2009 Eylül Anneleri

haklısın meryemcimde kızını bırakmaya kıyamıyo eşim malesef (

evde elindd ekoca bi kase dondurmayla yatağa serile serile izlemek daha hoşuna gidiyıo

en son ben kendim arkadaşlarımla gitmiştim

gulay elımı sallasam guzele carpmasını beklemiştim:)

eylul valla bende hamılelık dısında su dedıgını yasıyorum her hangı bır zamanda hop burnumda bı koku :)

evet ben ham,lelikten önce de böyleydim
sen hamileyken kocan yandı dediler
ama bi tek şey bile çekmedi canım hamileyken

tşk.ederim gülycım zayıfldım valla eski resimlere bakınca şaka gibi geliyo ne çabuk unuttuysam 70lık halımı

Bulunduğunuz bölgede sekin günlük şişe sütünü bulabiliyormusunuz.
yok canım burda İZMİRDE bulabiliyorum ama tekirdağda yok yaw bi yogurdu oluyo emme tadından yenmiyo enfesss bişeycokacimcoook

izmiri çekiştirmişiniz bi izmirli olarak olaya el koyuyorum kurban olurum ben memleketime her yeri cennet bi çok şehir gördüm dogusunda batısında yok anam nerde izmr gibisi benim eşim ıspartalı o bile artık kendini izmirli hissediyo

selam kizlar
evde bilgisayar yok aksamda pestilim cikmis oldugu icin giremiyorum kusuruma bakmayin
offf cok yoruluyorum hatta geberiyorum diyeyi,m valla evde olup bunca zaman tek basina bakan anneleri basimin ustunde tasicam o derece
ya da ben alisik olmadigim icin cok zorlaniyorum kizlar
ali cok hareketliydi zaten ama simdi tum gun elimden tutup yurumek istiyor sabahtan aksama kadar o oda senin bu oda benim dolaniyoruz
hadi o bisey degil ama asil dert yememeye basladi
o beni bile bulsa yicek olan cocuk gitti yerine hicbir sey yemeyen bir cocuk geldi
sabah kahvalti yapmak istemiyor
sebze artik agzina koymuyor
kofte balik yemek istiyor sadece birazxda meyve
cok moralim bozuk
1 haftadir cebellesiyoruz ama hic umudum yok bundan sonra boyle yemesi sorunlu olacak sanirim
benden haberler boyle pek ic acici degil yani
bi tek kosusturmacadan kilo verdim o oldu bana yarayan
hadi optum sizi kendinize iyi bakin

çocuk zor iş yaa...... bide bilmeyenler ahkam kesmiyolarmı deliriyorum....
Alkah çocuğuna kendi bakan kadına güç kuvvet versin.....

gunaydinnnn.
ya ebrucum gercekten kolay degil ama sukurler olsun.calismak cidden cok stresli ve zor bir is ama cocuk ve is birarada olunca daha zor.calisan anneler sorumlulugun cogunu yorgunlugu bakan kisiye paslamis oluyor ama eve gelince ve gece onlarada kolay degil.
ama ben evde olup cocuguma bakmaktan memnunum.10 yil calisma hayatim oldu 6 ayi evliykendi ya evli ve calisiyor olmak berbattiiii.kocam hic yardimci olmuyordu mesailerden gec donuyordum bizimki oturmus kuruyemis yiyor yani yemek bekliyordu bide.haftasonu camasir utu mu yapican esinle gezicen mi yani igrencti..simdi bebek oldugu icin inan kahvaltisini kendi yapiyor yardimci oluyor bazi seylere ki bir kere bile altini degistirmis degil yavrunun.bide burada kimsem yok birakabilecegim heryere beraber gidiyoruz yavrumla ama memnunum ben heryere birlikte ne guzel.yani isin ozu herseyin iyi yani zor yani var.

günaydın herkese
Ebru zor gerçekten de
ama bi de şöyle düşün en hareketli ve zor zamanları başlarken kendin bakmaya başladın sen
bi de ali hep tutarak yürümek istiyor o yoruyor seni
kendi yürüse belki de peşindenk koşarken daha az yorulursun
en azından gözünün önündeyken peşinde olman gerekmez
iştah meselesi de geçicidir bence
belki de artık evde olduun için sana nazı geçiyor :)

benımde oyleydı eylul. hiç aşermedım bende. zaten normalde aserenler hamıleyken rahat olurlarmıs

meryem benim canım bişe çekmedi ama rahat bi hamilelik de değildi malesef
aklıma gelince bile midem bulanıyor
tam 5 kilo vermö,iştim ben o bulantılar yüzünden
günlerce su dahi içmeden bişe yemeden durduğumu bilirim
ığğyyyy Allahım düşmanımın başına bile vermesin

günaydınlar.............çalışan anne olmak fiziken ve psikoljikmen çok zor bir durum..kii kayınvalidem bakıyor ama devamlı elim tlf da ne yedi uyudmu güvenmediğimden değil ama gün içinde özlüyorsun en azından yavrumla ilgili birkaç kelime duymak iyi geliyor.. iş çıkışıda hem çocuk hem işi yani ev hanımlarının gün boyu yaptıklarını biz sıkıştırılmış vaziyette akşam yapmaya çalışıyoruz.. konsantre evhanımlığı gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…