Merhaba anne arkadaslarım;
Kızım şuan 6 aylık ve sanırım diş çıkaracak iştahsız deli gibi yiyen çocuk artık yemez oldu.. 3 aylıkken bazı nedenlerden dolayı sütüm kesildi ve dr.kontrolünde bebelac bebek sütü vermeye başladım.....
Bir kaç gündür mamasının içine bebe bisküvisi ekliyorum..Biliyorum meleğim doymuyor yaklaşık 1 aydır kahvaltı kaşık mamaları, meyve suyu, puding, muhallebi falan yediriyorum ancak doymadığı için bisküvi verdim..
Fakat sürekli aklımı kurcalıyor acaba bisküvi bebeğime ağır gelir mi yada obezlik sonucu olabilir mi yanlış mı yaptım.. Tamamen annelik içgüdüsüyle hareket ettim ama yanlış mı doğru mu bilemiyorum...
Lütfen yardımcı olurmusunuz siz bu aylarda meleğinize neler verdiniz...şimdiden teşekkür ediyorum..
bilmiyorumkismile
betülcüm hoşgelcin,
çok sevindim geldiğine, kızın nasıl... maşallah çok büyümüş resimlerde...
sen kahvaltısını bulamaç olarak mı veriyorsun. rüzgar asla artık kaşık almıyor. kendi yiyor sadece... maşallah elaya.... bu arada kilo durmunuz nasıl şuan.
günaydın kızlar biz geldik kahvaltımızı ettik pansumanımızı yaptık şimdi elinde yeni kocaman suluguyla su içiyor benim manken kızım hehe manken diyom çünkü boyamı verdi ne iyice zayıf gözüküyo bana artık bunada şükür saglıklı olsunlarda sizler nasılsınız canlarımmm
slm kızlar geçen komşumun kızı nesguik yiyordu .nesquikler iyice yumuşayınca eymenede verdim 1-2 tane çok sevdi elinden alamdık..aslında faydalı diyorlar ama erken mi..ha bu arada dün kayınvalidem sen hiç eymenin pipisini içini geriye çeviriyonmu mantar oılmsın diye dedi bende yok hiç bir doktordan duymadım dedim. O da ben yaptım dedi...dondum kaldım...varmı öyle bişey..duyan oldumu.
slm kızlar geçen komşumun kızı nesguik yiyordu .nesquikler iyice yumuşayınca eymenede verdim 1-2 tane çok sevdi elinden alamdık..aslında faydalı diyorlar ama erken mi..ha bu arada dün kayınvalidem sen hiç eymenin pipisini içini geriye çeviriyonmu mantar oılmsın diye dedi bende yok hiç bir doktordan duymadım dedim. O da ben yaptım dedi...dondum kaldım...varmı öyle bişey..duyan oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?