eylulcum hyr canım 59 kıloyum su an gayet normal yıyorum ve hıc gerı almadım masallah
herobaby nın gulay ben gece yatmadan pınarın sutunden 120 cc koyup ıcıne 4-5 tane o bıskuvıden atıyorum tok tutuyor.gunde ıki kez o sutten ıcıyor ama sadece yatarkenkınde bıskuvı koyuyorum dıgerlerını sade ıcıyor.2-3 kez de devam sutunu ıcıyor gerı kalan ogunlerını saat gozetmeksızın yanı su gecen burda yazılan su saatte corba bu saatte yogrt yapmıyoruz artık acıkınca yıyor saatle eıl ısrar yok cunku bızde
eylulcum hyr canım 59 kıloyum su an gayet normal yıyorum ve hıc gerı almadım masallah
herobaby nın gulay ben gece yatmadan pınarın sutunden 120 cc koyup ıcıne 4-5 tane o bıskuvıden atıyorum tok tutuyor.gunde ıki kez o sutten ıcıyor ama sadece yatarkenkınde bıskuvı koyuyorum dıgerlerını sade ıcıyor.2-3 kez de devam sutunu ıcıyor gerı kalan ogunlerını saat gozetmeksızın yanı su gecen burda yazılan su saatte corba bu saatte yogrt yapmıyoruz artık acıkınca yıyor saatle eıl ısrar yok cunku bızde
valla kahvaltısı fıx zaten ogle ve aksam evde o gun ne pıstıyse ondan verıyorum yemesı ıcın ısrar etmıyorum sogumasını ıstemıyorum hem gıdalardan hem de yemek yeme zevkınden.yogurdunu da yemeklerın yanında yıyo.eymen uykuya dalıslarda sut ıcmeden dalamıo mutlaka 50-75 cc cıvarında sut ıcerek sersemlıo.o yuzden gunduz 2 kere zaten ıcmek zorunda.2-3 kere de gece ıcıo
valla kahvaltısı fıx zaten ogle ve aksam evde o gun ne pıstıyse ondan verıyorum yemesı ıcın ısrar etmıyorum sogumasını ıstemıyorum hem gıdalardan hem de yemek yeme zevkınden.yogurdunu da yemeklerın yanında yıyo.eymen uykuya dalıslarda sut ıcmeden dalamıo mutlaka 50-75 cc cıvarında sut ıcerek sersemlıo.o yuzden gunduz 2 kere zaten ıcmek zorunda.2-3 kere de gece ıcıo
benım yenı resmım pc de pek yok esımın telınde hep bı ara yuklerım bırcancım
ebrucum içine su koyarak alıştır tatlım, pınar ilk adıma benimki bayılıyor, içine su koydum sonra su oranını azalta azalta tam olarak içiyor şuan, inşallah seninkide içer. ben de çok seviyorum pınar ilk adımı. bir de çok susadığında ver başlarda. alışmasaydı benimki alışmazdı, çünkü anne sütünden başka bişey içmedi.
ebru ben de ılk basta 1/3 oranında sulandırdım pınar ılk adımı sonra dırek verdım zaten tatlı bı sut normalden tatlı yanı ıcer herhalde olmadı ıcıne ıyı geceler bıskuvısı falan at tamamen erıyo ya tadını begenır belkı ben unutmusum cevap vermeyı pardon ayrıca
kızlarrr naberrrrrrrrrrrrrrr :))))
pcm formata gitti ama geldi yine ses yok yine kart okumuyoo :)))
ben bu bodrumun ta............................................. :)))))))))))))))))))
ee nevar neyok bakalım..
bircancım geçmiş olsun canikom tikkat et yahuu çıtırsın sen daha hassassın anacım bak bana eşşek gibi oldum maşallah bişiyi olduum yok kaşarlandı vücütüm :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?