2009 Eylül Anneleri

eweetttttttt cok dogru bir yontem burdakiler bunu uyguluyor hatta hastahenede 2 gece birakiyorlar dayanamayanlar benim kuzenimin kizida hap sallanark uyuyordu kiz 2 gun birakdi tam kizi kesintisiz 50dk aglamis ve sonra kendisi uyumus bakicisi oyle demis simdi ise cok rahat pjamalarini giydiriyor kizi yatagina koyuyor 5dk sonra kiz uyuyorrrrr
biraz vicdansizca gorunsede iyi yontem zaten cocuklar anne ve babayi aglayarak yonetiyolar

oyy kıyamam ben ya ne gaddar bir yöntemmiş buu.. bu arada esincim sen hangi okuldasın benim eşimin abiside öğretmende belki aynı okuldasınızdır

canım hüsniyecim ben merkez turgutreisteyim..ama turgutreiste değil hani bodrum marinaya giderken kalenin ordaki çarşı içinde..canım siz de gelsenize bak abiniz de burdaymış tanışırız valla ben çok sevinirim..okula ayın 20 sinde baAŞLADM AMA son ana kadar gel git yaşadm seminerlere de gitmedim bakıcı problemi yaşadm falan ..ahmet ilk hafta bana kök söktürdü şimdi kız kardeşim geldi o bakıyr

zaten burdaki alman hsthnesine götürmüştük orda söylediler..baştan da söyledim doğru ve yanlşlğını düşünmedim sadece biz yapamadık..bu tamamem bizim subjektif durumumuz..amA DR.UN söylediği alman işi gibi görünse de olumlu sonuç alınıyr dedi..daha çok da anlttı ama sümeyye sordu diye özet geçtim..

Son düzenleme:
günaydın hatunlar..çocuk uyutma yöntemini zannederim ben uygulayamayacam..oy yazık onlara.ben ayaklarımda sallarım hiç şikayet etmem artık..

günaydın kızlar,,zor bi gece ardından merhabaaa,eşim meseaideydi bu gece oğlumla yanlızdık..gece 3 te uyandı..4e kadar... sabahta 8 de kalktık..uykum varrr bende o ağlatarak alıştırma yöntemine karşıyım...işe yarıo olabilir ama çocukta çeşitli sorunlara yol açacaktır uzun vadede...sabiha paktunanın görüşleri de böyle,ben kendisini sürekli takip ediyorum ve ezberbozan çözüm önerileri gerçekten çok ii.agubugu.com da videolarını izlemenizi tavsiye ediyorummm

eymende bu gece 3 defa uyandı ama Allahtan emdi uyudu. fazla uğraştırmadı...Nazilik bu Almanların ruhundan hala çıkamamış anlaşılan..bence psikoljil etkisi nasıl olur çocukta.yabancılar gibi çocuk yetiştirelim sonra 18 de geçsin karşımıza ben ayrı eve çıkacam desin..

selam kızlar oğluşum hastalandı çok üzgünüm sanırım üşüttük gaz çıkartırken çok zorlanıyo bütün gece uyumadı kustu sabaha kadar uyumadık nasıl ki sabah kakasını yaptı rahatladı herşey normale döndü 2 gündür böyle şimdi doktorda annemle babası doktora götürdü ben işe gelmek zorundaydım çok zor bi durum sabah yapıştı yavrum ağladı çok benden ayrılmamak için .. acaba ne zaman iğleşir tavsiyeniz varmı başına gelen varmı... çok moralim bozuk...

geçmiş olsun.. Annanesi babası yanındaymış..kendini üzme sende olsa yapabileceğin fazla bişey yok.üşüttüde gazmı yaptı.bu ara mevsim geçişleri herşeye dikkat etmek gerek özelliklede ayaklarına ...inşllh ciddi bişeyi yokturdur...çalışan anne olmak zor.bende sabah uyuyan oğluşumu uyandırdım.bu soğukta dışarı çıktık babannesine götürdüm.yatağında mışıl mışıl uyurken çok zor uyandırmak

teşekkür ederim evet gerçekten öyle artık iyice yoruldum hiç gücüm kalmadı. çok yorgunum çokkk

walla ben işyerinde fiziken dinleniyorum.çok şükür sekreterlik yaptığım için masa başı .ama burdada özlem oluyor.evdede eymen mahvediyor.akşam uykudan uyandı biz mızmız.devamlı ağıt halinde.komşuya inmdireyim dedim çocukları var.. kapıdan çıktık bu bir gülüyor.komşum kapıyı açtı.bu bi keyifli hemen onun kucağına gitti çocuklarla oynuyor.ama kocası geldi eve çıktık yine mızmız..bizimle oynamakta istemiyor..çocuk istiyor.niyeti bozdurup kardeş yaptıracak diyorum eşime.yok sen sıkışınca komşuya götürürsün diyor..

sanada günaydın.burasıda çok soğuk ama yağmur falan yok kuru soğuk..soğuk havalarda çocuklara takviye amaçlı verdiğiniz bişey varmı
hasta olmasın vücud direnci yükselsin diye.vitamin falan veriyormusunuz

herkese selam.. ben geldim ama maşallah muhabbet almış başını gitmiş..hu hu nerelerdesiniz hatunlar..

Son düzenleme:
e bende bekliommm birilerini madem burdasınız nie susuonuz kızlarrrrrrrrrr...şimdi uyuttum oğlumu...ceviz kırcam hazır uyuyuoken...kahvaltıları için

bende kayınvalidemle konuştum siz bu çocuğa enerji içeceğimi veriyorsunuz diyor..esra kahavaltılarını bulamaç halindemi veriyorsun ayrı ayrımı

he buarada önümüzdeki hafta kaynanam geliooo hastanede kontrolü varrr...kesin 2 hafta filan kalır gene....yaslardayım...kızında da gidip kalmaz burda yunus emre var die... :'(

Allah yardımcın olsun.bende hergün eymen bırakırken alırken görüşüyoruz.ama evlerimizin ayrı olması büyük avantaj aynı evde olsaydık zor olurdu..

evet yaa çok şkr aynı evde diiliz..ben daha yeni evliyken balayından dndm kaynanamlr bizdeydi ve 2 ay kaldılar.2 skk ötedekızı da oturmasına rağmen bndeydiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…