2009 Eylül Anneleri

gulcancım cook sevındım dısınıze...ınsallah sakınlesır yagızcık hemen......

candycım aıdnı unuttum kızma nolur.bacım bızım doruklar cok benzıyo bırbırıne.bıde efecık.napıcaz bılmemkı....

dılekcım defne su cuk da mı 7 kg.olsun masallah dıyelım.saglıklı olsunda bebeıkler...

kızlar bısey yazmıstım ama gozden kacmıs olabılır.ıcınızde bebgı reflu olan varmı? tedavı gordunuzmu? ne kullandınız? gectımı? yazarsanız sevınırım.öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm

Selam millet işer yoğun birazdanda seramik seçmeye gidicez , ama son sayfayı okudum Ebru çok güzel bir yazı , dün dolmuşta bir çocuk gördüm liseye gidiyordu ama kaşlar alınmış dudağında parlatıcı ve kulağında küpesi vardı hareketleri para uzatması bir bayan edasıylaydı şimdi bu yazı cuk oturdu ... Hepimizin evladı var inşallah en doğru şekilde ve kendi kimlikleriyle yetiştirebiliriz .

sinemcim kesinlikle haklisin
oglumla ilgili herseye ben karar verip soylemeliyim
bende senin dedigin sekilde cok gonlunu yapmaya calisiyorum dun canı bıraz sıkkın gibiydi bende eve giderken ona sevdigi kurabiyelerden aldim cayla icersin dedim sevindi
bu kismim okeyde diger kismim eksik iste
ama en kısa zamanda bende ipleri elime alcam
menu hazirlama isini de ilk hafta yapmistim sonra salladim bu aksam hemen tekrar hftalik menu hazirlicam
yemekte aslinda istesem yapar ne pisirecegini bilemiyor sanirim
esim tas devri diyeti yaptigi ve cogu seyi yemedigi icin yemek isi biraz sorun
ama zeytinyagli felan yaptirabilirim
onunda malzemelerini alip eve ise giderken bugun vaktin olursa sunu pisirebilir misin dicem bakalim

sinem bizim ali de ilk dogdugu zamanlarda cok bogazini temizliyor ve genizden sesler cikariyordu
akrabamiz cocuk doktoru var izmirde
o refludur bebeklerin cogunda olur
gaviscon alip cok miktarda yedigi ogunlerden sonra verin ben benim torunuma hala kullandirtiyorum
o midede yiyeceklerin yogunlasip disari cikmasini engelliyormus
bu aralar alinin yine yedikleri geri geri gelmeye baslamisti aksamlari yatarken gaviscon vermeye basladik yine ve iyi geldi
sende dene istersen

Ebru bende arkadaşın söylediklerine katılıyorum , sen al malzemeni bir iki telefonda çok işinin olduğunu sana zahmet şunu şunu yapabilir misin falan de benim patronumun eşi telde kırmadan kibarca söylüyordu yani biraz emrivaki yapıyordu :))
Ben ilk başta evimizde yemediğimiz için kızıyordum eşime ama şimdi cumartesi pazar bile doğru dzgün yemek yapamadığım için kayınvalidem ne yaprsa yiyoruz , kendi tabaklarımızı kaldırıp evimize gidiyoruz süper oluyor valla .

Selam kızlar.
Gülcancım geçmiş olsun bizde 2 ay önce atlarrık benzer bişi zor oluyo gerçekten
Bugün Doruğa ilk defa kıymalı sebze püresi yaptım ama kıymalara sinir oldu tükürdü. Doktor rondo yok dediği için çatalla ezdim ama yemedi.Umarım alışır.:(((
Bende organik sebze alıyım diyorum ama İzmir' de kipa da var ve çok kötü görünüyorlar: Sebzeler kendinden geçmiş. Başkada nerede bulurum bilemiyorum.

Canım migrosta varmış ama ben hala bakmadım nasıllar ama kipanın ürünleri senin dediğin gibi çok kötü. Hem ben inanmıyorum onların organik olduğuna nedense...

candycım aıdnı unuttum kızma nolur.bacım bızım doruklar cok benzıyo bırbırıne.bıde efecık.napıcaz bılmemkı....

dılekcım defne su cuk da mı 7 kg.olsun masallah dıyelım.saglıklı olsunda bebeıkler...

kızlar bısey yazmıstım ama gozden kacmıs olabılır.ıcınızde bebgı reflu olan varmı? tedavı gordunuzmu? ne kullandınız? gectımı? yazarsanız sevınırım.öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm

Evet canım 1 hafta önce 7260 gramdı:))) Maşallah canım bu arada sen iç dengeleri iyi kurmuşsun benimde bakıcım olsaydı kesin Ebru gibi olurdum ama kayınvalidem olunca sanırım benim hizmetimde çalışmak zorunda olan biri olmadığı için daha rahat söyleyebiliyorum yapacaklarını...

Ben kimi konularda ipleri kayınvalideme bıraktım artık , benim internette araştırdıklarımı zaten biliyor ve uyguluyor ama bzı konularda hala benim sözüm geçiyor en azından ben kendimi öyle inandırıyorum :)) Ve benim eşşek sıpası bende yemediklerini onda yiyor , örneğin muhallebi ben yediremiyordum o muzla ,cevizle karıştırmış akşam bir gittim ağzını kendiliğinden açıyor şok geçirdim resmen ...

Ay evet canım benziyorlar.Benimki tam bir hareketli bebek yerinde durmuyo. Yemek isterse yiyor. Seçici kendisi. Gece uyku düzenimiz yok hele bu aralar çok kötü emzik falan sallama hiçbişi kabul etmiyor.Kilosu 7400
sinem yanlış hatırlamıyosam tubanın kızı defne'de de vardı reflü
Ben de öyle hatırlıyorum. Ona danışabilirsin canım.
Canım migrosta varmış ama ben hala bakmadım nasıllar ama kipanın ürünleri senin dediğin gibi çok kötü. Hem ben inanmıyorum onların organik olduğuna nedense...
Evet canım 1 hafta önce 7260 gramdı:))) Maşallah canım bu arada sen iç dengeleri iyi kurmuşsun benimde bakıcım olsaydı kesin Ebru gibi olurdum ama kayınvalidem olunca sanırım benim hizmetimde çalışmak zorunda olan biri olmadığı için daha rahat söyleyebiliyorum yapacaklarını...
Öyle valla Dilek. Birde Migros'a bakayım artık. Sen daha şanslısın. Tire'de taze sebze meyve güvenilir bulmak daha kolay olmalı. Bu arada eşim havalar ısınsın bir Tire köftesi yemeye gidelim diyor. Belki geliriz oralara...
Bizde müşteriye seramik seçmeye gidicez , sütüm kaynadı arada sinir oluyorum sağamıcam ....

Back
X