2009 Eylül Anneleri

demet bende arayı çok açmak istemiyorum ama
bakalımmm 3 yaş dolsun diorum yinede yaaaa
zeyneppp çok cesurrr gördüm seni

ıns cok guzel gecer dogum gunuuz kalabalık d gunu baska guzel oluyor

demet sakın zayıflıcam dıye emzırmeyı bırakmazsın degıl mı enınde sonunda zayıflıyacaksın zaten bosversene
yokbe canim kendisi nezaman birakirsa o zaman veyada hamile kalana kadar emsinopuyorumnanaktan
demet bende arayı çok açmak istemiyorum ama
bakalımmm 3 yaş dolsun diorum yinede yaaaa
zeyneppp çok cesurrr gördüm seni

canim ben buaralarda dusunuyorum bazen vazgreciyorum ama ikiside aradan ciksin istiyorum

maşallah eymene:)

eylülcüm bizimki yatmadan önce bardakla içiyor, biberon almadı hiç.... bardakla daha hızlı içiyor, bana da rahat oluyor

eda küçükken alıyodu biberonu
ben çalıştığım için anne sütünü biberonla içti mecburen
şimdi de suyunu arada biberonla arada bardakla içiyor
ama bi kez denemiştim sütü içmemişti
dediğiniz gibi sulandırıp deniyim

bende çalışmıyor olsaydım 2 yaş arada bırakıp yine doğururdum..ama şimdi zaten kayınvalidem bakıyor ama 3 yaşında kreşe verecem ondan sonra belki bir tane daha yaparım.çokta arayı açmam sülalemizde ikiz çokhalamın ikiz kızları var dayımın ikizleri var eşimin dayısınında ikizi var..genlerde var yani..

eymende biberon kullanmıyordu su içe içe alıştı şimdi. bakalım bende pınar çocuk sütüne geçeceğim haftaya inşllh kabullenir...
bu arda bende hamilelik öncesi kilomun altıındayım 54 kiloyum ...hatta ramazanda önce kuzenimin düğününde kendi kınamda giyindiğim abiyemi giyinndim aynısı gibi oldu...

ayy ben gelinliğimin içine girerken fermuarını patlattım ( baya bi oluyo doğumdan sonra deneyim dedim fermuarı patladı ( ama nişan abiyemde problem olmadı rahat rahat girdim içine :))

olumunekankayizsmile :1hug: :içelim: süpersin yaaa

hb zeynepcim

tülaycım saol canım benım Şeniz

facede ne foto eklenmiş ya 10 günden faza oldu girmeyeli bakmaya başlasam akşama anca biterkafamçokkarıştı

selam kizlar ya bi sayfayi okuyom bi sayfa yaziyonus anasini satim zor yetistim:)
bizimki uyurken bi bakayim dedim yoksa hayatta bakamiyom.tvnin uzerinde duruyor pc ayakta bakiyom bazen.yemek yaptim camasir hallettim simdi uyanmadan size laf yetistiriyim.
ya bu topikte en patates benim ki hala oyle ama diyet yapiyorum umarim yilbasina kadar daha iyi sonuclar alirim.kilo isine hic girmiyim su kadar bu kadar diye sizden iki tane var bende oyle diyim yani:)
biberona gelince dogar dogmaz basladik 10 aylikken memeyi birakti.bence alakali degil bieronla meme istememesinin.
egemen adile gecmis olsun ya bizimkide kofte falan hep tukuruyor diliyle cikariyor diyim yada.zorlama ya yiyemiyorsa zorla degilya.alisacak elbet bir gun .alissin diye erken davranipo eziyet cektirmeye gerek yok.inanin daha 15 gundur falan bizimki cigniyor puturlu yiyor,bazi seylerr diliyle cikariyor yani zorlamam kardesim o nasil isterse oyle.

canım evlilik yıldonümümdü yanlış hatırlamıyosam yada öle bi gece için deniyim dedim eskileri yad ederiz diye :)))

ayrıca rüyalar tersine çıkarmış :)) sen gel bak neler neler yapıcam ben sana :)) besiye çekerim seni :))

inşallah zeynep bigün geliriz...

bızım ıcın veda yemegı duzenlemısler aksama oraya davetlıyız gıdıp bıraz utu yapayım:S
yemekten yırttım derken utu cıktı(
ayfer ya sen le hıc gorusemıoz ya neyse du sunu halledıım gelıom allahm yeter bu ısler hıc mı bıtmez ya sana gelorum allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…