kızlar eymenin doğum gününe az kaldı ama ben büyük bir kutlama yapmayı düşünmüyorum belki fotoğrafı olsun diye eşimle pasta alırız o kadar..ne zaman büyüüyp doğum gününün kutlamayı isterse o zaman yapmayı düşünüyorum.. eymenin doğumundan bir gün sonra kardeşimi kaybettim o yüzden kutlamayacam varsın kaynanamlarda pasta yemesin o üzüntüyle kimseye hizmet edip gülücük dağıtamam
hg gamze benim yerimede ye :))
ramazan sana gelmemiş gamzem :)) sağlık problemi derken tansiyon filanmı var canım ??
sağolun ya hala kabullenmiş değilim bu yüzden çok zor..eymen büyüdükçe acımda büyüyor.. kayınvalideme dedim kutlamaycaz sen kutlamazsan kutlama biz evde kutlarız dedi bende iyi ben yokken ne yapıyorsanız yapın dedim.. ALLAHTAN eşim anlayışlı
ebrucum senin yazdıklarından sonra kendime kızdım, artık hayıflanmıcam, çok güzel yazmışsın.... teşekkür ederim kendime gelmemei sağladın.....
salihacım nice nice yaşlara canım.inşallah Allah güzel ömürler verir....
eylülcüm üzülme hatta sevin bile, şaka bir yana, rüzgar artık kıçının üstüne otursun diye dua eder oldum.... ama tabi ilk an çok heyecan verici oluyor.
selam kizlar nassilsinsiniz
bebisler nasil
yuruyen bebisler cogaldi ne guzelllll
offfffffffffff cildircam bende kuzum bisey yemiyor
gunde 1 veya 2 sefer kaka yapan bebeklere masallah demek ki karinlaroi tam doyuyor
(pedegog demesi)
ebruuuuuuu harika soyledinde hay<ati ev isi olmadan da buyuk bebek kiziyo onu ne yapcam bilmiom
ah canım yaaa nasıl kötü oldum Rabbim nur içinde yatırsın..sabır versin sizlere.....olsun sağlık olsun..bizde en yakınlarımızı çağırıp bi pasta kesicez...o kadarkızlar eymenin doğum gününe az kaldı ama ben büyük bir kutlama yapmayı düşünmüyorum belki fotoğrafı olsun diye eşimle pasta alırız o kadar..ne zaman büyüüyp doğum gününün kutlamayı isterse o zaman yapmayı düşünüyorum.. eymenin doğumundan bir gün sonra kardeşimi kaybettim o yüzden kutlamayacam varsın kaynanamlarda pasta yemesin o üzüntüyle kimseye hizmet edip gülücük dağıtamam
slm kızlar bakıyorumda burası gündüzleri bayaa kalabalık :)) ben ancak akşamları girebiliyorum o zmnda kımse olmuyor..neyse umarım herkes iyidir ,bizde yuvarlanıp gidiyoruz kızım yürümeye başladı,ama bugunlerde hasta olcak gibi çoooook terlıyo normalmi ki?
selam kizlar nassilsinsiniz
bebisler nasil
yuruyen bebisler cogaldi ne guzelllll
offfffffffffff cildircam bende kuzum bisey yemiyor
gunde 1 veya 2 sefer kaka yapan bebeklere masallah demek ki karinlaroi tam doyuyor
(pedegog demesi)
ebruuuuuuu harika soyledinde hay<ati ev isi olmadan da buyuk bebek kiziyo onu ne yapcam bilmiom
hafta sonu çoook sıcakk olucakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?