2009 Eylül Anneleri

çok haklısın canım başın sağolsun... Allah o yattıkça kalanlarınıza gençlerinize hayırlı güzel ömürler versin.....

sağolun ya hala kabullenmiş değilim bu yüzden çok zor..eymen büyüdükçe acımda büyüyor.. kayınvalideme dedim kutlamaycaz sen kutlamazsan kutlama biz evde kutlarız dedi bende iyi ben yokken ne yapıyorsanız yapın dedim.. ALLAHTAN eşim anlayışlı

hg gamze benim yerimede ye :))

hoşgördük canım... ya valla oruç tutamıyorum malum sağlık sıkıntılarımdan ötürü burdada ayıp oldu böyle yicem iççem demek kusura bakmayın.. insan oruç tutmayınca hiç böyle ramazan gelmiş gibi olmuyo ne yazıkki (((( o duygu yoğunluğunu oruçla daha bir başka yaşıyo insan... ((

ramazan sana gelmemiş gamzem :)) sağlık problemi derken tansiyon filanmı var canım ??

hipotiroidi ve hipoglisemi var canım.. şekerim çok düşüyo atak geçiriyorum fenalaşıyorum.. bu ataklarıda çok geçirmek uzun süre yemek yemezsen olan bişiy ve çok geçirirsende en kısa sürede diyabetik oluyosun......

Kızlar poyraz geçen ellerini kaldırmış ayakta oynuyor bir eliyle dizime tutunuyordu yavaşca çektim dizimi çok muntazan duruyor ayakta sonra bir baktı ben çekilmişim hemen oturdu ama 2-3 dakika oturdu geçen kaldırdım ayağa bıraktım attaaa gidiyorum dedim bana kadar 5 adım geldi ama baktı yürüyor ayaklarına baktı hemen oturuverdi cesareti yok sanırım yoksa dengesini sağlayı bırakıyor kendini

geçmiş olsun canım aman sen tutma oruç biz tutarız senin yerine berke enişteme söle oda tutsun senin yerine zaten tutuyodurda sevabını versin sana :))

Seninki zor bir durum canımya
Valla ne güzel söylemişsin ben kayınvalideye hiç cevap vermediğimden kendime kızıyorum taktir ediyorum gerektiğinde cevabını veren insanlara...

bizimkide baya oluyo eşime poyrazın doğum gününü kutlucanız mı dedi eşimde kutlucaz dedi.

slm kızlar bakıyorumda burası gündüzleri bayaa kalabalık :)) ben ancak akşamları girebiliyorum o zmnda kımse olmuyor..neyse umarım herkes iyidir ,bizde yuvarlanıp gidiyoruz kızım yürümeye başladı,ama bugunlerde hasta olcak gibi çoooook terlıyo normalmi ki?

bircancım ne güzel yakındır yürümesi merak etme eskiler yürümeyi adımını attığın yerin deniz olduğunu düşün diye anlatırlar yani onlarında cesaret edememeleri normal gökşen daha ayakta bile tam durmuyo day day duralım kızım diyorum bakıyorum kendine yere atıyo oturuyo hemen hiç yürüme hevesi yok sanırım topikte en son gökşen yürücek :)))))

selam kizlar nassilsinsiniz
bebisler nasil
yuruyen bebisler cogaldi ne guzelllll
offfffffffffff cildircam bende kuzum bisey yemiyor
gunde 1 veya 2 sefer kaka yapan bebeklere masallah demek ki karinlaroi tam doyuyor
(pedegog demesi)
ebruuuuuuu harika soyledinde hay<ati ev isi olmadan da buyuk bebek kiziyo onu ne yapcam bilmiom

Sen de sağol canım. Bir kişinin bile bakış açıcını değiştirebilmişsen ne mutlu bana.
Büyük bebeklerde çok istiyorlarsa kendileri yapar ev işini. Ben 12 yıllık evlilik hayatımda şunu öğrendim büyük bebeklerin özel ihtiyacını gör gerisi çok önemli değil. Damardan girrr:dance::dance:

ah canım yaaa nasıl kötü oldum Rabbim nur içinde yatırsın..sabır versin sizlere.....olsun sağlık olsun..bizde en yakınlarımızı çağırıp bi pasta kesicez...o kadar

maaşallahhhh kızçene

h. g demet öğlenleri halil ibrahimde kafasına göre takılıoo ve yemiyoo

evet ya nem olmasın bari
geçen hafta samsuna gitmiştik
orda sıcak burdakinden de beter ama nem daha azdı
eda da ne isilik oldu ne de yüzündeki kızarıklardan oluştu
buraya geldik yine başladı

hb kizlarrrrrrrrrrrr
ebrucum haklisin sadece o onlar icin
tulay erdenay hic yemiyo gulum tukuruyor 2 kasik alirsa dua ediyoru yaaaaaa
erdenay kg dogdu dis erken cikardi sonrada istahsiz bebek oldu cekdiriyor annesine sizde neler var neler yokkkkkkkkkkkkk
bakalim erdenay uyaninca dun pirasa yemegi yapmisdim ezip ondan vericem ozel bisey yapmadim indsallah yer yaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…