2009 Eylül Anneleri

ayy ben gelinliğimin içine girerken fermuarını patlattım ( baya bi oluyo doğumdan sonra deneyim dedim fermuarı patladı ( ama nişan abiyemde problem olmadı rahat rahat girdim içine :))

sıcak bir pazar günüydü
sabah saatleri
ben de gardrobumu düzeltirken nışan elbisemi bi deniyim dedim
elastik bi kumaştan düz bir elbise
kollarımı kafamı soktum
ama elbise koltuk altımda kaldı
çek allah çek ne yukarı ne aşağı kıpırdamıyor
eşimi kaldırıp yardım istesem ömrü billah çenesinden kurtulamam
o arada eda bi uyansa rezillik
ne heyecan yaşamıştım ya

akşam bizde kayınvalideme davetliyiz kalabalık olacağız görümcem kaynım eşimin dayısı yengesi kızı öff. birde rahatta edemiyorumki sonuçta eşimin ailesi açık tek kapalı benim evime gidip şöyle bir yayılsam rahat kıyafet giysem ne güzel olurdu. ewim ewim güzel evim

eylülücüm gözümün önünde canlandırdım da iyiki eşine sölememissin :))

ayy tam canlandırman mümkün değil zeynep
o derce felaket yani
zaten hava sıcak yapış yapışsın
bi de elbise yapışmış kollar yukarıda kalmış
sempatiksalakcinni
şimdi gülerek yazıyorum ama o an ağlicaktım nerdeyse delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen çok yaşa emi eylül

ben böle denemelerin sonunda ertesi gün hemen rejime başlıyorum :)))

Tatlım süpersin maşallah ben kınalığımı pek giyemem sanırım 47 kiloydum boumda var 1/67 ama o kadar zayıf görünüyordum ki şimdi iyim

zeyenpcim çok güzel fıkra bende biraz önce okudum kabul et ama çok zeki(uyanık) oluyosunuz sözüm meclisten dışarı geneli öle yanii

eylül gerçekten çok komik, elbisenin içine tıkılıp kalma fobisi ben de var, birçok fobimin yanında...

elacım tabiki posa yararlı, ama benim kız kaşık kullansa zaten ezip verirdim.... karpuzunu muzunu zaten kendi yiyor. ama meyve suyu veriyorum hem su ihtiyacı karşılansın hem de vitamin alsın... yoksa kolay mı rüzgara hergün 3 havuç, 1 armut 1 elma yedirmek, ama suyuunu sıkınca maşşalah hepsini içiyor.....

gülcan ben de öyle yapıyorum zaten ama ilk tatlıyla karşılaşmamda hemen balık hafıza olup unutuyorum elbiseyi rejimi falan :)

artık bende de var :)
şaka bi yana küçükken de kazak falan giyerken kollarım sıkışır diye korkardım
sanırım şimdi kızımda da aynı şey var
kolu azcık sıkıştı mı mosmor oluyor

zeynep ben yaptırmadım valla
ama aplam yaptırdı
bir de işyerinde bi arkadaş gitti geçenlerde
yanlış hatırlamıyorsam sen buğday tenliydin
o yüzden iyi bi yer bul mutlaka
burdaki arkadaşın bacaklarında lekeler oluştu

aslında bende lazer yaptıremak istiyorum ama vaktimde yok hafta içi iş haftasonu ancak evle ilgileniyorum.. hem tüm vücuduma yaptıracağım için bayaa çalışıp para kazanmam gerekecek gibi...

gülcan maşallah sende güzel zayıflamışsın...

kızalr ya sıra bende artık dimi. doğum yaptım tartıldım hastaneden çıkar çıkmaz, tartı64 gösteriyordu hala 64 üm. ne kadar istikrarlı dimi....

buraya geldıgımden berı onca esya topladım 1 kere terlemedım ama su utu bıtrdı benı
suan hava bulutlu bı de ona ragmen.ama aksamları hala bhcede 2 ceketle oturuoz dıdıklayarak tasavvur etmesı guc olabılır bu agstos scagında ama cıddıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…