2009 Eylül Anneleri

tabi gidelim :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar çıkmış vizem. ama eşiminki çıkmamış ben ıkızımla gidiyom ehehehehe bakalım yarında onunki çıkar inşallah. ay nasıl sevindim anlatamam.

sağolun kızlar.. derken eşiminkide çıktı kuryeye verilmiş yazmışlar. :) oh ya içim rahat etti. gezerim hüsniyecim inşallah. bu sefer ben gezeyim bidakine siz gezin ben oturayım :) zaten donacaz soğuktan şu güzel havalar bırakılıp gidilmez ama işte aptallık bizimki de :)

kızlar çok özledik sizi hala pc yok babamız çok çalışıyor bazen keşke hala eskisi gibi çalışan olsa keşke diyorum
bayramdan 2 hafta sonra anneme taşınıyoruz inş. o zaman daha rahat olurum ve sık yazarım eskisi gibi inşallah...
gerçekten çok eksikliğini hissediyorum uzak olmanın...
neyse kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar... en güzel tatiller en güzel bayramlar hepimizin olsun Rabbim ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah...
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere :)

günaydınlar kızlar... nasılsınız bugün? ya ben bu misafir olayını anlamıyorum acaba sistem yanlışlık mı yapıyo yada kafadan mı sallıyo. nasıl üç masifir oluyo ki. üç kayıtlı üç misafir. çok ilginç bence..

bugün artık valiz hazırlamaya başlıycam bende ama of yaaa çocukla çok zor valiz hazırlamak. şimdi düşün düşün dur başka ne almam lazım ne gerekli diye :) şu ilacı bu ilacı bişe unutursam dünyanın sonu gelecek sanki. bide kuaföre gidicem tabii malum genel temizlik.

Tuba hayırlı olsun , gidebiliyosunuz boşver o gazla hazırlanır , sen yanına ihtiyacın olabilecek her şeyi daha önce yurt dışı deneyimin olduğu için söylüyorum ...

Tuba hayırlı olsun , gidebiliyosunuz boşver o gazla hazırlanır , sen yanına ihtiyacın olabilecek her şeyi daha önce yurt dışı deneyimin olduğu için söylüyorum ...

evet ama hem bu kadar uzun hemde bu kadar soğuk bi yer eilk defa gidiyoruz :) şu çocuğu bi hasta etmeden gelebilsem var yaaaaaa.

Hiçde hasta olmaz Tuba nasıl alışırsa öyle gider boşver , ilerde kocasına ben avrupa çiğnemiş insanım bana iyi muamele et der puhaaaaa ...

Hiçde hasta olmaz Tuba nasıl alışırsa öyle gider boşver , ilerde kocasına ben avrupa çiğnemiş insanım bana iyi muamele et der puhaaaaa ...

hahahhaa ay süper bak bunu hiç düşünmemiştim :)

maşallah efeye yaaa danta demekk süpermiş. doğa hiç nesne ismi söylemiyo. ama hiçççççççç sıfır.. o yüklem takılıyo. mesela odaya geliyom deldimmmm yapıyo. çorabı alıyo eline diydirrr diyo. ama hani şuna bardak şuna bişe yok çocukta :)

günaydın kızlar herkeze şimdiden iyi bayramlar

Tuba hayırlı yolculuklar sizede

İzmirde deprem olmuş İzmirdeki bütün arkadaşlara geçmiş olsun

Dün Sena'ya bayramlık aldım akşam denedik elbisesini çok sevdi hep eteklerini salladı durdu

tuba hayırlı olsun vize işi. hasta falan olmaz sen kaygılanma, rüzgar her sabah anneannesine gidiyor sabahın ayazında bak hi. hala hasta olmadı maşallah, önemli olan uygun giydirmek. bir de ben marks and spencerın çocuklar için termal atletlerinden aldım rüzgara, babamız sürekli giyerdi, anlam veremezd,m, şimdi gittim rüzgara da aldım, gerçekten çok işe yarıyor, ince bir sweatle geziyoruz soğukta mesela içinde o atletten varsa, çünkü vücudu sıcacık oluyor. eğer sizde yoksa bence gidip almalısın....

yasemin efeye maşşallah ya... bizim kızda bir iki üç dediğimizde döyyyyyyyt diyor, bir de kuşa duuuu bu kadar bizdeki gelişim baksanıza kraker diyen bile varmış :)

Hoşgeldin Sad ,Güle güle giysin inşallah :)
Tuba bizim ki nesnelere takık , özellikle at-araba- top bayılıyor ve en çok söylediği 3 kelime ...Pek çok şeyin isminide söylüyor ( kimini düzgün kimini dantaa gibi )
Yüklem olarak da aç ( kapı -kapak - ne bulursa aç ) - bir de gel

ayyyyyy o bayramlık olayı ne güzel bişeydir yaa. böyle sabah olsunda giyiyim diye beklersin. ne güzel artık bizde çocuklarımıza alabiliyoruz çok şükür yarabbim. Güle güle giysin inşallah bayramlığını senacık.

büyük deprem miymiş. geçmiş olsun. bu sıcaklar hiç hayra alamet değil zaten kış günü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…