2009 Eylül Anneleri

evet elacım öyle derler, rüzgarı görnlerde ikincisi kesin erkek diyorlar....

valla elacım ben kafama göre alıyorum, sonra doktoru arıyorum okey derse veriyorum, şuan efavit kullanıyoruz....

yaaa offf yagıza yemek yedırmeye gitmiştim yemedi sıpa 2 tane susamlı çubuk yedi
fotoyu göremedim ben (((((((

biz hiç bişey kullanmıyoruz vıtamın olarak.. siz kullanıyorum sunu bunu dedıkce kötü hissediyorum ama gerek görmüyorum..

demet çok tatlısınızzzz
gülcan bu öğlen halil ibrahim de 2 kaşık çorbaa zorlaaaaaaaaaaaa yediiii
bu arada ösledim seni cnmcım attalara gitmsinnn

demetcim maşallah çok tatlısınızzzzz saçlarını nezaman kestirdin çok yakışmış cüle cüle kullan

saol tülaycım bizde sizi özledik valla
aman ne oluyo bunlara yaa yagız genelde yediği için yemediği zmaan abes geliyo ((

demetcim maşallah çok tatlısınızzzzz saçlarını nezaman kestirdin çok yakışmış cüle cüle kullan

demet çok güzelsiniz
erdenay sana benziiyor maşallah
( bu arada resimlere bakarken başım döndü o kadar hızlı akıyor ki)

demet çok tatlısınızzzz
gülcan bu öğlen halil ibrahim de 2 kaşık çorbaa zorlaaaaaaaaaaaa yediiii
bu arada ösledim seni cnmcım attalara gitmsinnn

iyi dilekleriniz icn tesekkur ederiz bana kimse benzetmiyor ama yaaaaaaaa

canim izindeyken kestirdim saclarimi

sizde eklermisiniz bebislerinizin fotolariniiiii

yemek dertdi bizdede var yemiyor ama abur cubura gelince yutuyor sipaaaaaaaa bakalim bugun 5de kontrolu var ne diyecek pedegog dr hanim kesin dislerdendir ama offffffffffffff yazik yavruma 2.5 aylikdan beri bebekliginide yasayamadi kuzummmmmm

Yaa kızlar 2010 eylül annelerinden biri bebeğinimi kaybetmiş okudunuzmu?. Ayy tam anlayamadım ama tüylerim diken diken şuan.

gulay canim en son 77cm idi
ewet cok simarik erdenay ya
yiyen cocuk gibsi yok yaaaaaaaaaaa
buarada ebru ve gamze nerelerde kizlarrrrrrrrrrrrrrr

offffffffffffff yazik yaaaaaaaa nasil kaybetmissssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…