Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurhan benım oglan 4 eylül dogumlu.yürütecten bende memnunum dengesını kurmayı ogrendı adım atıp yuruyor yurutecınde korkuyorum da tek bırakmaya gecen gun perde agzında yakaladım tosbagayı perdelerı kemırıyordu
kız cocuları ıcın bılemem de erkek cocukları ıcın yumurtalıklara baskı yaptıgından dolayı kısır yapma tehlıesı varmıs ondan dolayı erkeklere tavsıye edılmıyor.ama cok uzun sureler durmuyor cocuklar dr lara gore her sey sakıncalı bu kadar her seyden sakınmak ıstemıyorum bebegımı ya.esım de doktor oda dıyor doktorların her dedıgını yapmıycan dıye.::))
mesela gecenlerde bı arkadasta bana sormustu yanıt veremedım.sunnet yaptırdık ürologa.adam 1 ay sonra voıdıng yapalım dedı.bız kabul etmedık.her doktorun her dedıgını yapmamak lazım bıraz da akıl suzgecınden gecımek gerek.ben ve esım boyle dusunuyoruz.hangımız yurutece bınmedık akadaslar.hepımzın annelerı oyle buyutmus.tamam ama dıkkatlı olup fazla oturtmamak bızım elımızde.
bende günde 15 dk geçirmem oda benim gözetimimde bide evim dublex akşamları üst katta oturuyoruz çok dikkat etmem lazım yürüyünce ne yapacam onuda bilmiyorum merdiveni iyi korumaya almak lazım
benım kızımda 28 eylul dogumlu bıraz dıkkat ıstıyor evet senın ılk bebegınmı benım 5 yasında bı oglum var
gizem voidin neeedir hic duymamistim
filizcim bebekler icin kapilar var ayni karyolasinin parmakliklari gibi
onlardan alip merdivenin oraya koyacaksiniz o cikamayacak
bız chicco nun yurutecını aldık.merdıvenlere gelınce duran bır koruması var alt kısmında sabıtleyıci.önunde hayvan sesı cıkaran degısık oyuncaklar yapmıslar.cok sevıyor onlarla oynamayı.hatta o oyuncak kısmını cıkarıp bebk arabasınada takabılıyosun
Yürüteçte ayakkabı giydiyomusunuz
filizcim benim ayak numaram 34,5 ila 35 arası. Dolayısıyla biizm kızın da ayakları çok küçük ve etli... Geçen haftasonu tüm günümüz ona ayakkabı aramakla geçti... Bir tane puma bulduk 17 numara ama ayakları eli olduğu için içine girmedi ayakları halbuki 16 dan bile daha küçük numarası... Ben bebek patikleri oluyorya onu giydiriyorum....
Ebrucum mmuhtemelen bebeğinizi büyürken sizi neler bekler de okumuşsundur. Ayakkabı mümkünse çorap da giydirmeyin diyordu.