o kirmizilik bizdede oluyor bazen hametan sur canim.
bu arada kosklerde iftari nasil ozledim anlatamam yaa.aaah turkiyem ahhh.sari kosk pembe kosk bi husu bi guellik oy oy.
bu arada ne guzel kurslara gidiyonus ya.bende turkiyede olmak istiyom canimi cektiriyonus her yonuyle beeee.
ne zaman dönüş ayfercim temelli değil demi
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:2::2:
demi gis.senin temelli dimi isin kotusu.
ben hala kendim yapiyorum canim.ikiser gunluk iki kucuk kavanozum var cam tabi.guzel oluyor ama icine rondoda cekilmis 4 olcek ciciekmek koyuyorum bide sizma zeytinyagi biraz.oyle yiyor.babymix aldimdi onuda yemisti bizimki.bebek yogurtu neticede.hem elmalisida var.ayfercim meyveli hiç vermedim ama babymix veriyorum.veren varmmı.kışın hazır sütten yoğurt yapıyordum ama yazın olmadı uzadı yaptığım yoğurt.doğal sütte nereden güvenip alıyım bilemedim.siz hala yoğurdu kendinizmi yapıyorsunuz.
yapma yav bizimki alti kucuk kabi yediydi ya yuh diyom kendime.e gezmede falanda paso yedirdim hatta buradada aldim oh kalsiyumlu hemde sevdi diye len.napacuuk simdi.ayferim o meyveli danonelerin kalsiyum miktarı çok yüksekmiş... hatta okadar yüksekmiş ki sadece 1 tane verip 2 gün vermeyip 3. gün bi tane versen ancak zararsız olarak tüketmiş oluyomuşsun.... arkadaşımın dr. öyle söyledi.... yani bikereden bişiy olmaz ama alışkanlık haline getirmemekte yarar var diyorum kendi adıma....
ya zeyno valla belize yeterki meyve ver şükür reddetmiyo ama bu aralar bi kusma filan bi triğlerde bakalım nolcak sonumuz artık ne yediricem ne yapıcam şaşırıyorum yaa(((
aynen bizimkide kavanoz yemiyor turkiyede bi hero babynin muzlu armutlusunu yedi sevindimdi orada zor yolda belde cunku.ha bide milupanin pekmezli peynirli kahvalti mamasi var onu sevdi sukur.burada yok aldim 4 kutu getirdim yemeye devam ederse.benim bi tanıdığım öğün olarak yediriyo 4 yaşındaki çoçuğa danone yoğurtları 6 lısını alıyo hepsini bi sefede yediriyo halbuki çoçuk iştahlı herşeyide yiyien bişi evdeki yoğurtlada pek ala yiyebilir ama kolayına geldiği için olsa gerek o şekilde yediriyo
gökşen sevse belki çok zorda kalsam yedirirdim ama gökşen kavonoz mamalarını meyve pürelerini hazır mamalarıoda sevmiyo çoçuk illan etli metli yemek olucak :)))
ahhhhhhhhhhhhhh vatanim ahhhhhhhhhhhh degilmi ayfercim serceyi altin kafese koymuslar illede vatanim demis bizimkide ohesap isdeeeeeeeeeeee
yogurttanda bisey olmaz ben hep veriyorum erdenaya bizim yaptigimiz sade yogurtlari yemiyorda
canlarım biz geld,ik saolun iyi dilekleriniz için tam 5saat doktorun ameliyattan çıkmasını bekledik kızım hiç durmadı muayene oldu sonuç malesef anhal fisür makatımızda çatlak var tedaviye bsşlandı ilaç pansumanlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?