıkıntısını giderdik ama içmesi dert... ben neden ısrarla demir verdiğimi açıkliyim: bende talasemi taşıyıcılığı var hep takviye alıyorum, galiba belizdede var değerler düşük bu beyinsel bedensel gelişimde önemli bir ayrınytı olduğundan atlama şansım yok..... çünkü ömür boyu eksik ve ömür boyu takviye stresi olacak ondada ben gibi çook büyük ihtimalle... ((

bu arada belizde aynen anlattıklarınız gibi bende kucağa alıştı şımarık oldu derken bakıyorum herkes aynı demek bunla pekte ilgisi yok... mızmız sabah 5 te uyanıp yanımıza gelmek istiyo emiyo.... ağlayarak mızmızlıkla yaptırmak istiyo herşeyi.....

ne iş yapabiliyorum ne bişiy bunun yüzünden.. ütü yapsam X şeklinde masaya tutunup sallanıp gülüyo ama bende korkudan ölüyorum.... kokusunu almasın diye domstosu azalttım, yada o uyurken kullanıp havalandırıyorum evi.. arka arkaya çok misafir ağırladım ev battı çıktı bende şimdi yavaş yavaş halısı koltuğu derken giriyorum işlere.....

bu arada kayınpitır geldii... bana ne hediyeler almış anam anamm... bide demesinmi kızım sen hepimizin kahrını çekiyosun,bize analık ediyosun,ayrıca bana aslan gibi torun büyütüyosun çok iyi bakıyosun keşke elimden gelse sana neler alsam ama bunları alabildim dedi... ben şokk.. yani hep hediye alırda bu seferkiler öhö öhö kem küm ettirdi beni.... şimcilik iyiyiz bakalım... ama şaşırdım bu derece jeste.. oğlanlara birer kıytırık gömlek almış bu sefer bana döşenmiş... Yoksam geberecemmi Yaraabiiiiiiiiiiiimmm :))))))))))))

gamze tabi haklısın.ihtimal varsa hastalıklara gerek yoktabi ilaç bırakmaya. bizim kan değerlerimiz iyi çok sukur. bende şekerden korkuyorum. bılıyorsun bendede hıpoglisemi vardı. ne olduysa hamılelıkten sonra duzeldı. ama gebelık sekerım oldugundan bende alitunaya tatlı bişey verırken daha dogrusu tattırırken 5 kez düşünüyorum.

merak ettım ne aldı kayınpederın sana:)

canım benim demir konusunda bildiğini yap aman Allah korusun kuzunuda kuzularımızda...kıyamam ya...Gamzecim demir ilacının yanında pekmez ve pancarda ver inan faydasını görürsün benim kız resmen cıldırıyor yerken ben zorla veriyorum istediği kadar zorlamayın desinler bu zamana kadar zorlamadım tık yok kızımda baktım olmadı dayadım bu ikisini onlarıda yemezse aç kalıcak çünkü tek anne sütü yetmiyor artık2 çay kaşığı pekmez küçük bir pancar hemen hergün yediriyorum yedirmeye çalışıyorum daha doğrusu
Canım benim Maşallah nazar değmesin gelin kayınbaba muhabetinize:kaydirigubbakcemile3eee adam düşünmüş taşınmış bakmış tek hayırlı olan sensin kafasına dank etmiş:)))geç dank etmiş olsada umarım her daim sevgisi hediyeleri kalıcı olur

selam kizlar
berenin dudklari beyazlamisti test yaptik demir ve protein degerleri dusuk cikti tr deki dr ban nutrigen ferromixin onerdi hemen getirttim
toz demir ilaci a ve c vitamini takviyeli
ben sabahlari yumurtasinin icine dokuyorum tadini bozmuyo kesinlikle ne koku ne tad kabizda yapmio tavsiye ederim

günaydın herkese bende uzun zamandr demir damlası vermiyorum pekmezle falan takviye ediyoruz uyku konusuna gelince yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı aynısı bizde de var gece 4 lerde kalkıyo bıraksam oyun oynayacaz karşılıklı 10 dakikada bir yat kalk emiyo dalıyo ve uyanıyo 10 dakika içinde sanırım 11 ay sorunlu bir ay

onu nasıl yedircez ki

valla buun burayi okuyunca rahatladim bi cildiran bebek benimki saniyodum hepimize toplu gecmis olsunn
bakalim ne zamman "ANNE BEN YATMAYA GIDIYORUM " diyip yatip sabaha kalkacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…