2009 Eylül Anneleri

sümeyye hakket ya benim eşimin ismi de fahrettin. sizi isimden yırtıyorsunuz :))) ali efe sağolsun sadece başı sıkışınca anne diyo başka zaman baba nene dede daha kolay tabi.
ben yemeğe kaçıyorum mantı varmış bugün. pek sevmem ama ....

selam kizlar nasilsiniz
saniyeden haber varmi:)))))))))))
bahar aliefemin istahi nasil benimki yine kudurdu bisey yemiyor

demetcim hg. saniyede asayiş berkemal. işyerinden giremiyo pek kk ya.
ali efe de keyfine göre bigün hiçbişi yemiyo bigün şükür yiyo diyoruz.

kayınvalidem aradı eymeni uyutamıyoruz al biraz konuşta uyusun iyice kudurdu kaç kişi zaptedemiyoruz dedi.bende eymen dedim bırakmış kaçmış.aslında ben sesimi duymasını istemiyorum aklına düşer anne diye ağlar iyice.

öffff öf walla ben de arayıp ta onun arkada sesini duyunca bi garip oluyorum. içim gidiyor. dakika sayıyorum resmen eve koşayım diye.... çok zor çalışan anne olmak çok...

geçende kayınvalidem atomda nasıl dayanacan eymene diyor.bende askere gitti farzederim sayılı gün tez geçer .....bakalım zor günler beni bekliyor.
ama canımız sağolsun kız Allah anasız babsız bırakmasın böyle ayrılıklar versin diye teselli ediyorum kendimi.

ya tabi ki bunun sonu var sonuçta. iki üç gün ayrı kalıncak ama sağlık için. şükür ki dermanı var. Allah dermansız dert vermesin. ne kadar kıymetli oluyormuş evlat denilen. bu kadar adanmışlık bu kadar aşk....
ben bi kuaföre çıkam gelem. tek kaş pala bıyık cinsinden olmama az kaldı yoksa :)

Işyerindekiler şokta bi bakıyorlar atkı örüyorum bi bakıyorlar shakespareden macbeth okuyorum.ne biçim bi kişilik

kızlar öğlende yine bi veda krizi yaşadık vicdanım sızlıyor ya...
bu arada ishal gibi her bezinde alıyorumm altıda pişti bugün biraz daha iyi trosdy aldım kullandım muhakkak onun faydası oldu birde ben köyden polen balı aldırdımm o duruya dokunurmu.......kızlar bi bilgisi olan var mı?

zor tabi ayrılıklar bizimki sabah pek anlamıyor çünkü evden çıkan kendisi ben ondan sonra çıkıyorum o gezme hevesiyle beni bile tanımıyor.bal ben verdim ama az ver baştan alerjisi olup olmadığını test et öyle vermeye devam et bence.ishalde yediği birşeyde dokunmuş olabişlir eymen geçen fasulye yemiş karnı bozuldu annemde o bizim aileye çekmiş o zaman diyor vefat eden kardeşiminde fasulye yediği an karnı bozulurmuş.

selamlar egoş uyuyo benede dinleniyorum görümcemler geldi okul tatili dolayısıyla yan daire kalabalık çocukların sesine egemende gidicem diye kuduruyo habire çekiştiriyo onunla oynamıyolar diye 3 dişi aynı hafta hiç zorlanmadan çıkaran çocuk 1 diş yüzünden mahvoldu ne uyku ne yemek birde çenesini ezişi var ki içim parçalanıyo sabah açıyo ağzını dişinin orayı kaşıtıyo bana çok şişmiş ama patlamıyo bir türlü hiç bişey yemedi emerek geçiricez bugünü galiba dün zorladım kustu bugün zorlamıcam bakalım bu diş bize kilo kaybettiricek gibi

bu arada görümcemlere ikramlar hazırlıyorum dün akşam muffin yaptım bir sürü şimde de pişi ve patates salatası annelere habire iş yaptırıyo bari hazır bişey yesinler :)) ahh anam ahh çayımı bile önüme getirir bana prenses gibi bakardı yaban ellerde neler görüyo insan

egemen dişten çektiğini kimse çekmedi zaten .
vayy hamarat gelin . umarım kadir kıymet bilirler birde onca emek harcarsın beğenilmez sinirlerim isyan eder...

evettt rekoru kırdım ama kaydetmedi 34081 ouan yaptım tetriste bu oyunda olmasa sizde olamasanız kk da hiç olmaza kafamın dağılacağı yok ....akşama misafirim var sanatçı tanırmısınız bilmem ERDEM HENDEM...

ben geldimmmmç elim yüzüm açıldı be ohhhh.
nazan valla kuzucuklar pek çekti bu dişlerden ya. bi de kalıcı olmıcaklar ya sinir bozucu.
sümeyye şizofren misin kızım sen ya atkını ör ya kitabını oku

bahaar eşim der zaten entelmisin dantelmisin anlamıyorum seni..ikizler burcu olunca çift karakterli olmam normal yani
mesela şimdi atkım var elimde yaptığım ondan öncede havlu kenarı başlamıştım eşimin dayasının hanımına ameliyatsonrası yanımda kaldı her hastaneye gittiğimizde onlarda kaldık yedik içtik.hatıra diye başladım daha bitiremedim ama atkı daha acele kış beklemez sonrada alese hazırlanacam

valla kız yalan demiyom adam kendi besteliyor kendi söylüyor bi çook programa katıldı hatta trtr müzik kanalında program yapıyor neyse şekerim sizler için imzalı resim alırım dermişimmmmmm........

öptüm şekerlerim hoşçakalın.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…