2009 Eylül Anneleri

Günaydın güzel anneler, hatırladınız mı beni opuyorumnanaktan .. Offf ne kadar uzun zaman oldu siteye girmeyeli ama yaşasın artık hergun girebilcem.Herkesi, sohbet etmeyi gerçekten çok ozledim..
Bu arada neden girebiliyorum siteye?? Cünküüüüü işe başladım.

Merhaba anne arkadaslarım;
Kızım şuan 6 aylık ve sanırım diş çıkaracak iştahsız deli gibi yiyen çocuk artık yemez oldu.. 3 aylıkken bazı nedenlerden dolayı sütüm kesildi ve dr.kontrolünde bebelac bebek sütü vermeye başladım.....
Bir kaç gündür mamasının içine bebe bisküvisi ekliyorum..Biliyorum meleğim doymuyor yaklaşık 1 aydır kahvaltı kaşık mamaları, meyve suyu, puding, muhallebi falan yediriyorum ancak doymadığı için bisküvi verdim..
Fakat sürekli aklımı kurcalıyor acaba bisküvi bebeğime ağır gelir mi yada obezlik sonucu olabilir mi yanlış mı yaptım.. Tamamen annelik içgüdüsüyle hareket ettim ama yanlış mı doğru mu bilemiyorum...
Lütfen yardımcı olurmusunuz siz bu aylarda meleğinize neler verdiniz...şimdiden teşekkür ediyorum..
bilmiyorumkismile

Belnay ben 5 ayda ek gıdalara geçtim. Kahvaltı için ilk başta 6 tane bisküvi veriyordum şu an 10-12 tane. Kahvaltısının içine biskuvu, ceviz,pekmez, yumurta,peynir ve toz mama ekliyorum çok güzel yiyor ve doyurucu oluyor. Eline bisküviyi çok ender veriyorum ara ogunlerde o da ama hiç obez olacak gibi gorunmuyor hatta o kadar yemeye kilomuz az bile ama bu sadece yapısından kaynaklanıyor.

merhaba... benımde oğlum aynı zamanlardda hatta 7 aylıkken dr umuza bıkuvı verdıgımı soyledıgımzaman bıraz daha beklemenın ıyı olacagını soyledı. şu ara bebeklerdeki iştahsızlık genel.. sıcaklarla alakalı diyor dr lar.. bizim dr umuz yediği kadar meyva yedir süt içir dedi. mıhtemelen yoğurtta yıyecektır. ben yemeklerınede yoğurt katıp veriyorum..

betülcüm hoşgelcin,

çok sevindim geldiğine, kızın nasıl... maşallah çok büyümüş resimlerde...

sen kahvaltısını bulamaç olarak mı veriyorsun. rüzgar asla artık kaşık almıyor. kendi yiyor sadece... maşallah elaya.... bu arada kilo durmunuz nasıl şuan.

Ah canım ah kilo hiç sorma 7600 ama yapısı bu diyor artık dr. Ben çok zayıf bir bebekmişim, hatta annem 2 tulum üst üste giydirirmiş :)
Kahvaltıyı çok ender bulamaç yapıyorum, genelde yumurta ve peyniri tek tek yediriyorum sonra da bulamacı. Benim ki tam prenses su kabını bile tutmuyor elinde.

betülcüm bizimkinin de yapısı malesef o, babasının bir fotoğrafları var, sanırsınki afrikadan evlat edinilmiş, kemikleri sayılıyor.... valla rüzgar da aynı şekilde kase kase çorbalarını kahvaltı bulamaçlarını etlerini yediği dönemler asla kilo almadı... şuan da 8700 kilomuz ama doktor kontrolünde fantomalt ve protifar alıyoruz.... çünkü bizimki çok az yiyor, biz yediremediğimiz için, destek olarak veriyoruz... ama bu desteküürünleri verdiğim için kilosu düşmüyor, çok yavaş da olsa artmaya devam ediyor....

seninki tam prensesmiş maşallah, benimki nerde ağzına bir kaşık versem sinir krizi geçiriyor sen nasıl benden izinsiz ağzıma bişey sokarsın diye :)

günaydın kızlar biz geldik kahvaltımızı ettik pansumanımızı yaptık şimdi elinde yeni kocaman suluguyla su içiyor benim manken kızım hehe manken diyom çünkü boyamı verdi ne iyice zayıf gözüküyo bana artık bunada şükür saglıklı olsunlarda sizler nasılsınız canlarımmm

afiyet olsun ohhhh yarasınn. zaten iç iç mideleri su doluyor o yüzdende tok hissi yaşıyorlar be yemiyorlar bişiy

slm kızlar geçen komşumun kızı nesguik yiyordu .nesquikler iyice yumuşayınca eymenede verdim 1-2 tane çok sevdi elinden alamdık..aslında faydalı diyorlar ama erken mi..ha bu arada dün kayınvalidem sen hiç eymenin pipisini içini geriye çeviriyonmu mantar oılmsın diye dedi bende yok hiç bir doktordan duymadım dedim. O da ben yaptım dedi...dondum kaldım...varmı öyle bişey..duyan oldumu.

kaynanan dogru soylemiş. mantar olurmu bılmıyorum ama cevırmek gerekır. bizimkinin dönmüyor yınede en azından banyo yaptırırken denıyorum. 2 3 aya sünnet olacak ınsallah kuzum

evet tatlım arada bizde yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…