günaydınlar.............çalışan anne olmak fiziken ve psikoljikmen çok zor bir durum..kii kayınvalidem bakıyor ama devamlı elim tlf da ne yedi uyudmu güvenmediğimden değil ama gün içinde özlüyorsun en azından yavrumla ilgili birkaç kelime duymak iyi geliyor.. iş çıkışıda hem çocuk hem işi yani ev hanımlarının gün boyu yaptıklarını biz sıkıştırılmış vaziyette akşam yapmaya çalışıyoruz.. konsantre evhanımlığı gibi ..
aynen katiliyorum konsantre ev hanimligi.Allah calisan hanimlarin yardimcisi olsun.simdilik yurtdisindayiz calisma imkanim yok ki olsada istemezdim ya.
valla tüm zorluklarını boşverın calısan anne olmanın. Uykusuz işe gelmek. Eve gidince bi fiil sana yapışık cocuk.. Tum gunun stresını sıkıntısını senden cıkarıyor cocuk.. Kayınpederım bana dedıkı sana yaptıgı gıbı bize yapsa biz iki kişi bakamayız bu cocuga dedi.. Neyse hepsi bir yana sabah çocuk peşinden aglayarak evden cıkmak en çok zorlayan şey.. Işe gelmen lazım babanın yeri değil diğer tarafta evden cıkacagını anlayınca uykusunu bölen ve deli gibi aglayan bir cocuk... Her fiziki yorgunluga katlanılıyorda buna katlkanmak alışmak ne zaman olur bilmiyorum
ela çok güzel soylemıssın.. en buyuk avantajı evde olmanın evladının her hareketıne tanıksın.. aramnızda bebegının ılk dişini görmek için akşamı bekleyenler oldu. ben çok dua ettım nolur ama nolur ılk ben göriyim yada ılk gorundugunde yanında olıyım dıye. çok sacma gelebılır size..
valla haklisin ya cocuk acisindan psikolojik etki yapiyor ama ah su ekonomik kosullar yani iyice zorlasti ya.canım keşke her anne çocuğunu kendi büyüte bilse. ister istemez kopukluk oluyor... arkadşın çocuğu okula başladı... herkesin annesi bazılarının babası beni neden hep babaannem bırakıyor okula yada alıyor diyormuş
ayy nasilda anlatmissin kisaca ozetleyip be bacim yaaa,ben de cocuguma kendım bakabıldıgım ıcın cok sanslı hıssedıyorum kendımı.calısıcam enınde sonunda.kı onceden de calıstım.ama her ıkısının de bence ayrı zorluları var.evde olmanın dezavantajlarından bırı de nefes alacak zaman bulamaman.baska bısey dusunup konusamaman.mesela calsırken ısyerınde bıraz kafan dagılabılır eger evde bıseye canın sıkıldıysa ama evde bu mumkun olmuyor.ve calısırken sureklı bakımlı olmak zorundasın bu da artı.ama calısmıyorsan da evladının tum guzellıklerını 7/24 kendın gorup yasıyorsun kı bu ne bakıma degısılır ne de baska bıseye.evde sureklı onla olmak cok zor cok yorucu eymen gunde toplam 1 saat uyuyor onun uyudugu zamana sıkıstırılmıs ysantım.banyom epılasyonum yemek yemem evı toplamam yemek yapmam....ama yıne de evde olmak daha kolay ve kazanclı
valla tüm zorluklarını boşverın calısan anne olmanın. uykusuz işe gelmek. eve gidince bi fiil sana yapışık cocuk.. tum gunun stresını sıkıntısını senden cıkarıyor cocuk.. kayınpederım bana dedıkı sana yaptıgı gıbı bize yapsa biz iki kişi bakamayız bu cocuga dedi.. neyse hepsi bir yana sabah çocuk peşinden aglayarak evden cıkmak en çok zorlayan şey.. işe gelmen lazım babanın yeri değil diğer tarafta evden cıkacagını anlayınca uykusunu bölen ve deli gibi aglayan bir cocuk... her fiziki yorgunluga katlanılıyorda buna katlkanmak alışmak ne zaman olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?