2009 Eylül Anneleri

iyi geceler kızlar.. afiyet olsun rüzgar hanıma.. öznurcum sizinde dişleriniz hayırlı olsun hepsi ağrısız sızısız pat diye çıksın inşallah..tabi darısıda bize olsun..
badiş hanım klip seyrediyo hala yatmaya niyei yok ama şükür bugün keyfi yerinde..

günaydın kızlar siftah benden bereket Allahtan...dün eymenin almaya gittik meğerse bakıcı kadın çarşamba başlayacakmış o yüzden eymene eşimin amcasına göndermişler onlar bakmış evleri yakın ve çok seviyorlar zaten bakıcı tutmayın biz bakalım dediler ama görümcemin kızını istemediler sadece eymeen bakarız deyince ayrımcılık olmasın diye kabul etmedim hem çocuklar alıştılar ayrılmasınlar istedik.neyse dün onlara gittik eymen bizi görünce bir ağladı sonrada alışverişe çıkacaktık eşim annemlere bırakalım dedi yok dedim zaten sabahtan akşama kadar ayrı çocuk iyice deprasyona girecek dedim yine bırakıp kaçarsak onuda aldık gittik markete.ama yarım saat sallaya salllaya uyutamnadığım velet arabada uyuya kaldı...ayyyyyyyyyy ne çok yazmışım neyse hicri yılbaşınız kutlu olsun güzel seneler geçireleim hep beraber:92:

İyilik canım senden nbr? Defne hanım iyiydi sabah ben evden çıkarken. Arkamdan ağlamasın diye çizgi film açıyoruz sabahları ben gidiyorumm Defnecim akşama gelicem diyorum ıh ıh diye o bana tv'yi gösteriyor. Eee bugün kim bakıyor artık eymene?

bugünde amcasına gidecek onlar bakacak yarın babanneye geçecek yine...bizimki babaya çok düşkün zaten gezmeyide seviyor sabah ben montunu giyindiriyorum babası alıp gidiyor ben evde daha geç çıkıyorum..yani giden o olunca ağlamıyor...bizimki çizgi film pek izlemez sadece caliou izliyor...

Ohh ne güzel siz yönteminizi bulmuşsunuz, tabi giden o olunca ağlamaz. Defne küçük çizgi film karakterlerini çok seviyor. Küçük olsun ve müzikli olsun ona yeter:)

kızlar günaydın....

sümeyyecim keşke onların bakma fırsatı olsaydı ama dediğin gibi görümcenin kızını da istemiyorlarmış o da olmaz şimdi. peki tek bakıcı tutup iki çocuğa mı bakacak. o zaman bakıcı ücretini ikiyemi böleceksiniz. meraktan sordum :)

öznurcum arasın dişleri sıra sıra inci gibi dizilsin. benim kızın dört dişi var hala. bir de alt dişlerinin yanında ufak bir tane diş var. toplamda 4,5 tane yani. tarif için tekrar teşekkürler canım ya, vallahi sanırım ben çocuğa yiyemeyeceği kadar sert veriyordum yemiyordu bizimki. artık sizlerden tarif alacam... inşallah canım bir günde mersinde buluşma şansını yakalarız.

dilekcim nasılsın. rüzgarda çizi film hastası daha doğrusu baby tv. diğerlerine ilgi göstermiyor. ama baby tv yi açınca karakterlerle kendini özdeşleştiriyor, ekranda yaptıklaı hareketleri yapıyor falan. açmayım diyorum diyorum ama kumandayı alıp yada tv yi gösterip ıh ıh diyor aç diye.

bu arada konuşma konusunu yazmışsın. rüzgarda daha hiç bir kelime demiyor. yani anne de dahil olmak üzere. ama dediğin gibi herşeyi anlıyor zaten. hayvan seslerini taklit ediyor.... ama baba anne bile yok bilinçli olarak. neyse geç konuşsun zamanı gelince konuşacak. zaten şuan bile konuşmasa da işaret diliyle herşeyi anlatıyor yada mimikleriyle.

günaydın gülay görümcem hemşire nöbetleri oluyor 1gün full çalışıp 2 gün evde olacak yani 350tl ye anlaştık 250 biz verecez 100 de görümcem hem görümcem evdeykende yardımcı olur kadına ...haftasonları nöbette olunca çocuğa kim bakar bilmiyorum ama ben bakamam.başıma kalır diye korkuyorum valla

eymende hiç konuşmuyor arada anne diyo ama bilinçli değil..aman nasılsa konuşur sonrada nasıl susturacaz diye dertlenecez

sümeyyecim iyiymiş ücreti, kadın bir aylık haftada 5 gün mü gelecek kadın. eğer öyleyse sudan ucuz buradaki bakıcı piyasasına göre. 800 veriyor bir arkadaş kadın çocuğun yemeğini ütüsünü bile yapmıyor. bir de parayıda beğenmiyor. küçük şehirlerin avantajı da bu işte.

bu arada haftasonu zor olur gerçekten ben ne misafirleri kabul edebiliyorum nede gitmeyi seviyorum. iki gün nasıl geçiyor bilmiyorum bile.

evet hafta içi 8-5 gelecek ama kayınvalidem kayınpederimde evde olacak yani görümcemde 2 günün bir evde yani iş fazla yok evide yakın yemekte bizden.

Gulayciim halt etmis o parayi isteyen bakicii..... demek ne utu ne temizlik 800 tl haaa??? Yuh derim ben bunaa... ne bakicisiymis bu? referanslari kimler... o kesin unlulerin cocuklarina bakiyodur....

Ben romanya gibi yerde turk parasi ile 1000 tl veriyorum haftada iki gunde yatiyo bizde sabah 9 da gelir aksam 7 30 gibi gider..... temizlik te yapar hemde cok iyi...

cook sasirdim demek turkiyede fiyatlar boylee haa???

Sumeyyecim gulay dogru soyluyoo cok iyiymis valaa...inslah cok ta memnun kalirsiniz

ben kactim kizlar! saat epey ilerlemis.... hazirlanmam gerek anca yetisirim
herkese bol sohpetler ve sorunsuz bir gun dilerim...
aralarda ugrarim yinee....opuldunuz

haftasonuda bakmam herhalde bugünde görümcem evde kayınpederim evde ama eymene bakmadılar amcaya gönderdiler köyün akıllısı ben d:86:eğilim ben niye bakayım göndersinler kim bakarsa baksın...

arkadaşlar merhaba benimde kızım 30 ağustoslu burda yazışmanın bir mahsuru olurmu acaba birde tickeriniz çook hoşuma gitti bana nasıl yapıldığını söylermisiniz

aramıza hoşgeldin tickeri unuttum nasıl yapıldığını yaaaaa bi araştırayım

aylin hoşgeldin yazışmanın ne mahsuru olabilirki herkese açık bşr portal sonuçta...

öznurcum yok canım ne ünlülerin çocuğuna öyle referanslı falan da değil ama güvenilir diye işte baktırıyor. yediği önünde yemediği arkasında, hatta arkadaşım buzluğa hafta sonu için köfte yapıp atıyor bu hanfendide öğlen yemek yapmayıp çocuğa ve kendisine buzluktan çıkarıp çıkarıp o köfteleri yiyormuş düşün artık. çocuk 2,3 saat öğlen uykusuna yatıyor buda onunla beraber uyuyor falan. kraliçe resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…