2009 Eylül Anneleri

masallah poyraza
peki bircan sen bunlari yapmasi icin ugrastinmi yoksa kendi kendine mi ogrendi
ben cok ugrasiom ama caninin istedini yapio

masallah poyraza
peki bircan sen bunlari yapmasi icin ugrastinmi yoksa kendi kendine mi ogrendi
ben cok ugrasiom ama caninin istedini yapio

Tatlım ben pek uğraşmıyorum ama annem uğraşıyor bazen ama bir şeyi bir kere yapınca bile kapıyo hemen. mesela burnuma bibipppppp yapmayı gösterdim hemen yaptı sonra herkese yapıyo kulağımı gösterdim şimdi kulağım nerde diyorum tutuyo kulağımı ama her zaman değil bazen canı istemiyor yapmıyor bazende ard arda yapıyo hepsini

ateş yok keyfide yi hapşuruyo burnundan dolayı uyuyamıyo burnu tıkalı

ali efe nezle olduğunda doktor otri bebe ile bir sprey verdi spreyi sık otri bebeyle çek dedi. oğlum ağlama krizlerine giriyordu ben nbunları yapmak için debelenirken. babanem sulfarhin diye bir merhem var onu sür dedi. ben bebekken doktor vermiş benim için ve onla büyüdüm diyebilirim. çekinerek te olsa çok az sürdüm ve bir daha bişi yapmama gerek kalmadı.

bende cok istiom yapsin ama berenin isi gucu muzik acayim dans edeyim merdiven inip cikayim
1 saat durmaksizin inip cikti gecen hafta kafayi yedim
bide benim kasima gozume parmak sokmak
bakalim yapar insallah

bende cok istiom yapsin ama berenin isi gucu muzik acayim dans edeyim merdiven inip cikayim
1 saat durmaksizin inip cikti gecen hafta kafayi yedim
bide benim kasima gozume parmak sokmak
bakalim yapar insallah

yapar tatlım yapar merak etme işine gelmiyordur çünkü Poyrazın işine gelmeyince istersen 100 kere yap yapmıyo

slm kızlar
poyrazada maşallah.
eylülde alla alla(şaşırır gibi) demeyi öğrenmiş annemden sürekli söylüyor.

herkese merhabaaa
benim çok moralim bozuk nedenine gelince bugün eşimin doğum günü ve ona sürpriz yemek ve pasta hazırlayacaktım sabah sinan a söyledim birlikte hazırlayacaktık oda telefonda babasına yetiştirdi senin doğumgünü pastanı yapacağız diye veeeeee sular kesildi hala gelmedi tabi hiçbişi yapamadık şimdi eşim akşama pasta bekliyo ama yok dışarı çıkıp alamam fena yağmur yağıyo mutfak bulaşık dolu bu arada kaan çantamı karıştırıp bi adet ruj ve yeşil renkli bi keçeli kalem bulup heryerini güzelce boyamış kulağına burnuna ruju sokmuş elleri suratı yeşil ve kırmızı tonlarında kızıldereliler gibi görünüyooo ıslak mendillede temizleyemedim artı sinan ın kakası gelmiş şu anda klozette oturuyo ve su yok hüüü neden neden 2 senedir bi kere bile kesilmeyen sular bugün kesildiiiiiiiiiiii

canım benim ya kıyamam sana inşallah hemencecik gelir sende yemeklerini pastalarını yetiştirirsin...

Selam kızlarr
Uuzn bir aradan sonra gelebildim.
Ela nereye taşınmış?
Biz Korayla hastanedeydik. Pazar sabahı yattık dün taburcu olduk. Oğlumda uzun zamandır geçmeyen bir öksürük vardı 4 kez doktora gittik tedaviler fayda vermedi. Pazar günü tanı kondu oğlum bronşitmiş ve solunum sıkıntısı var yatırmam gerekiyor dedi doktor. Yattığımız süre içinde 2 saatte bir maskeyle ventolin verdik. Sabahta kontrole gittik şimdi durumu daha iyi . Evde tedavisi devam ediyor. Solunun sorunu yaşarsak tekrar acilen gelin dedi doktor. Doğum günümüz hastanede geçti geçen senede hastanedeydik erken doğum tehlikesi vardı ben 15 gün kolumda serumla gezdim. Şimdide değişiklil olarak serum Korayın kolundaydı. 2 yaşına evde girmeyi ümit ediyorum şimdiden.

sağol bircancım ama gelecek gibi görünmüyooo
ebrucum çok geçmiş olsun canımmm şimdi nasıl peki
ayfercim arada sırada danino vermenin bi zararı olmaz cnm yoğurt sonuçta ilaç diil bende veriyorum bazen ama hergün belki ağır gelir haftada 1 taneden bişi olmaz bence

canım ya çok geçmiş olsun Allah beterindne korusun ve Bir daha göstermedin Acil Şifalar diliyorummm. Nica mutlu huzurlu sağlıklı yıllar koraya

Poyraz bir ara her gün yiyordu şimdi haftadır veriyorum yani seviyo bazen yiyo haftada 4 tane falan. mesela geçen normal kendimize yaptığımız pudingten bile yedi çocuğa özel pişirince yemiyo bizyerken bizimkinden yemek hoşuna gidiyor sanırım. ama daninodan bişiy olmaz poyraz 6 aylıktan beri yiyo

yani bencede bişi olmaz zaten çocuk ürünü sonuçta ben bazen dışardayken falan bizim için üretilen danone aktivyalardan bile veriyorum sonuçta yoğurt ne zararı olacak zaten bebişlerde 1 yaşına geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…