2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlar....gunaydın herkese :)

doruk azcıkda olsa putur yemeye basladı cok mutluyum :) 1 yemek kasıgı pılav yedı aksam.sukurler olsun.ama hala diş yok.sanırım bu yuzden zzorlanıyoruz.emekleme , taytay durma ve sıralamada yok henuz.benımkı bıraz tembel cıktı :) olsun saglıklı ya cok sukur dişide cıkar yururde ınsallah allahın ıznıyle.gece uykularımız delık desık.sebebını bılmyorum.ac degıl,susuz degıl ama 4 5 kere uyanıyo.hep sallanmak ıstıyo.onun dısında mam baba dede gıbı seyler soluyo.bıde bıkac kucuk oyun.sımdılık bu kadar.kılomuz 11.7 olmus.dun tarttım.bu seferde fazla oldu sanırım :)

hepınızı okuyorum.ama yazamıyorum her zman.

elacım tayınıne cok sevındım.hayırlısı olsun ınsallah.

zeynepcım dıreksıyon kursun hayırlı olsun.korkma cok zevklı bısey araba kullanmak.ben 9 aylık hamıleyken bıle kullanıyodum.gobegım dıreksıyona yaslanıyodu:) cok sevıyorum.

yemek menulerıne baktımda doruk ancak ılkokula yaklasınca yıyebılır o yazdıklarınızı sanırım:) ama olsun az yesede toparladıgına gore yetıyo demekkkı dımı?

bub arad bende hıpp 3 organık sutu denedım.tadı ve kokusu hakkaten cook fena .aklınızda bulunsun.belkı seven olur ama bıze cok kotu geldı.sımdılık aptamıl ıle devam edıyoruz.1 ay soora ınsallah sute gecıcem.
bızden bu kadar.herkesı opuyoruz.hasta bebıslere acıl sıfalar olsun.kendınıze ve meleklere ıyı bakın :)

sınemcım msallah epey kılo almıs doruk.
bu arada dr sordum bıze de cocuk sutlerıne gecebılecegımızı soyledı 3-4 gundur ben de pınarın ya da nestlenın cocuk sutunu verıyorum arada.ama asımızı burda olmak ıstemıyorum ne kadar zaman sonrasına kadar olabılırız bılenınız var mı gıdınce olsak olur mu kı

bizim bayrama geldıgınden d.gunumuz dr umuz hemen hemen 1 hafta sonrasına gun verdı. çok gecıktırmemekte fayda vardedı

günaydın herkese...

elacım nasıl konuşmucaz ne yediklerini, benimkinde tam gaz devam iştahsızlığı :) ama tabi ne yaptıklarını da konuşalım.....

mesela rüzgar yürümenin dışında hafiften koşma benzeri bişeylerde yapmaya başladı, ellerini, ayaklarını, gözünü, burnunu, saçlarının nerede olduğunu biliyor, sorunca gösteriyor, buraya bir kuş konmuşu yap dediğimde parmaklarıyla bıbı bı bı yapıyor.... artık tam olmamakla beraber komutları anlıyor, mesela kumandayı getir dediğimde kumandayı alıp bana getirmeye gidiyor, ama kumandayı alınca kaçıyor.

Ela yeni melkanınız hayırlı olsun. Medeniyete kavuşacaksın çok şükür:))
Aşı olayını sormuşsun Koray bir ara rahatsızdı 15 gün gecikmeli yaptırdık. Bence rahatsızlığınız yoksa aşıyıda yaptırıp bütün sıkıntıları orada bırakıp taşının ne dersin?

Gülay sende çocuktan isteyecek başka birşey bulamadınmı kumandayı tabiki vermez:))))

evet haklsın dimi kumanda çocuklşar için can alıcı şey...

bu arada sinemcim maşallah doruğa, annesi emeklerinin karşılığını aldı....

ela yolculuk ne zaman .

saol ebrucum valla aynen oyle gozunu seveyım medenıyetın bız cok mınık bı ılceye gıdıyoruz gercı umarım orda da medenıyet vardır:)gercı burdan kurtulduk ya cok sukur allaha

ası ıcın de saolun kızlar ben bunu bı de dr umza sorayım

gulay esımın teblıgatı almasını beklıyoruz ıste.bu hafta yollucaklar yetısırse olmazsa onumuzdkı hafta alır almaz yolcuyuz ıns

selam kizlar nasildi hafta sonunuz ben berenin pesinden kosmaktan biktim
benim kiz yaklaasik 3 haftadir yuruyo artik carsi pazzar haram bana her gordune atliyo kaldiriyo atiyo offf fenayiz
dun gece yemege disari ciktik restorandaki masalari tek tek gezdi resmen her masaya opucuk atip kendini sevdirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…