2009 Eylül Anneleri

offfffffffffffff cildircam
cocukn tek nutella ekmekn yemek istiyor yaaaaaaaa kahvaltisinda o kadar cesit varkennnnnnnn

deemt sinir yapam ya onuda yemeseydi en azından ekmek yiyormuş artık olayları güzel yanını görüyorum hiç kafama takmıyorum öncedende rahattım şimdi daha bir rahatım..ben kendimi hırpalıyoırum yine kendi bildiklerini okuyorlar çünkü.

bir dönemdir demetçim bazı şeylere takılıyolar

gökşende bi ara nutella kavonozuna bayılıyodu kaşık kaşık ama şimdi ilgisini bile çekmiyo merak etme geçiçci bir dönemdir

evet canım kaldığım yerden devam edicem allah nasip ederse

kitap okumalar bu ara durdu diyebilrim malum gökşen den fırsat kalmıyo elime bir kitap aldım sürünüyo şimdilerde pek okumaya değer bi kitap değilmiş hala kitap almaya çıkamadım bu aralar kafamda çok dolu zaten :44:

sen naptın okuyomusun yeni bişiler

ben sabiha paktuna okuyorum bu ara..ders çalışmayı bende özledim bu dönem tekrar sınava girecem gıcıklık değilmi..alese gierecem kpss var yani bütün sınavları değerelendireceğim..çok seviyorum sınava girmeyi sınav sonucu beklemeyi..

bakalım bende yakında sınav heycanlarına başlıcam :))

sabiha paktuna keskinin çoçuklarla iletişim kitabını okudum arada takıldığım yerlerde açıp bakıyorum problemleri çözmede çok iyi oluyo tavsiye ederim

cümleten aynı kitabı okuyomuşuz sabihanın.. gerçi çok kitabı yok.baklaım bu çocuklar adam olmazsa ben gösterecem ona..

annem dalga geçiyor kitaplarla yetiştirdiğin için bu kadar gelişken çocuk kitaplara bakmasan allah korusun diyor..nasıl olur eymen diyor..

evlilik proğramları ilginç geçen hafta evdeyken bakmıştım 19 yaşındaki kız illada evi arabası olsun diyor..bizmi salakmışız sevdik aldık ne evi var ne arabası..

:) sabiha paktunanın çok değişik bi sistemi var çoğu yerdede başarılı oluyosun ama bazı kitaplar otorite işini sanki biraz abartıyo gibime geliyo mesela yemzse yemesin deyip oyun oynayarak yemek yedirmemenin olması gereken gibi gösteriyo ama araştırınca ve sabiha yı okuyunca anlıyosunki aslında bu çoçuk oyun çağında keşfetme çağında zorlanıyosun ama yemek yemede belki daha başarılı oluyosun diğer kitaplara nazaran

tekrar hoşbulduk hanımlar kusura bakmayın ben çalışıyorum öğle arası olduğu için hemen yavruma koştum evliyim 1 tane kızım var çalışıyorum devlet dairesinde taşeron olarak bayrampaşada oturuyorum çocuğuma annem bakıyor öğle arası oyüzden oraya gidiyorumm benim çook anlatcak şeyim varda şincik bukadar ....

yahu o kişiler konuşurken acaip sinirleniyorum aile gibi önemli bi müessesenin böyle alay konusu olduğunu görmek çok kötü

insanımız hiç seçici değil önüne gelene hemen razı oluyo bide çok önemli bişiymiş gii izliyip anlatıyo

evet.birde oraya çıkınca hep zenginler gelecek zannediyorlar herhalde...benim komşumun dedeside gitmişti su gibiye kadın geldi daha evlenmeden birtane psikolojik sorunlu oğlu varmış oda gelecek dedi kabul etti dede ama sonrada kızı varmış boşanmış oda gelecek dedi adam hele bi bana karı ol ondan sonra bakarız dedi ama adam öldü daha evlenemeden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…