2009 Eylül Anneleri

şu süt olayında biz zorlanıyozzzz
biberona inanın 1 damla 1 damla koyarak içirmeye çalışıyom
3 günde daha yeni içiyooo
eşim geçen gördü ne verion sen çocuğa dio aynı rakı gibi oldu töbe töbeeee
daha tam net süt içmedii

günaydın dün doktora gittik ateşi çıktı çünkü şuruplar verdi okyanus suyuna devam dedi hi bişey yemiyo dedim ama gerçekten yiyemiyo çünkü ağzından nefes aldığı için yiyemiyo bişey olmaz dedi bakalım inş biran evvel geçer egemen yutmak istemeyen bir bebekti zaten hastalık tuzu biberi oldu kaşıkla herşeyi yiyo ama çignemek ve yutmak istemiyo köfte falan veriyorum tükürüyo eşimde alışsın yemeklere diyo ne yapıyım tükürüyo yutmuyo parçaları

ahhh gamzeeeee sen o dediklerini bilmeyenlere
bnm gibi önce sen deyiverrr ay çok zayıf üzülüyorum
kg almıo dio o zmn yok cnm gayetttt ii kilosu derler o kendini bilmezlerrr :)))
amaç muhalefet olmak yaaa

kızlar rüzgar maşallah taze sıkılmış meyve suyuna dabayılıyor, zaten sıksak bile içinde bayağı püre bırakıyor elma ve armut... havuç duru oluyor, ama her akşam 250 cc taze sıkılmış içiyor maşallah.... bence sizde alıştırın, çok yararlı. özellikle armutun calorisi çok yüksek, 1 armutta 100 kalori var, içine beyaz üzümde atıyoruz....

ebrucum pınarın sutunu 75-75 2 kere ıcse 150cc eder.ıneklık bı durum yok yanı:)ama ıhtıyac olsaydı burda kolay bulurduk kapının onunden gecenlerden cevırırdım bı tane :)))

gamzem hg ozledım senı esekmış taşsın sen gordum face de tubayla das gıbısın pıslık

gulayyy bardak mı masallah eymen daha 3 no bıberon emzıgıne bıle gecmedı

oyy gamzem sütten agzımız yandı daha zorlarmıyım:) bir kez daha kaşın sendromuna bunye dayanırmı bılmem:) yarıca teşekkür ederim:)

bak sen enişteme demediğini bırakma adam sana ne güzel sözler söylesin sen içine et:)

cnm çok geçmiş olmun yavruna
ama üzülme halil ibrahimde aynııııı
bazen çok güzel çiğneyip yutarken bazen
ufacık şey için tükürüp kusuyoooo
yanlız değilsinizzz

:slm konuya bodoslama dalıcamm :)))

gamzecim eşimde eşinle aynı şeyleri söylüyo hataa sahurdayken diyodu keşke erkeklerde emzirse diye bölece sizede çok yük olmazdı diye benim dertli olduğumu biliyo ya bu konuda bana destek oluyo sözde ::)

valla gulay maşallah yemıyor ama ıyı ıcıyor senın kız:) ben gecen alıtunaya elma havuc sıktım 80 cc içti göbek atacaktım :)

ben taze skılmıs meyve suyu hıc vermıyorum hepsının kendını yedırıyorum posası daha faydalı eymen masallah meyveyı cok sevıyor.ben de suyundansa kendısını yedırıyorum.napus napus dıye karpuz yıyo masallah en sevdıgı meyve o portakal suyunu sadece demır ılacını ıcırırken sabahları verıyorum

çorbaları kolay içiyorsa çorbalarına kıyma kaysan.. hanı en azından hastalıgını atlatana kadar. çok gecmıs olsun bu arada

cok gecmıs olsun tez zamanda sıfa bulsun ıns cocuklar hasta olacagına bız olalım ya

bıberona alısan bebek anneyı daha cabuk bırakıyo bu dogru ben de bıberon acısından hıc zorluk cekmedım sukur ama artık zaten buyuduler bıraksa da sorun olmaz bence

teşekkür ederim 2 kez hasta oluyo allah hepsine şifa versin yaşına giricek 2 kez doktora götürdük kontrol dışında şükretmem gerek aslında ama üzülüyorum işte

h.g zeynep
emzirme konusunda bende artık çok zorlanıyorum
gece neyse de gündüz resmen debeleniyo kucağmdaaa
oyun oynuyoooo

gamze sukur gecmıs kusmaları cok sukr allahım hıc hastalık vermesın kuzularımza ya eymen de burrdan gıdınce delı gıbı hasta oldu ucaktakı klımadan.allahım ne zordu o sıcakta 40 derece atesle yanmak.ıılıkler versın hepsıne rabbım

alituna 1 aylıkken bız vermeye basladık biberonu. haftada 2 sefer falan. ben çalışmaya baslayınca genel olarak bıberon almasına ragmen hala emıyor. bırakmıyor memeyı.. bırakacgı varsa bahanesi oluyor işte..

egemene geçmiş olsun. okyanus suyu hiçbir işe yaramıyor çocuğun burnunu tahriş ettiğiyle kalıyor bence.
meryem katılıyorum canım. çocuk bırakacaksa bırakıyor biberon da bahanesi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…