valla sümeyyecim bize uymadı daha doğrusu göze alamadık ama yine söyleyeyim ..dr.un demesi uyku saati geldiğinde pijamalaarını giydirip yatağına koyackmşm ve hiç sallamayackmşm..o öyle yatakta ağlayacakmş..ve ben balkona çıkackmşm ağlamasna kanmamak için..ee baba da kızmayackmış bana niye ağlatyrsn diye anlaşmalı oldğu için..işte o öyle sabaha kadar ağlıyckmş ta ki ağlamaktan bezip uyuyana kadr..ve bunu böyle her gece devam ettireckmşz..sonra çocuk bezip ben ne yapsam da beni sallamayacaklar deyip artk kendiliğnden uyuyacakmış..
oyy kıyamam ben ya ne gaddar bir yöntemmiş buu.. bu arada esincim sen hangi okuldasın benim eşimin abiside öğretmende belki aynı okuldasınızdır
eweetttttttt cok dogru bir yontem burdakiler bunu uyguluyor hatta hastahenede 2 gece birakiyorlar dayanamayanlar benim kuzenimin kizida hap sallanark uyuyordu kiz 2 gun birakdi tam kizi kesintisiz 50dk aglamis ve sonra kendisi uyumus bakicisi oyle demis simdi ise cok rahat pjamalarini giydiriyor kizi yatagina koyuyor 5dk sonra kiz uyuyorrrrr
biraz vicdansizca gorunsede iyi yontem zaten cocuklar anne ve babayi aglayarak yonetiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?