2009 Eylül Anneleri

slm kızlar nasılsınız

ya eylülün böle kukusunun altı poposuna doğru kızarmış böle elldiğimde pütürlük gelmiyo isilik gibi değil acaba mantarmı oldu sıcaktan diyorum bide bezden kapalıya sürakli şimdi yıkadım uyudu bez bağlamadım pişikte olduğunu düşünmüyorum ama bakalım çoğalırsa doktora götürcem komşumuzun oğluda aynısı olmuştu da mantar demiş doktor sıcaktan

o kirmizilik bizdede oluyor bazen hametan sur canim.

bu arada kosklerde iftari nasil ozledim anlatamam yaa.aaah turkiyem ahhh.sari kosk pembe kosk bi husu bi guellik oy oy.
bu arada ne guzel kurslara gidiyonus ya.bende turkiyede olmak istiyom canimi cektiriyonus her yonuyle beeee.

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:2::2:

zeynep nassin bacim
bu arada yavrulara danino meyveli veren var mi ben verdim bi kac sefer.uzun yol gidince mecburen verdim yedide.zararli olmaz dimi?

valla demetcim hep kocalardan ya.bundan sonra polonya santiyesi falan diyolar ama dedim ki turkiye olsun doguda olsun farketmez istemem polonya falan.

ahhhhhhhhhhhhhh vatanim ahhhhhhhhhhhh degilmi ayfercim serceyi altin kafese koymuslar illede vatanim demis bizimkide ohesap isdeeeeeeeeeeee
yogurttanda bisey olmaz ben hep veriyorum erdenaya bizim yaptigimiz sade yogurtlari yemiyorda

iyiyim ayfercims sen nasılsın ?? ben gökşene bi kere veriyim dedim danone kaşığın ucunu ağzına değdirdi ondan sonra daha da ağzını açmadı:))

bi kereden bişi olcağını sanmıyorum merak etme o kadar çok yediriyolarki çoçuklara bişi olmuyosa bi kereden bişi olmaz :))

benim bi tanıdığım öğün olarak yediriyo 4 yaşındaki çoçuğa danone yoğurtları 6 lısını alıyo hepsini bi sefede yediriyo halbuki çoçuk iştahlı herşeyide yiyien bişi evdeki yoğurtlada pek ala yiyebilir ama kolayına geldiği için olsa gerek o şekilde yediriyo

gökşen sevse belki çok zorda kalsam yedirirdim ama gökşen kavonoz mamalarını meyve pürelerini hazır mamalarıoda sevmiyo çoçuk illan etli metli yemek olucak :)))

ayferim o meyveli danonelerin kalsiyum miktarı çok yüksekmiş... hatta okadar yüksekmiş ki sadece 1 tane verip 2 gün vermeyip 3. gün bi tane versen ancak zararsız olarak tüketmiş oluyomuşsun.... arkadaşımın dr. öyle söyledi.... yani bikereden bişiy olmaz ama alışkanlık haline getirmemekte yarar var diyorum kendi adıma....

ya zeyno valla belize yeterki meyve ver şükür reddetmiyo ama bu aralar bi kusma filan bi triğlerde bakalım nolcak sonumuz artık ne yediricem ne yapıcam şaşırıyorum yaa (((

ne güzel gamze inşallah hep yemeye devam eder gökşenin meyve ile pek arası yok aslına bakarsa bişiyi çok seviyo diyemem gökşen için keyfine göre bazen yer bazen yemez

ayfercim meyveli hiç vermedim ama babymix veriyorum.veren varmmı.kışın hazır sütten yoğurt yapıyordum ama yazın olmadı uzadı yaptığım yoğurt.doğal sütte nereden güvenip alıyım bilemedim.siz hala yoğurdu kendinizmi yapıyorsunuz.

ben hala kendim yapiyorum canim.ikiser gunluk iki kucuk kavanozum var cam tabi.guzel oluyor ama icine rondoda cekilmis 4 olcek ciciekmek koyuyorum bide sizma zeytinyagi biraz.oyle yiyor.babymix aldimdi onuda yemisti bizimki.bebek yogurtu neticede.hem elmalisida var.
yogurt uzamasi mayaladigin yogurtun markasindan bence.ben burada meggle diye bi yogurttan mayaladimmi erimis kasar gibi uzuyor sinir oluyorum yediremiyorum.ama beper diye bi marka var o iyi oluyor.turkiyede yorsan tava yogurdu ile mayaladim o da guzel olmustu.
yapma yav bizimki alti kucuk kabi yediydi ya yuh diyom kendime.e gezmede falanda paso yedirdim hatta buradada aldim oh kalsiyumlu hemde sevdi diye len.napacuuk simdi.
aynen bizimkide kavanoz yemiyor turkiyede bi hero babynin muzlu armutlusunu yedi sevindimdi orada zor yolda belde cunku.ha bide milupanin pekmezli peynirli kahvalti mamasi var onu sevdi sukur.burada yok aldim 4 kutu getirdim yemeye devam ederse.
arkadasina gelince o da benim gibi oh kalsiyumlu yisin yisin dedi heralde benim gibi:)
ahhhhhhhhhhhhhh vatanim ahhhhhhhhhhhh degilmi ayfercim serceyi altin kafese koymuslar illede vatanim demis bizimkide ohesap isdeeeeeeeeeeee
yogurttanda bisey olmaz ben hep veriyorum erdenaya bizim yaptigimiz sade yogurtlari yemiyorda

valla sorma aynen oyle canim.
sen danoneyi ne kadan veriyon bacims?
sade yogurduda dedigim usul yap yer bak.

suyu kaynatip vermeyi bir hafta oldu biraktim arkadaslar.biberonuna iyi sise suyunu dolduruyom.eskiden sise suyunu kaynatiyordum.dedim bir yasina geldi artik bisey olmaz evelallah.siz napiyonus?

canlarım biz geld,ik saolun iyi dilekleriniz için tam 5saat doktorun ameliyattan çıkmasını bekledik kızım hiç durmadı muayene oldu sonuç malesef anhal fisür makatımızda çatlak var tedaviye bsşlandı ilaç pansumanlaaa

oyyyyyyyyyyyyyy kiyamam zeynapadama cok gecmis olsun canim yaaaaa
allah dermansiz dert vermesinnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…