2009 Eylül Anneleri

bizde 29 ekim tatilinde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ..ama tabi yürümeye başlarsa en azından fotoğraf çekilirken ayakta durabilsiin.hem sünnet kıyafetlerinide kaldırsın biraz.

günaydın herkese bu bebeişlere verebileceğimiz herşeyde soya lestini var.. alamıyorum hiçbirini sizler ne yapıyorsunuz kafamı çok kurcalıyo bu durum

günaydın herkese bu bebeişlere verebileceğimiz herşeyde soya lestini var.. alamıyorum hiçbirini sizler ne yapıyorsunuz kafamı çok kurcalıyo bu durum

canım ben aptamil devam sütü dışında hiç bir hazır mama almıyorum zaten onda soya lesitesi yok gerçi 2hafta sonra onuda bırakıyoruz:)))

slm :))
filizcim açıkçası ben hiç hazır mama kullanmıyorum iştahsızlığının tavan yaptığı dönemlerde yesin diye kavanoz mamalardan ve meyve pürelerinden denedim ama ağzına bile sokmadı

hay allahım tipe bak yaa tam şarı şeker olmuş maşallah bircan çok şirin oğluşun

Sağol tatlı. Allah cümlesine uzun ömür versinn

maşallah poyraza :)) resim net değil pek şişman bi kadınmı var orda ???

Evet ya ama ne hoşune gitti sormayın gülmekte çatladı

Bu arada dün çıkmadan ben kardeşim iş yerine getirdi poyrazı kudurdu burda kucaktan kucağa harmandalı çalıyorum telefonda elleri havada şıklatıyormuş gibi yapıyor ayaklarını masaya vuruyor zıplıyor herkes hayran oldu herkese gülüyor baban nasıl yemek yiyor diyoruz ağzını şaplata şaplata taklidini yapıyo kızlara ütürdü alkışlıyo bıktım yapıyo tam bir paskot oldu ne bulursa hoppppaaaaaaa diye atıyo

20 olmuş ayın ramazan telaşından şimdi fark ettim 11 .aylık oldu oğlum çok hapşırıyo burnu akıyo dünden beri gözleri sulanıyo ilaç vermedim geçer diye davem etti hiç ilacı yok zaten tek fitili var paranox ne yapıyım kızlar akıl verin

öncelikle herkese selam.. maşallah poyraza çok tatlı gözüküyo.. yesinler onu..

geçmiş olsun canım benim minikte dün aynısıydı ben peditus verdim daha önce dr vermişti.. soğuk algınlığı için.. bugün daha iyi ateşini de kontrol et bizim dün biraz ateşimizde çıkmıştı.. onun dışında bol bol ıhlamur nane ver canım.. umarım çabucak atlatır..

selam herkese
masallah poyraza cok numaraci olmus
bizimkinde daha oyle numaralar yok hic

felaket bizimki annem havşumuş gelen şimdi ananen ne yaptı diyoruz şuuuuu yapıyo
yada araba görünce vuuuuuuuuuuuuuuu yapıyo uçak sesi duyunca da elini kaldırıp uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…