2009 Eylül Anneleri

demet hoşgeldin cicim
bende menü falan yok bu akşam
eda bugün yumurta yememiş belki akşama peynirli domatesli ekmekli bi omlet yaparım ona

Biz ne bulursak onu yicez , artık akşamları hiç iştahım olmuyor hızlıca yiyor ve kalkıyorum , insanın kendi evinde kocaısyla çocuğu ile yemesi ayrı güzel , ama yemek derdinin olmamasıda daha farklı tabi ...

galiba bugun bizdede oyle olacak
eylul valiz hazirliklari nasil geciyor sekerrr
zeynep mercimegin nesini yapican

demetcim valizleri hazırladım bi gözden geçiricem sadece
bi de yol için çanta hazırlicam edaya
artık öyle eskisi gibi bi yedek kıyafet bol bol bez mendil falan doldurmuyorum çantasını
şimdi çantamızda bol bol kitap, oyuncak, mandalina, çikolata var
bunlarla 1,5 saat oyalayabilirim inşallah edayı

bi de kaç gündür unuuyorum ebru tebrik ederim 4. yılınızı
44ü de birlikte görürsünüz inşallah
bizim de 5.5 olmuş ama bana o kadar zaman geçmemiş gibi geliyor

evet reyhan hemen tarif istiyorum :)) ben gidicem eminönüne ama orda orjinalini almayı düşünüyodum birebir taklit varsa bi bakıyım :))

demet 18 yaşında evlendim sayılır :)

merciğimeği haşla kara suyunu dök kıyma domates soğan sırayla kavur salça ekle birazda patatesle doğrayıp üstünede süzdüğün mercimeği koy üzerine kaynamış su ekle sonrada pişir :) ne güzel tarif ettim hiç ölçü yok :))

aa tamam reyhan kapalıçarşı deyince anladım babamına arkadaşları onlar taklit çantalrında kademleri var çok iyi taklitleri gerçeğinden ayıramassaın :))

türkiyede ikoncanlar orjina dli yerine eminönündeki taklitlerini terih ediyolar eda taşpınar buna örnek :)

reyhan istanbula gelirsem beni de götür oraya....

eşime mercimeği haşlayıp versem onu bile yer en çok da yeşil mercimekli bulgur pilavını seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…