İnşallah bir sorun çıkmazbiz özel muayenehanede yaptırıyoruz canım aşılarımızı. yaa çok onemlı olsa dr kesın uyarırdı emzırme dıye ben sorun oldugunu hiç sanmıyorum en fazla asının etkısını azaltır..

Anne olmak nasılda zorlu ama bir o kadar da güzel bir yol her sorun her mutluluk kısaca en küçük şey nasılda etkiliyor birde ben daha evhamlıyım kendimi frenlemeye çalışıyorum...Canım benim teşekkür ederim tavsiyelerin için benim kızımda emmedi emmedi aşıdan sonra bol bol emdi bende şimdi araştırınca etkisini yok ediyormuş diye öğrenince kendimi suçluyorum niye emzirdim diye içim rahatladı yazdıklarından ...canım kendını yıpratma dedıgın olay cok zor bır yan etkı ınsıdansı.olursada Allah gostermesın zaten gecıcı olarak yapıyomus bende eve geldıkten sonra esımle arastırdım 2 ye ayrılıyor cocuk felcı asıları bı koldan karmalarla beraber yapılıyor bırde agızdan yapılıyor bız karma ıle beraber yaptırdık.emzırme ası sonrası atesı onluyomus bana da oyle demıslerdı bılemıyorum.ben her asısından sonra bolca emzırdım Allaha sukur bı sorun yasamadık.kendını yıpratma bı suru cocuga yapılıyor agızdan tek senın bebısın degıl
bende karmalarla var diye biliyordum zaten bundan sonra karma ile koldan yaptırıcam ,,,artık yapıldı 3 iğne ağzı yoluyla damla neden verildi anlamadım sağlık ocaklarında ki karmalarda yokmu acaba?bundan sonrakı asısı bızım 1.5 yasında yıne karmalarla beraber yapılacak o zaman sen agızdan verdırme bı daha.dr una sor bızımkı gerek gormedı 1.5 yasında 2. dozu verıcez dedı.agızdan verenler saglık ocakları ozellerde agızdan yapmıyolar.
hildee canım etkisini yok etmiyormu aşıların?hiç bir problem olmaz emzirebilirsiniz..
ağızdan verilen oral polio aşısı bazı birimlerde 7. ayda yapılıyor. mutlaka yapılmalı.
ben sadece aşı yaptırırken sabah 8-9 gibi gitmeye özen gösteriyorum. aşılar sabah çııkarılıyor. soğuk zincir bozulmadan sabah yaptırmak mantıklı olanı
oral polio mu benim kızıma ağızdan verilen?amma soru sordum:))):kedi: