2009 Eylül Anneleri

evet meryemcim bırakıp gidiyorum.
2 günlük bir toplantım var orada..

Canım benim Allah bebeğinin de seninde yardımcın olsun...
ben günlük deil saatlik bile bırakamıyorum... babasına dahi aklım kalıyor cünkü((içim içimi yiyor uyumaya gidiyim yok olmuyor.illah gözümün önünde olucak..

Kızlar benim kuzumda son üç hafadadır bir yere tutunarak yürümeye çalışıyor Maşallah:)hic durmuyor ama düşe düşe morarmadık yeri kalmadı bacaklarında aldığımda da ağlıyor.bu arada dizleride emeklemekten kızarıyor siz ne yapıyorsunuz dizlik aldım cıkartıyor hava sıcak pantalonda giydiremiyorum...

ayni durumdayiz yuruyunce bide kafa carpmalar yuz ustu dusmeler baslio dun dudagini patlatti mesela
ama morluklara care yok bence oyle curuk curuk gezio beren

burcu benim kız da kalabalık oratmlarda milletin bacaklarına yapışıyop, gidiyo masalarına gülücük atıp kaçıyo, yada bacaklarını seviyo... alemler ya....

kızlar ben alışverişe gidiyorum, he röğlen olduğu gibi. rejimdeyim bugün itibariyle, kızımın doğumgününe kadar zayıflamam lazım...

slm kızlar.eymende henüz yürümüyor emeklemeye erken başladı kesin hızlı yürüyecek dedik ama yürümeye geçemedi ama tek elinden tutuyorum öyle yürüyor.yavaş yavaş dengesini sağlıyor ama RABBİM ne zaman yürü ya kulum derse artık o zaman..3 haftadır bay bay yapmayı öğretiyoırum hala öğrenemedi.ben bay bay yaptıkça çocuk gülüyor.

canım benimkide farklı deil illa bir yere tutunacak yada elinden tutucaz öyle yürüyor yoksa cıks.zaten 18 aya kadar yolu var çok zorlamıyorum sadece bacak kasları için bol bol ellerinden tutup yürütüyorum...sağlıklı olsunlarda Maşallah İnşallah yürürler...
üstüne kızımın üstten 3 dişi çıkıyor ((henüz 2 dişimiz var teyzeleri:)))yenileriyle 5 olucak İnşallah sorunsuz atlatır kuzum...

Son düzenleme:
ayni durumdayiz yuruyunce bide kafa carpmalar yuz ustu dusmeler baslio dun dudagini patlatti mesela
ama morluklara care yok bence oyle curuk curuk gezio beren

Ay kıyamam ya çok çok geçmiş olsun ((bu yaşları zaten en çok düştükleri zaman o deil saliselik oluyor tutamıyosun o ağlıyor ben mahvoluyorum...

herkese selam

nasılınız hanımlar,kuzucuklar da iyidir inş.
ben temizlik işlerine başladım dün çok yoruldum
1 kaç ufak iş kaldı ama çok zor bebeyle iş yapmak

bide bu aralar halil ibrahim inanılmaz sinirli herşeye kızıyooo
görseniz ellerini sıkıp hemdeee

her istediği olsun istiyo,bu kadar işimin arasında parka götürdüm sabah elimi bırakıp koşmak
istiyooo

enerjisine yetişmek mümkün değillll

ela cım komşumun oğlu rahatsızdı aşısını 2 hafta sonra yaptırdı sorun olmuyo yaniiii bilgin olsun

saç dökülmesi demişsiniz arkidişler bizde artık olmuyooo bi defa tamamen kesildi saçlarımız biliosunuz
sanırım o yüzden artık bizim gibi saçları uzadıda şükür
tavsiye ederim dicem ama çok kısa çok güzel olmuyoooo ama ilk saçlarda tüy gibi..sizin kararınız tabiii

bende durumlarrr böle
hepinizi çok öpüyommmmmm

şimdi uyanırr oğluşş çorbasını yapimm yoksa kızarrrr

Son düzenleme:
kızlar birşey sormak isiyorum
eda da bikaç haftadır diş gıcırdatma başladı
önceden de ara ara yapardı ama çok azdı
şimdi sürekli yapıyor ve felaket sesler çıkıyor
uyurken falan değil bilinçli bir şekilde yapıyor
kızarsam inadına daha da çok gıcırdatıyor
ben de artık ilgilenmemeye çalışıyorum öyle yaptığında ama canımı sıkmıyor da değil
bu şekilde bir sorun yaşayanınız var mı
araştırdım biraz ama genelde çocuklar için araştırmalar yapılmış
stres falan olabilir diyor

eylul canım alıtunada avbartılı değil ama yapıyor. bunun sebebinin damaklarının kaşındıgını o sekılde kasıyor oldugunu düşünüyorum ben

eylul canım alıtunada avbartılı değil ama yapıyor. bunun sebebinin damaklarının kaşındıgını o sekılde kasıyor oldugunu düşünüyorum ben

haklısın abartılı yapmadığında ben de o şekilde düşünüyordum ama edanınki artık o kadar da masum değil ki
hatta kızdığımı biliyor ya
başka herhangi birşey için yapma falan desem
mesela birşeyi alırken alma eda bırak onu desem
elindekini bana gösterip kafasını uzatıp dişlerini gıcırdatıyor
iyice inada bindirdi
dediğim gibi şimdilerde umursamama taktiğini uyguluyorum belki unutur diye
ama demin araştırdım da alerjik bünyeli bebeklerde diş gıcırdatma üç kat fazla oluyormuş
pofffff

o zaman zor.. yaa ben artık çok fazla hayır yapma demıuyorum çok gerekmıyorsa. herseye hayır denıldıgı zaman artık iplemiyorlar soz dınlemıyorlar. birde ben hayır derken birileri karısırsa işte annen hayır dıyor yapma vs denırse alıtuna mutlaka yapıyor onu..

evet ben de "hayır" ları azalttım
ama bizim durum biraz farklı
benim azaltmam yeterli olmuyor malesef
eda gün içinde annem ve üç teyzesiyle birlikte
ben söylüyorum herşeye hayır demeyin diye ama biri yapsa diğeri yapmıyor falan

eylul bızımde çok farklı değilki. evde ben kaynana kayınpeder eşim. eşim ben uysak onlar ne kadar uyuyor. hiç:)

eylul bızımde çok farklı değilki. evde ben kaynana kayınpeder eşim. eşim ben uysak onlar ne kadar uyuyor. hiç:)

evet ya işte bu zorluğu da var
dediğin gibi biz uymaya çalışıyoru
söylüyoruz
ama ne kadar uyuluyor bilemiyorsun
o yüzden mesela ben burda eda asla tv izlemez diyemiyorum
ya da eda mutlaka bunu böyle yapar falan
herşeyi hakim olmak elde olamıyor
yine de çok şükür halimize
az önce burdan bi arkadaşla konuştum
ikinci bakıcısının işine son vermişler
eşi işe götürmüş kızını
yarın napıcam diye kara kara düşünüyo
hepsinin ayrı ayrı artıları eksileri var

kesınlıkle artıslarla eksılerle dolu sacma sapan bişey. ben cocuk asla kardessız olmaz derken bu sebeplerden ıkıncıyı düşünmüyorum bıle. oturup bakamadıktan sonra hem bana hem cocuguma çile. peşinden aglayan çocuk kolaymı??

ben de hep derdim ki ya hiç çocuk yapmam yaparsam da 3 tane yapıcam
dediğin gibi kardeşsiz olmamalı çocuk
hatta bir tane kardeş de olmaz
tüm hayatı bi tanecik kardeşi olmasın derdim
hala da aynı fikirdeyim ama artık yemiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…