2009 Eylül Anneleri

kayinvalidemler 12 yildir oradalar cok seviyorlar aslen kayserili olmalarina ragmen izmirli gibi hissediyorlar kendilerini artik o derece sevmisler.esimde anlata anlata bitiremiyor hatta 6 krz falan gittik evlendik evleneli.bu yilbasi yine oradayiz insallah.orada esimin is imkani olsa bi dakka durmaz yerlesir oraya valla:)guzel ama bu kadar ovunce artik e bu kadarda olmaski diyom heee.

valla ben de mersini çok seviyorum, bence denizi olan heryer sevilesi geliyor insana, şu ankarada heryer taş toprak, yeşillik görünce biryerde doluşuyoruz valla.

ben de iki yıl önce gittim izmire ilk ve son kez
gerçekten de güzel şehir
kordona bayıldım
sadece şöyle bi detay tikkatimi çekti
orda sahilde minik çalıların altında, palm,iye altlarında, bina köşelerinde, kısacası her gölgede yapışık iki insan
anammm dedim bu ne bunlar acaba öpüşerek mi selamlaşıyolar :)
sonra sıcaktandır gençleri hoşgörelim dedik geçtik :)

lan 2 gün drumadan gezdık orada biz bi öpüşen görmedim valla:)
güzel şehir. ama benım en çok dıkkatımı ceken yaa ınsanları anormal sessız. bizim taksımde sesten duramazsın. orada kemeraltıydı sanırım ayy resmen sesız konusuyorlar:)
haa unutmadan kesınlıkle anlattıkları gibi kızları çok guzel değil. ben beklıyordum boyle kımıl kımıl guzeller. heryerdekı kadar

poffff çok sıkıldım
acab akşam sinemaya mı gitsek diye düşünüyorum ama güzel film göremedim yaw
tavsiye edebileceğiniz bişe var mı
çok aktif sosyal hayatımızı daha da aktifleştirelim
en son avatara gitmiştik :)

şanslısın bizimki avatara kardeşimle gitti
3 boyutlu izleyeceği sinemayıda bana aratmıştı netten sonrada cd almış bende izlemeliymişim güzelmiş diye

çocuğu bir yere birine bırakma olayına komple karşı yaşına girecek hiç başbaşa sokağa çıkmadık loğusa bunalımımda ki 1 saat dışında

eylul bizim en son güneşi gördüm:) hamıleyken gitmiştik. sonrasında ne zaman nıyetıne gıorsek fılm bulamadık:)

evet ya sahil daha iyi bi fikir gibi sinemada bi nane yok zaten

kızlar burnuma ne kokusu geliyo biliyomusunuz
hani börek yaparken yufkayı sütle ıslatınca hamur kokusu gelir ya
o koktu resmen
bu oruç yaramadı bana :)

:))) bizde gidicektik newmoon filmine gidemedik ama evdev izledik zaten her akşam bi film yada dizyi beraber izliyoruz harddiskten :))

sahilde başbaşa elele yürümek güzel bişi sohbette olur :))

bizde enson buz devrine gitmiştik 3 boyutlu çok güzeldi.. doğumdan sonra gitmedik ki istemedimde sevmem uykum geliyor ayrıca zap yapmayı seven biri olarak 3 saat boyunca aynı filme bakmak zor geliyor..

zeynep evle sınema bırmı yaa.. o zaman biz hep izliyoruz salon filmlerini. hem diginin hem d smartın ama sınemaya gidelim desem eşim bana ee ızledık ya dese heralde döverim:)

gulay elımı sallasam guzele carpmasını beklemiştim:)

eylul valla bende hamılelık dısında su dedıgını yasıyorum her hangı bır zamanda hop burnumda bı koku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…