2009 Eylül Anneleri

ebrununda calışan bir anne olarak evde kaldıgı suredeki düşüncesinin bir anda calısmayan anne olmanın daha zor oldugunu yazmasına üzüldüm..

günaydınnlarrr
derin mevzularaa dalmışsınız sebah sebah:))
her iki tarafında kendine göre zorukları var bence de
herkes te yaşadığını bilirrr dolayısıyla herkes kendince haklı
ama önceden çalışıp 1 yıldır evde olan biri olarak bende evde olmanın
çok zorrrrr olduğunu belirtmek istiyorum ....

teblıgatın gelmesını beklıyoruz yanı burda ayrılabılırlıgımıze daır bır belge.o elımıze gecer gecmez gıdıcez ıns.esyalar toplandı hersey hazır bı onu beklıyoruz umarım bu hafta gelır.cunku suan burda yagmur ve fırtına var.havalar daha da kotulesmeden tasınıp yerlessek ıyı olacak

akşam kayınvalidemlere gittiğimde oğluşum bana bir sarılıyor dün elini açmış kayınvalideme bağırıyorr ...ben varken kayınvalidem çağırıyor eymen bana gel diyor sinirli sinirli bakıyor.. kayınvalidem sabahtan akşama kadar yedir içir altını temizle uyut akşaam anayı görünce yüzümüze bakmasın diyor.. annelik böyle bişey..büyüyünce nasılsa anlayacaklar bizi hak ta vereceklar eminim ..... bu arada eymen iyice babacı oldu eşim kapıdan çıkamıyorki.. banyoya girse kapısında ağlıyor.. kıskanıyormuyum evet.........

anladım meryemcim şimdi....

işte ya her işin kendine göre zorlukları var farklı farklı, boşverin kapatalım gerçekten....

ela cevabı iyi yapıştırmışsınız, oohhh olsun manyak adam.....

umarım ela çok uzun sürmez ...

bende 5,5 ay dogum ıznı yapmı ve 2,5 ay cocugunun gaz sorunu yuzunden çok sıkıntı gecırmeme ragmen evde olmanın çok daha rahat oldugunu söyleyebilirim ozaman..

ela o densizlerden çok canım yaaaa
bizede hiç tanımadıklarımız ayy ne kadar tatlı nazar boncuğu varmı demiyomu
nazar boncuğu soracağına bi maaşallahh de yaaaaa

cnmm bide bu ikilem var demi sana geldi, ben baktım,bana bakmıyooo
bnm oğlumda kimseye gitmiyo çok yabancı seçiyo meselaaa
ama eşim çok memnun sen çekiyosun zorluğunu gitmesin sevdirmesin kimseye kendini diyoo
öle herkese atlamasın diooo aynen de öle oldu oğlummmm

kızlar zaten biz çalışan annelerin zorluklarını anlatırken çalışmayanların işi kolay demedik. ikisinin de kendine göre zorlukları var. biri diğerinden daha kolay demek saçmalık çünkü işin ucunda annelik var.
ela hayırlı olsun inş en kısa sürede yerleşirsiniz rahatlarsın.

ay en kısa doğum izni benimkiydi dimi ya. işten direkt doğuma gitmiş gibi oldum oğlum 2 aylıkken işe başladım. allahtan işim eve yakın ve işyerim rahat eşimle çalışıyoruz.

geçen gece bende çarşıya çıktım yanlız
eşimle idi halil ibrahim ya kendimi çıplak gibi,nasıl eksik ve yanlız hissettim
öle alışmışız ki birbirimizeee

ayfer seni çok iyi anlıyorum
benden uzakta yarım saat bile çok uzun geliyooo banadaa

tülay yabancı seçiyor dedin aklıma geldi,

geçen gün eşimin çalışığı işyerinin iftar yemeği vardı, kapıda başkan yardımcısıyla karşılaştık, rüzgarı kucağına aldı hemen, rüzgar adamın direk göğsüne yatıp elleriyle adama sarıldı, adamcağızda bırakamadı, aynı masaya oturduk yemek gelinceye kadar rüzgar o şekilde durdu, kafasını adamın göğsüne yapıştırıyor, ben de şakayla eşime dönerek biz hiç baba sevgisi vermemişiz sanırım dedim sonra güldük.... sonra adamın kucağından aldık, nasıl ağladı bir görsen

neden öle yaptı ki rüzgar ? gülay

dedesine filanmı benzeetti yada babasına

ya bazen halil ibrahim sorunsuz gidiyo başkasına ama yüzüne bakmıyo sanırım

ne zaman bakıp anne ve babasının olmadığını farkedince mııııııııııı die çemkiriyooo

armut dun halil ibrahim de yedi bi sıkıntı olmadı ama
yoğurtla verdim tek değilll
bi kez kavun vermştim ben ecük o dokunmuştu bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…