2009 Eylül Anneleri

ela ne zamandır sorucam unutuyorum
sen güzelce rejim yapıp zayıflamıştın ya
sonra kilo almamak için de kastın mı çok
doğumdan sonra verilen kiloları diğer zamanlardaki gibi hemen geri almıyomuşsun diyolar da
fukara avuntusu arıyorum galiba

ela evet ya bende sorucam kaç kilosun şimdi ve geri aldın mı. ya senin resim arşivi iyi hep eymenimi görücez senide görelim koyda

eylulcum hyr canım 59 kıloyum su an gayet normal yıyorum ve hıc gerı almadım masallah

herobaby nın gulay ben gece yatmadan pınarın sutunden 120 cc koyup ıcıne 4-5 tane o bıskuvıden atıyorum tok tutuyor.gunde ıki kez o sutten ıcıyor ama sadece yatarkenkınde bıskuvı koyuyorum dıgerlerını sade ıcıyor.2-3 kez de devam sutunu ıcıyor gerı kalan ogunlerını saat gozetmeksızın yanı su gecen burda yazılan su saatte corba bu saatte yogrt yapmıyoruz artık acıkınca yıyor saatle eıl ısrar yok cunku bızde

maşallahhh
sevindim o zaman
darısı da başıma inşallah

Elacım gün içinde neler yiyor mesela. 2-3 kez devam sütü üstüne 2 kez süt çok değilmi canım. bizimki gündüz hiçç içmiyor devam sütü gerçi biz daha süte başlamadık önümüzdeki ay başlıcaz bakalım. ben devam sütüne yarım buz blendırdan geçiripte veriyorum

elacım bizde saatli verirken ısrarcı olmuyoruz zaten.. çocugun beslenmesi alışkanlıgı ona göre..

resimleri goremedık bu arada çok çabuk kaldırıyorsun..

valla kahvaltısı fıx zaten ogle ve aksam evde o gun ne pıstıyse ondan verıyorum yemesı ıcın ısrar etmıyorum sogumasını ıstemıyorum hem gıdalardan hem de yemek yeme zevkınden.yogurdunu da yemeklerın yanında yıyo.eymen uykuya dalıslarda sut ıcmeden dalamıo mutlaka 50-75 cc cıvarında sut ıcerek sersemlıo.o yuzden gunduz 2 kere zaten ıcmek zorunda.2-3 kere de gece ıcıo

Canım bizimki gece 1 kere sabaha karşı 1 kere içiyor hatta uyanmıyor ben uyanınca içiriyorum bazen nadir ağlar gece uykusu çok güzel sabah erken kalkmasa bide.

bide sabah yeni kalkınca içiyor ama tabi şuda var kahvaltısınıda extra devam sütüyle yapınca dengeleniyor

kızlarrr naberrrrrrrrrrrrrrr :))))
pcm formata gitti ama geldi yine ses yok yine kart okumuyoo :)))

ben bu bodrumun ta............................................. :)))))))))))))))))))

ee nevar neyok bakalım..
bircancım geçmiş olsun canikom tikkat et yahuu çıtırsın sen daha hassassın anacım bak bana eşşek gibi oldum maşallah bişiyi olduum yok kaşarlandı vücütüm :)))))))))))))

evde ne piştiyse ondan verme durumu bizde de var
az tuzlu yapıyoruz yemekleri zaten
farklı olarak aralarda bolca meyve yiyor eda
ama süte alıştırmadım ben daha
zaten akşam ve gece emerek uyuyor
biberondan süt içmeye bende bi alıştırabilirsem çok iyi olacak

vay vay vay maşallah eymen kuzuya..... nasılda kollar ısırmalık maşallah 41 kere tü tü tü tü tü.... :)))

benım yenı resmım pc de pek yok esımın telınde hep bı ara yuklerım bırcancım

taamam tatlım bende oğluşumun doğum gününde bol bol resim çekicem inşallah yüklerim... poyrazın doğum günü bayramın 3. günü biz 3. günü oğlum eşim ve ben küçük bir pastayla kutlayacağız. ama ayın 18. de büyük bir parti yapıcaz inşallah. annemde 19. da çatıda kendi arkdaşları ve yakın komşu ve akrabalarla bir parti daha yapıcak

Buğün bende alayım pınar ilk adım. İnşallah beğenirr. Ben cicibebe katarak veriyordum az da olsa içiyordu şimdi oda fayda etmiyor.
Ela siz bir inek besleyin iyisini:)) Eymen Ağa için.

canım sorma ya midem çok kötü
56,5 kiloyum kızlar sonunda

maşallah eymene:)

eylülcüm bizimki yatmadan önce bardakla içiyor, biberon almadı hiç.... bardakla daha hızlı içiyor, bana da rahat oluyor

slmmmmm
ya ela bnm oğlanda 1 yaş olayına girdi sanırım artık daha da uzadı yeme araları bende ısrar etmyom valla acıkınca bi kaseyi 5 dk sürmeden deviriyo çünkiiiii
eymen çok tatlı her zamanki gibi bu aradaaa
gamzeee özletiosunnn kendini bacımmmm yaaa

maşallah eymene..

gülay benimö eşek bardakla 3 5 yudumdan sonra oynamaya başlıyor:) ben en basından bıberona alıstırdım bu yuzden rahatım. kendıme bebegım eyaptıgım en buyuk ıyılık oldu karnım burnumdayken egıtıme gıtmek çok fayda gördüm.. onarın soyledıklerını uyguladımda alıstırdım

ya bende saatinde teklif ediyorum yemekleri yediği kadar yesin diye zaten içimizde zorlayan yokki eloşçuum :)

heleki meryeeem asla zorlamaz.. iki kaşıktamı doydu 3. yü asla tıkamaz.. çok takdir ediyorum bu açıdan... belize herkes zayıf dediği bi kulp taktığı için artık yemesse bikaç kaşık daha tıkamaya çalışıyorum...

kızlar bu arada fışkırtarak kusmalar durdu.. herhalde enfeksiyon kaynaklıydı çok şükür bitti.....

allah evlatlarımıza sağlık versin hayırla güzelliklerle büyütelim inşallah... her ne olursa olsun bize böyle harika bir duyguyu yaşatan kuzularımıza en iyi şekilde bakmak hem boynumuzun borcu hemde vicdanımızın..... geçen eşim emzirirken beni izledi izledi babalıkta güzel ama annelik asla erişilmicek bişiy, 5 dk bile olsa yerinde olmayı isterdim dedi.... bende direk romantizmin içine mıçarak yaaaa efendi bide bu lafı gel doğumda sancıyla söle dedim baktı kaldı nerden çıktı der gibi :))))))))))))))))))
öküzmüyüm? yes vesselam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…