2009 Eylül Anneleri

kız komsunun makınasıyla cektıler o gece zaten bı pasta kesıp mum ufledık hedıye falan ıste
esya toplamaya denk geldı ya allah ızın verırse ıns memlekete gıdınce yapıcaz partısını

valla yurumeden dedıgın gıbı butun evı talan edıyo
hayr anlamıyorum emeklemıo da sadece sıralıo o da bellı yerlere kadar yuvarlanarak popoyla falan amacına ulasıo
yemın edıyorum gecende prelerle oynuodu bı gttım ben yemek yapıom ses cıkmıo bı de baktım yatak odasının cekmecelerını bosaltmıs tek don gomlegı serse ıyı yanı eyvahedigeldismile

ANLADIM CANIM BENİM. :teytey:

:roflol: süper yaaa
demek ki neymiş ikea ya uğrayıp çekmece kilidi almanın vakti gelmiş
misafir varken elinde gelse bi düşünsene
aman allahımmm ohaoldumsmile

ebrucum içine su koyarak alıştır tatlım, pınar ilk adıma benimki bayılıyor, içine su koydum sonra su oranını azalta azalta tam olarak içiyor şuan, inşallah seninkide içer. ben de çok seviyorum pınar ilk adımı. bir de çok susadığında ver başlarda. alışmasaydı benimki alışmazdı, çünkü anne sütünden başka bişey içmedi.

ebru ben de ılk basta 1/3 oranında sulandırdım pınar ılk adımı sonra dırek verdım zaten tatlı bı sut normalden tatlı yanı ıcer herhalde olmadı ıcıne ıyı geceler bıskuvısı falan at tamamen erıyo ya tadını begenır belkı ben unutmusum cevap vermeyı pardon ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…