2009 Eylül Anneleri

ay masallah ama hakkaten oyle ya
ben tatılde gorumceme baktım non-stop calısıolar cocuk ıcın esı 37 kendı 32 yasında ama cok afedersınız mınyon tıplı olmasına ragmen g.t gobek almıs gtmıs.dıscıye gtmıstık kayınvalıdemle ben de kendımı kasıyom dıe esofmanla falan gttım dıscı kayınvalıdeme dıo kı gelının beden egıtımı ogretmenı mı o da yok dedı degıl ama demıo kı hyr edebıyat ogretmenı benım de agzım acık konusamıom ama ıcın ıcın guldum yanı.bunu nıe anlattım hepımızın masallahı var yanı daha dogurmamaıs olanları da goruoz etrafta onemlı olan salmamak

hadi gözün aydın demetçim

masallah demet ne guzel

demet nelere dayaarak bunu dedi dr nuz biraz anlatırmısın canım bizde öğrenelim :)))
kizlar oyunlarla ve yaptigi hareketlere bakarak soyledi zaten dalinda uzman bir bayan
1 saat tek basina birakti bu yer bulma oyunlarini ve hayvan seslerine gore yerlestirme oyunlarini koydu bizimki kuzu meeeeeeeee diyo bizimki meeeeeeeeeeeeee kadin gel erdenay diyorrrrrrr "neinnnn"almanca hayir diyor cok komikdi hareketleri yaaa sandelyelerle oynadi yurudu falan isde

yemek problemimizi soyledim kadinin soyledigi sey suuuuuuubebegimiz 2gunde 1 kaka yapiyorsa veyya gunluk onun icin yeterli yemegi almis oluyormus az yiyor dedim cok hareketli kg almamasi normalmis hatta 7aydan sonra hic kg de almaya bilirmis yaaaaa gelecekde uzun ince bir genc olacakmisopuyorumnanaktan

bu arada hanımlar eylül anneleri hatunlar hiç bebişleri olmuş kadınlar gibi değil gençkız gibiler maaşallah diyorum

ewet herkesde bir guzellik var helede meryemdeeeeeeeeeeeee 0 bedennnnnnnn

Son düzenleme:
tülayım sorma trafik yoğun gelip gidemiyorum..... ama kış geldimii ozaman değme keyfimeee... :)))

bu arada haber geldi eski komşum geliyo çaya.. mecburi istikamet bişiler hazırladım....

o yüzden hemen yazamadım :))

ama tulay sen emzırıyorsun o yuzden hormonların hala duzelmıs degıl.ayrıca hıc de oyle aman aman kılon yok ve su aylık 6 aylık deyıp durdugun gobegını de cook abartıyorsun hıc de oyle gobegın falan yok.emzırme bıtınce daha cabuk kılo verılıo

ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnn elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hay senin agzindan bal mi damliiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeee
bende emzirmeyi birakiyim kg vermeliyim cabucakkkkkkkkkkk

kizlar ikincileri nezaman yapmayi dusunuyorsunuzzzzzzzzopuyorumnanaktan:CüvCüv:

elacım eymene maşallah gözlüklerini yesinler çok tatlı.
bizde izmirden gitmeden bir doğum günü yapalım dedik.aslında daha var ama bu akşam bir kutlama yapıcaz.ay şimdiden heyecan bastı inşallah akşam güzel gecer.amcamlar teyzemler arkadaşlarım derken 20-25 kişi olucaz.güzel bir pasta sipariş ettik.evide güzelce süslüycez.işte bu kadar.

eylülde çok iştahsız.ama sağolsun bende gülayın önerisiyle pınar ilk adımı veriyorum.eylülde çok içmiyordu ama şöyle bir çözüm buldum.ilk zaman hiç almadı.daha sonra sadece sabaha karşı 6 gibi yarı uykuluyken vermeye başladım bçylece tadına alıştı ve içiyor.ama başka bir şey yemiyor diyebilirim.pütürlü yemede hiç sorunumuz yoktu ama artık pütürlü şeyleri diliyle çıkarmayı öğrendi hemen tükürüyor.

maşallah erdenaya..
demet yok canım en güğzeli benımkı değil. ramazanda 49 kıloya düştüm ve ben bu durumdan artık rahatsızım. inşallah ramazandan sonra kendimi besiye cekicem:)
ela emzırme bıtınce daha hızlı kılo verılıyorsa sütüm bitsede emziririm :):)

demetçim seneye bu zaman dr gidip bebiş çalışmalarına başlıcam :))
zaten sanırsam ebnden başka tarih belirleyen yok galiba ama bu işler nasip kısmet bakalım rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin :)

ıns cok guzel gecer dogum gunuuz kalabalık d gunu baska guzel oluyor

demet sakın zayıflıcam dıye emzırmeyı bırakmazsın degıl mı enınde sonunda zayıflıyacaksın zaten bosversene

tulay eskısı gıbı kalorı harcanmıo kı emzırıken o ılk aylardaydı

meryem zaten allah muhafaza sopyle bır kuvvetlı ruzgar cıksa alıp goturecek senı dıye korkarım hala zayıflamaktan bahsedıyorsun aman allahım

yok ela zayıflamayı falan istemıyorum asla. çok fazla oldu ıstemıyorum.
zeynep ben vıtamın kullanamıyorum cunku çooook acıktırıyor:) ramazanda süre zaten uzun üstüne bırde ekstra aclık hissi istemiyorum ama ramazan bitsin başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…