bizimde babaanne bakıyo
ne kadar iyi bakarsa baksın ben bakmak isterdim bazen çok takıyorum kafama
yediğine giydiğine ne kadar ilgilensemde yanındaki gibi olmuyo
düşün düşün sonu yok
filiz ne oldu yöntem işe yaradımı uyudumu kolay merak ettim canım haber edersen sevinirim
Merve dedene gecmıs olsun
valla eylül çok sinirim bozuluyor. Eşimle kavga edecektım gece gece:) oğlum uyu yeter ama diyorum butun dedıgım bu ve sureklı kucagımda emmek ıstıyor süt yok. Ama sadece ıstedıgı emmek. Ee benımde canım acıyor içti bitirdi neyi vericem.oğlum süt yok ne vercem diyorum emziğini alıyor agzından sıkı sıkı tutuyor ben alıpta agzına takmıyım diye. Ve aglıyor meme verıyım diye. Verıyorum sınırlerım ıyıce bozuluyor.en sonunda pes edıyorum bırakıyorum. Eşim diyoki çok çıkısıyorsun neye cıkısıyorum anlamıyorumkı. Onada kızıyorum. Hayır möadem cıkısıyorum ben kızıyorum ee al bak o zaman. Oda yok anca alsın basını gitsin içeri. öyle uzaktan bende bakarım hiç çıkışmadan.
dün emzirirken demek süt bitti eymende sinirlendi ve ısırdımı gögsümü ben o acıyla bir bağırdım.eşimde gelmişbütün apartman seni duymuştur diyor .bende apartmanı düşüneceğine sor ne oldu diye ama canım çok yandı ısırdı bırakmıyor çekemiyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?