ayy ben gelinliğimin içine girerken fermuarını patlattım( baya bi oluyo doğumdan sonra deneyim dedim fermuarı patladı ( ama nişan abiyemde problem olmadı rahat rahat girdim içine :))
eylülücüm gözümün önünde canlandırdım da iyiki eşine sölememissin :))
sıcak bir pazar günüydü
sabah saatleri
ben de gardrobumu düzeltirken nışan elbisemi bi deniyim dedim
elastik bi kumaştan düz bir elbise
kollarımı kafamı soktum
ama elbise koltuk altımda kaldı
çek allah çek ne yukarı ne aşağı kıpırdamıyor
eşimi kaldırıp yardım istesem ömrü billah çenesinden kurtulamam
o arada eda bi uyansa rezillik
ne heyecan yaşamıştım ya
bende çalışmıyor olsaydım 2 yaş arada bırakıp yine doğururdum..ama şimdi zaten kayınvalidem bakıyor ama 3 yaşında kreşe verecem ondan sonra belki bir tane daha yaparım.çokta arayı açmam sülalemizde ikiz çokhalamın ikiz kızları var dayımın ikizleri var eşimin dayısınında ikizi var..genlerde var yani..
eymende biberon kullanmıyordu su içe içe alıştı şimdi. bakalım bende pınar çocuk sütüne geçeceğim haftaya inşllh kabullenir...
bu arda bende hamilelik öncesi kilomun altıındayım 54 kiloyum ...hatta ramazanda önce kuzenimin düğününde kendi kınamda giyindiğim abiyemi giyinndim aynısı gibi oldu...
eylül gerçekten çok komik, elbisenin içine tıkılıp kalma fobisi ben de var, birçok fobimin yanında...
elacım tabiki posa yararlı, ama benim kız kaşık kullansa zaten ezip verirdim.... karpuzunu muzunu zaten kendi yiyor. ama meyve suyu veriyorum hem su ihtiyacı karşılansın hem de vitamin alsın... yoksa kolay mı rüzgara hergün 3 havuç, 1 armut 1 elma yedirmek, ama suyuunu sıkınca maşşalah hepsini içiyor.....
eylül ben snednen daha iyiyim ozaman en azından rejimler cumaya kdar sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?