2009 Eylül Anneleri

slm kızlar herkes iyidir umarım.
allahımm 2010 annelerinden bebeğini kaybeden arkadaşa sabırlar versin.ilk hamileliğimde bende 6.ayımda kaybetmiştim ya bebeğimi zor allahım zor.allah sabır versin.allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin.
elacım tayininiz çıkmış.çok sevindim.ne güzel geldiniz bu taraflara biz öğretmenler için tayin çok zor.eşimde bende sınıf ögretmeniyiz o yüzden batıya gelmek dahada zor.
bugün doktordaydık eylül öksürüyor.boğazıda kızarmış antibiyotik falan verdi dr.birde yine geç yürüyeceğini kaslarının çok güçlü olmadığını söyledi.calcidin verdi.hem kalsiyum hem d vitamini içerikliymiş.umarım işe yarar.daha emeklemiyor bile eylül.iyi olsunda.

biraz geçmişe gözattım akifeymen uyuyorken
bizde geceleri uyanıyoruz hatta sahurda uyandı zor uyuttum.. hayırdan bahsetmişsiniz kızlar ben sadece akifeymen pirizle oynarken banyoya girerken hayır diyorum onun dışında hiç hayırım yok çok rahatım sanırım:)))))))

elacım resmi yine koymuşsun canım benım tekrardan çok tşk. ederim çıkmıştım göremedim kısmet değilmiş bidaha fotolarda inş.

kizlar sac dokulmesi ile ilgili cevaplar isin tesekkurler.havuza denize soktuk iki uc sefer ondan belkide.
ya bu arada sort giyerse dizlik takiyorum ama sicaksa rahatsiz olursa bermuda giydiriyorum.yoksa cirt cirt ediyor halisiz yerde kirmizi oluyor yavrumun dizleri.
bu arada Allah sabir versin bebegini kaybeden 2010 eylul annesine.Allah`im kimsenin hicbirimizin basina gelmesin boyle felaketler.
bu arada ben cekmeceler icin koseler icin ve prizler icin cocuk guvenlik aparatlari aldim tavsiye ederim arkadaslar.Allah korusun.

selam kızlar,

hiç geçmişe bakamadım. bu aralar eşim seyahatte, ben de artık evde durmak istemedigimden anneme gidiyorum. artan vakitlerde alışverişe fırsat ayırmaya çalışıyorum. tam bayramın son günü kınamız ve düğünümüz var kuzenin. bayramdı, dogumgünüydü, zor oluyor alışveriş faslı baya.. defneye de boynerden nike spor ayak.aldık ilk adım ve yaz için sandalet aldım. sagolsun gülaycımm demişti indirim var diye.. onun dışında benettonda çok indirim var kızlar bilginize, onumuzdeki sene için indirimden buldum aldım bişeyler.. neyse..yarın yine annemdeyim. herkesi optum. umarım fırsat bulurum da girerim, ozledim sizlerle laflamayı ya hemen eksikliğini hissediyorum. :) optummm

Günaydın kızlar bende dün rahatsızdım biraz midem çok kötü işe gelmedim hepinizi çok merak ettim. umarım herkes iyidir

günaydın kızlar çok uykum var neredeyse masa başında uyuyacağım..bu sabah da eymen uyuyordu kayınvalimlere bırakmak için üzerini değiştirdim.yavrum kafasını tutamıyor çok üzüldüm kıyamam ben ona

SAĞOLUN KIZLAR YOK YA AORUÇLA ALAKALI DEĞİL ZATEN 3 YILDIR MİDEM BÖYLE ZATEN YEMEYİNCE İYİ YEYİNCE KÖTÜ OLUYOR REFLÜ VAR Bende bide yara var gaztriist te var sonuç bazen çok kötü oluyor ay sürekli ilaç kullancam artık.

Ela resimleri göremedik tekrara koyasana şeker

günaydın bacılar. bircancım geçmiş olsun mide ağrıları ne demek çok iyi bilirim canım bir dönem beni de baya zorlamıştı şükür iyileştim şimdi. ama aç kalamıyorum ben de.

bircan mutlaka daha önce de söyleyen olmuştur ama yine de sorayım dedim
patatesi denedin mi miden için
çok yakın iki tanıdığım o şekilde düzelttiler mide problemlerini

bırcannnn
sarı kantaron otu baska hıcbısey degıl
benım,esımın halamın enıstemın mıdemızde kımımızde reflu halamda da ulser vardı bu otu kaynatıp ıcerek ıyı olduk artık kızartma kuru fasulye herseyı yıyebılıyor halam bıle
mucızevı bır bıtkı bu
bız sıfayı onla bulduk dene ıstersen aktarlar bılıyor

Günaydın canlarr..
Bircan geçmiş olsun.
Bişey soracağım size Koray süt ve devam sütünü içmiyor ben bu çocuğa sütü nasıl içireyim. Bebek sütlerinden deneyeceğim onuda içmesze ne yapacağım bana akıl verin yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…