2009 Eylül Anneleri

meryem dün bebek mağazası sormuşsun galiba
forum istanbulda alt katta birsürü bebek mağazası var
ismini daha önce duymadığım bi iki tane mağaza görmüştüm
biraz tuzlu ama çok şık şeyler vardı

Sağol eylul.. Bu hafta sonu zara için gidecektim forum istanbula. Bi gezelim bakalım:) dunm waıkıkıde gomlek buldum güzel bırde maymunlu kravatlardan aldım:) ama bu bayramlık aynı gune glıyor dıye cocuguma ayrıca dogumgunu kıyafetı almamazlık yapmıycam:)

ben de ilk iş günüm diye işi serdim biraz da geçmişi okuyorum
250tl gibi rakamlar geçmiş
benim tuzlu dediğim o kadar da değildi
edaya abiye bi elbise bakmıştım 55tl 70tl falandı
kapbula diye bi mağaza var mesela hep organik kumaştan ürünler satıyor
bence oraya gidince kendini kaybedebilirsin :)
ha bi de next var cevahirde
ben de b,i ara oraya bakıcam
oranın bebek kıyafetleri büyüklerinkini ölçekle küçültmüşler gibi oluyor çok şeker

Yaa oruclu olmasam guzel guzel gezerımde orucluyken zorluyor.. Ama haftasonu eşim farklı bişey cıkarmazsa:) bu işi halledıcem

ben iftardan sonra geziyorum
dediğin gibi oruçluyken olmuyor
bi de sana şey sorucaktım
kadir has sana yakın oraya baktın mı çok fazla bebek mağazası var orda

selam herkse
ayfercım saolasın canım benım
elacım tayininiz çıkmış hayırlısı olun çok sevındım inş.gönlünüze göre bi yerdir mutlu olursunuz
kaçıncı bölgeye gidiysunuz peki 3mü???

yağız da son sürat emekliyo sıralıyo bi adım falan atabiliyo desteksz koltuklar arası tutmadan geçiyo ama tay tay bile duramıyo bizim gelişimimiz konuşmamızda iyi duydukça çok şaşırıyorum hep bişeyler anlatıyo

yok canım kadir hasa da bakmadım bana gercekten çok yakın. bı tek carousele baktım oda dısarda yemek yemiştik. fırsat bu fırsat dedım:)

gülcancım maşallah yağız paşayaa

saol meryemcim sanada geçmiş olsun arı sokmuş benım bildigimde alkolle ovmak başka ne iyi gelir bilmiyorum

elacım buarada 19 u dogum gününüzdü kutlu olsun nice senelere eymene saglıkla bahtı açık olsun

ıcımden geldı:)
]

masallah ikinizde cok tatlisiniz
kizlar eslem 2009eylul dogum gunu topikki acmisorda nasil ne dusunuyoruz doogum gunleri icin yazar isek daha iyi olur hemde bizede ornek olur

meryem canim kurusoganin kes ari sokan yere sur ama nerde bulcaksin isde

bu arada sıze bısey sorucam yasını doldurup 1 yas kontrolu ıcın dr a gıdenler dr unuz vıtamınızı degstrdı mıne verdı onun yerıne aklımda olsun ben gıdene kadar multıtabsa devam edıcem de sormak ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…