2009 Eylül Anneleri

hb tülayım çok dertliyim bu konuda versem bi türlü vermesem bi türlü artı ister istemez iştahınada etki ediyo yaşından sonra kessem mi diye düşünüyorum (

kızlar dün ilk defa direksiyon başına geçtim ve süperdi hocamız trafiğede çıkardı direk acayip zevkliymiş araba kullanmak :))))))))

yok cnm bence kışı geçir yani ben öle yapıcam
en azından hastalıklardan korur ama 1,5 yaş gibi bende bıraktırmayı düşünüom
tabi bu arada kendi bırakmaz isee

haaa eymennnnn küçük gelmiş ama göslükler sana:)))
ay bende meryem öleyim var ama cüzdanda duruoooooo kimlik yerine(

o kadar ustalaşıyımda trafik mühim değil be baharcım :)))

sen kullanmıyomusun merymecim şimdi kullan özel ders alabilirsin :))

zeynepcim insanlar ustalaşamadan usta olduklarını zannetiklerinden o trafik öööle arapsaçı oluyor canım. ben kullanıyorum ama bu trafiğe assssla çıkmam. otomatikle bile çıkmadım düz vitesle hayatta çıkmam. hazır süren varken ne strese gireyim annem ya.

zeynep benim zamanım olsa özel derse gerek yok öğretecek ınsan çok. hoş bılmıyorum değil. kullanabılıyorum ama özgüven eksiğim vardı. hamılelıkte bu ıyıce arttı. ilk dogumdan sonra eşim ara kullanırken bile dıken üstündeydım. şimdi az daha ıyıyım. bıraz zaman gecsın halledıcem

inşallah meryemcim senden de açılımını beklyioruz :)) gülaydı yanlış hatırlamıyosam işe arabayla gidip gelmeye başlamıştı yeni yeni :)) bide ebru

baharcım bende zaten ehliyeti alıyım özellikle ek olarak özel ders alıcam uzun süre ondan sonra çıkarım trafiğe eşim yeni araba aldı bi süre biraz daha uzayabilir ( arabası kıymetlide ) ama inşallah usta olmadan bende trafiğe çıkmıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…