2009 Eylül Anneleri

selam canım hoşgeldin :)
sen de çok selam söyle emele ama neden gönderdi oğluşu, uzak kaldım ben uzun zamandır... Rabbim tez zamanda kavuştursun ve ayrılık da vermesin inşallah...
ben ufak ufak kaçayım reyyan kıpırdanmaya başladı...
en tatlı rüyalar bebişlerin ve bizlerin olsun, ihtiyacımız var daha çoook büyüyeceğiz :))))

bizimde babaanne bakıyo
ne kadar iyi bakarsa baksın ben bakmak isterdim bazen çok takıyorum kafama
yediğine giydiğine ne kadar ilgilensemde yanındaki gibi olmuyo
düşün düşün sonu yok

filiz ne oldu yöntem işe yaradımı uyudumu kolay merak ettim canım haber edersen sevinirim

günaydınlar herkese. yine fenayım. yine gece yarısı 4:30 da uyandı ve 6:30 a kadar uyanık kaldık

günaydınnnnn
merve gelmiş gitmiş yine
dedene geçmiş olsun merve
meryem biz de şu geçen akşamki depremden sonra iyice tırsıp edanın odasını ayırmayı biraz daha erteledik
dolayısıyla yine uykusuzum ben de
Allah güç kuvvet versin ikimize de valla

günaydın..uykusuz bir gecenin ardından.havalar birden çok soğudu artık iyice yorgan olayına geçiş yaptık biz..şu mevsim geçişlerini inşllh hasta olmadan atlatırız..

Merve dedene gecmıs olsun

valla eylül çok sinirim bozuluyor. Eşimle kavga edecektım gece gece:) oğlum uyu yeter ama diyorum butun dedıgım bu ve sureklı kucagımda emmek ıstıyor süt yok. Ama sadece ıstedıgı emmek. Ee benımde canım acıyor içti bitirdi neyi vericem.oğlum süt yok ne vercem diyorum emziğini alıyor agzından sıkı sıkı tutuyor ben alıpta agzına takmıyım diye. Ve aglıyor meme verıyım diye. Verıyorum sınırlerım ıyıce bozuluyor.en sonunda pes edıyorum bırakıyorum. Eşim diyoki çok çıkısıyorsun neye cıkısıyorum anlamıyorumkı. Onada kızıyorum. Hayır möadem cıkısıyorum ben kızıyorum ee al bak o zaman. Oda yok anca alsın basını gitsin içeri. öyle uzaktan bende bakarım hiç çıkışmadan.

Valla bende bugun cıkartıcam yorganları. Oğlumada. üşüyormu acaba dıyorum ama üşüyecek kadarda soğuk yok. Gercı sıcakkende yapıyorsdu o zamanda çok sıcak ondan dıyorduk. Bahane üretmede sanırım çok başarılıyım:)

filiz ne oldu yöntem işe yaradımı uyudumu kolay merak ettim canım haber edersen sevinirim

o yöntemi deneyemedim hastaydım uyur kalırım diye cesaret edemedim bugün yarın denerim yazarım sonucu ama maşallah eskiye göre çok salatmıyo 1 azı dişi çıktı ikinci yolda 2 alttan 2 üstten çıkıyo normal galiba

biz dün kombiyi yaktık baya soğuk havalar uyurken kapattım ama ya benim oğlumunda yatağı yanımızda ayırmak istiyorum ama cesarette edemiyorum deprem vs herşey aklma geliyo

bende arada çıkışıyorum benim eşimde bağırma çocuğa diyor..genelde uyuturken oluyor.al sen salla diyorum ilk 5 dk içinde kocam deliriryoren sonunda sümeyye bunun uykusu yok diyor ve bırakıyor.kansız çıktığı içinde hazır süt verme dedi doktor.emzirmeye devam yani..

meryem anlattığın senaryoyu harfi harfine yaşıyoruz biz de
süt yok emmek istiyor
bi süre sonra canım çok acımaya başlıyor
ama eda hala uykuya dalmamış
gözler kapalı ama uyumuyor hep emecek
ağzından alınca basıyor yaygarayı
ben de başlıyorum nooluyo sana uyu artık diye
eşim de aaa bağırma bu çocuğa korkuyor diyor
tam cinnetlik
yat uyu bi de seninle uğraşmiyim diyorum ben de
mümkünse hanım efendi hep emerek uyuyacak hiç ağzından çıkmicak
sabah da hava aydınlanınca uyanıp pişkin pişkin sırıtıyor yüzüme :)

dün emzirirken demek süt bitti eymende sinirlendi ve ısırdımı gögsümü ben o acıyla bir bağırdım.eşimde gelmişbütün apartman seni duymuştur diyor .bende apartmanı düşüneceğine sor ne oldu diye ama canım çok yandı ısırdı bırakmıyor çekemiyorumda...

günaydın sabah şerifleriniz hayırlı olsun dicam güne kimse pek güzel başlayamamış
meryemcim biz anlattıklarını her gece yaşıyoruz inan artık çıldırma noktasına geldım günümün en az 4 saatti yağızı sallamakla geçiyo ne gece uykusu var ne bişey rahat yok bana bi çare arıyorum deniyorum yokkkkkkkkk bilmiyorum ya ben çok çaresizim şuan Neler yaşadıklarımı kameraya çekseM İNAn Acırsınız bana tek demediğim aglamaya bırakma yöntemi kaldı işe yarıyacagını bilsem dayanırım ama sanmıyorum ((((

:) çok fırlama b çocuklar yaaa
işi bitince ısırıyor sonra bi daha bulamicaklar o olacak
ben de diyorum bak şansını zorluyosun diye
artık yatarak emmek istemiyor bizim hanım
canı sıkılıyor galiba
utanmasa amuda kalkıp da emecek

eylül eşimde diyoki aç bu. kalktı ben bilmiyorum o biliyor ya süt hazırladı getırdı bi damla içmedi hala meme:) ama bızım öyle tüm gece süren bir istek değil bu. uykuya dalarsa bıtmıstır. gece genelde 1 kez emmeye kalkar.işte 4:30 da emzirdim emiyo emiyo yok dibi yok. gun içinde düzgunde yedıgı için ac olmadıgınıda emınım. yaa bıde meme bıtmıs cekıyor kendıne ıyıce:) aslına bakarsanız ben bagırmam da ben bıraz sert cıkınca uykuya az daha meyil verdıgını gördüm. elbette hiç bagırmam diyemem can ya 12:30 da yattım 4:30 da kalktım. ve bu gece uykuya dalması için tam 1 saat 15 dk sallamıstım.

gülcan hepsi aynı şekil oluyor valla zamanla. çok yorucu çok fena ama atlatıcaz bunuda. keşke diyorum su devam sutlerını gögüslere enjekte edebilsek:)

eylul emıyor ya benımkıde hop ayaklar yere sonra bedende yere bı tek kafa memede:) sacma sapan iki büklüm bişey oluyor:)

hah işte o saçma sapan tip bizde de var
emip arkasını dönüyor sonra tekrar aklına gelince bana dönüyor ağzı açık bi şekilde
ben hep onu o şekilde beklicekmişim çünkü
yoksa başlıyor yaygara mamamamamaamamamama diye

eeşek sıpaları:) yaa ne bitmez derdimiz var:) ama tek derdimizde bu olsun. sağlıkları yerinde olsunda evlatlarımızın..

günaydın kıslarrr. bizde uykusuz bir güne başladık hepiniz gibi...bende yunus emrenin odasını ayrcm, ozamana kadar da ondan ayrı yatmak için o yatak odasında yatıo biz salonda yatıoz... ayrı oldukmu bari biraz uyuyabiliyorum yoksa onun yatakta debellenme sesine uyuyamıyorum...babam kitaplık getirince küçük odayı toparlayıp oda yapcaz ona,şimdi o oda ardiye gibi...
bu aralar yunus emre biz ona kızdıkmı kendi kulağını çekip eh eh dio..oda kendine kızıo sanki... :) çok sinirli çooook

ya ben cesaret edemiyorum odasında yatırmaya .ya ağlarsa duyamam diye..sabaha akdar kapısında bekelrim herhalde.o zaman daha çok diken üstünde olurum..eymen sinir ve inat var.mesela çekmeceyi açmaya çalışıyor biz açma dedikçe o onu açmaya açalışıyor açana kadar ağlıyor..1 karış boyuyla bana kafa tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…